Лесно е да си отличник в клас и да внимаваш във всеки час

• 7 070
  • 176
  •   1
Отговори
# 60
Трябва детето да има спокойна обстановка у дома, за да се чувства добре в училище и да постига добри резултати!

# 61
Положителната нагласа,спокойствието,увереността в собствените знания и умения,съчетана с с желанието за усъвършенстване и съсредоточеността са ключови фактори за успехите в училище.Подкрепата и насърчаването от семейството,както и доброто физическо и психическо здраве на детето,също са изключително важни.

# 62

Добрите резултати според мен са следствие от старание, подготовка, добра работа вкъщи с децата, разбира се и позитивната нагласа Simple Smile

# 63
Естествено, че добрите резултати в училище зависят от нагласата на детето. Ако си е решило по някаква причина, че няма да учи, резултатите са посредствени. И обратно - ако е с идеята, че ученето е полезно и интересно - нещата се получават с лекота.

# 64
  • някъде
За да има добри резултати в училище трябва учене, старание, упоритост и амбиция. Моят син за съжаление не е от упоритите.

# 65
  • София
За по-добри резултати допринасят много спокойствието, позитивната атмосфера и увереността в собствените сили и знания. Разбира се трябва да са подкрепени и с постоянство, и старание в ученето.

# 66
Добрите резултати в училище са резултат от желание и старание

# 67
  • Пловдив
Добрите резултати в училище са свързани със самодисциплина, залягане на учебниците и внимаване в час Simple Smile
Още от малки се опитваме да им създаваме положителна нагласа към книгите/четенето и науката като цяло. Синът ми е трети клас - смятам, че сме се справили добре с него Simple Smile
Дъщеря ми е предучилищна, но има огромното желание и тя да разбира какво чете, затова с нея се упражняваме винаги, когато поиска.

# 68
Споделете до каква степен добрите резултати в училище са резултат от нагласите и поведението на вашите деца?
Когато детето е спокойно, уверено, полага необходимите усилия, има подкрепата и помощта на близките си - резултати са много добри.

# 69
До голяма степен. Останалото е полагане на усилия и желание.

# 70
Когато детето има желание, самочувствие и се старае, резултатите не закъсняват.

# 71
Много са важни концентрацията, спокойствието и добрата атмосфера в клас за по-добри резултати

# 72
  • Димитровград
Няма точна рецепта и няма как да мислите, че има нещо подобно. Аз съм била пълна отличничка без условия, а дъщеря ми има всички условия и не учи и не знае нищо.
Капките Бах ми помагат много на мен, също помагат при стрес и може да се дават и на деца. Успех на всички!

# 73
Добрите резултати зависят от старанието и желанието на детето. Определящ фактор е и начина на предаване на материала в училище.

# 74
При синът ми още от първи клас нагласата съм учението и поведението му в класа не бяха особено добри.
Постоянно е разсеян,нещо забравил или загубил притеснява се и от учителката и от постигнатите резултати.
Опитвам се да повишавам самочувствието му и да приема по-спокойно ситуацията в училище но не винаги се получава.Не знам по какъв начин да го науча да бъде по -амбициозен и да не приема лошите си оценки и забележки все едно нищо не е станало и да се стреми към по-добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт