Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
То пък няма вече други ерогенни зони, та....
При мен не се е загубила чувствителност, даже напротив, но никога не са ми били такава зона  Grinning
Разрез около ареолата предпочитам. Като косъм е и даже трябва да се загледаш, докато под гърдата си се гледа, колкото и да е тънък, колкото и да е бял. Сега ще издиря снимка и ще редактирам.
Ако някой иска, ще пратя на ЛС да не ги развявам пак тук  Joy

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 14:50 от El_83

# 151
  • Бургас
Писала съм назад, ще напиша пак:
1. През ареолата, за да се достигне до нужното място и да се оформи леглото и постави импланта е по-трудно, минава се през цялата ваша тъкан и млечната жлеза
2. През мамиларната гънка минава се под всичко по-горе изброено, има по-добър достъп и се работи само върху нужното място
3. През мишница също се минава през повече тъкани, няма да коментирам подробно тъй като не съм запозната достатъчно....
Всеки сам си преценява риска, от къде иска да му поставят импланта, а и на всеки приоритетите са различни, аз лично предпочетох белег пред по-големия риск и сложността, но всеки си преценява индивидуално. Смятам, че процедурата е достатъчно инвазивна за да усложнявам умишлено заради малко естетическо подобрение...
Това е лично мнение, дала съм инфото което имам аз, който има желание и му е важно ще потърси и сам в нета има доста и всеки преценява за себе си.
Желая леки и успешни операции на тези на които им предстои, на вече опериралите се, желая бързо възстановяване и удовлетворение и радост от новите придобивки! Simple Smile
 Колкото до ерогенните зони, не подценявайте загубата на една, аз доста дълго ги бях отписала защото не ги харесвах и си ми бяха комплекс и не исках да ме закачат там, дори си мислех че съм загубила чувствителност, сега обаче си ги харесвам, а с това и желанието и нуждата се върнаха, ако действително възприемате гърдите си като част от Вас, неминуемо ще дойде момент в който ще желаете да чувствате, друг е въпроса ако ги възприемате само като козметичен ефект, разкрасителен атрибут или нещо друго! Пак мое мнение, не е миродавно или задължително за останалите Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 16:08 от DolliGi

# 152
То пък няма вече други ерогенни зони, та....
При мен не се е загубила чувствителност, даже напротив, но никога не са ми били такава зона  Grinning
Разрез около ареолата предпочитам. Като косъм е и даже трябва да се загледаш, докато под гърдата си се гледа, колкото и да е тънък, колкото и да е бял. Сега ще издиря снимка и ще редактирам.
Ако някой иска, ще пратя на ЛС да не ги развявам пак тук  Joy
Моля на мен снимки, ако е възможно

DolliGi моля и теб за снимки, беше ми изпращал веднага след махането на конците, сега ми се иска да видя как са се променили при теб, с легнах ли още?

# 153
И аз моля за снимки ☺

# 154
Аз съм на има-няма 2 седмици и разреза е точно на сгънката на гърдата, захлупва го. Мъжа ми ме пита “Къде е белегът”. Перфектна работа с мин риск. И като болка беше само 3-4 дни и доста леко зарастна. Сега мажа с гел и за самия белег. Не бих рискувала през зърно с оглед на изобщо риска за естетика и чувствителност, все пак при всеки различно се отразява.

# 155
Моите представи до перфектни гърди се приближават до тези, дано догодина се видя и аз с подобни !

,
Скрит текст:

# 156
Момичета, някоя от вас запозната ли е с последните проучвания, които свидетелстват за пряка връзка между текстурираните гръдни импланти и рядък вид лимфома? Мак Ган на Алерган изтеглят масово текстурираните си импланти, а за всички, които са с такива липсва каквато и да е информация, освен "При липсата на симптоми, производителят не препоръчва подмяната на имплантите с такива с гладка повърхност." Пластичните хирурзи също са доста уклончиви в мнението си...
Това е от самия производител:
https://www.allergan.com/news/news/thomson-reuters/allergan-volu … ell-textured-brea
а, това е от български източник:
https://www.doctoryordanov.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d … %d1%80%d0%b7.html

Освен това, както преди време се коментираше, че имплантите на Мак Ган са едва ли не "златен стандарт" с доживотна гаранция, сега се оказва, че също било препоръчително да се сменят на 10 години?!?!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 12:09 от линката

# 157
линката Пластичният хирург при който ще се оперирам подробно ми обясни за едро клетъчният рак. стои се образува от текстурирани импланти на една фирма не я запомних но тези импланти били силно текстурирани даже били вълнообразни но са спрени от производство и ако не се лъжа мисля че фирмата си беше загубила и лиценза за производство на импланти. При моята консултация обсъдихме всичко дори и това.

# 158
линката Пластичният хирург при който ще се оперирам подробно ми обясни за едро клетъчният рак. стои се образува от текстурирани импланти на една фирма не я запомних но тези импланти били силно текстурирани даже били вълнообразни но са спрени от производство и ако не се лъжа мисля че фирмата си беше загубила и лиценза за производство на импланти. При моята консултация обсъдихме всичко дори и това.

И аз съм питала за текстурните импланти, доктора въобще отказва да поставя анатомични с кладка повърхност, заради опасност от завъртане. Мисля, че говорим за др.Молов нали.
Днес бях на консултация при Стефан Комитски той предлага Мотива, имаше ли някой с Мотива вече не си спомням. За тях не съм чела нищо, производител и т.н. бях се фокусирала върху Политекс и Ментор.

# 159
  • Plovdiv
Има ли изобщо гладки анатомични ?

# 160
# 161
  • София
Здравейте,

В най-близко бъдеще трябва да си направя пластична операция на гърдите.
Спряла се бях на две имена. Молов и  първоначално на Романски.
Писах на асистентката на Молов средата на август за час, напомних края на август. Нямам отговор. Този вариант отпада.
Затова си оставам с първото желание. Но проблемът тук е, че не мога да се свържа с др. Романски. Дали някой от темата му има телефона и ако може да ми го прати на лични да се разбера с него?

Благодаря ви!

# 162
Благодаря за отговорите!

В статиите не споменават друга фирма, а само Алерган и всичките им текстурирани импланти и затова се притесних. Знаете ли коя е фирмата с по-текстурирани импланти, защото разбрах, че на Алерган не са подновили разрешителните за много държави...

А, относно подмяната на имплантите на 10 години, запознати ли сте с това, доколко ако няма индикция за проблем е нужна?

# 163
Значи Алерган е фирмата която ги е произвеждала заради тях не са им подновили договора.Смяната е необходима само когато е нужно например: увисване след раждане,изпуснал имплант смяна с по големи и разбирасе ако има здравословен проблем но иначе гаранцията им е доживот. Това е и една от причините да се навия на операцията защото на 10 години да ги сменям малко ми идва в повече това рязане веднъж бих се навила ама повече НЕ.А за асистентката на Моллов малко и мен ме нервира аз звъннах на доктора  исках да говоря с него след малко тя ми звъни аз ако съм искала да говоря с нея щях да и звънна. Ама сега съм решила да му звънна и ако тя ми се обади ще и кажа да му предаде да ми звънне.

# 164
Всички вече имат доживотна гаранция. До 10 години имат гаранция за капсула контрактура и ала бала. Иначе могат да седят в тялото докато няма проблем, спукване и тн.

Общи условия

Активация на акаунт