Раждане в Майчин Дом - София (5 тема)

• 57 144
  • 830
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Понеже не знам за кой Майчин дом говорите, вижте тук темата за съответната болница – https://www.bg-mamma.com/?board=416

# 571
За кой етаж става въпрос или такава е практиката и на двата етажа? Преди 5г. бях на 12-ти етаж и тогава дойде главната акушерка при нас и записа данните. Чудя се дали има някаква разлика, ако бебето е при теб.

# 572
В Триадица се взима акта за раждане, ако не си от София. Казаха за до 14 работни дни, но всъщност излезе много по - бързо. След 4 - 5 работни беше готов. Съпругът ми отиде с моята лична карта и неговата и го взе без проблем. Сестрите ми са раждани в МД преди 19 г. и пак беше същата процедура.

# 573
Понеже не знам за кой Майчин дом говорите, вижте тук темата за съответната болница – https://www.bg-mamma.com/?board=416

Майчин дом- София

# 574
Здравейте,
Знаете ли от утре ще възстановят ли консултациите в медицинския център?

# 575
Здравейте,
И аз щях днес да ходя на ЖК в Майчин дом, ама цъ...Чудя се дали да им звънна да ги питам кога ще мога да запиша друг час...
До колкото разбрах грипната за София остава до 15ти.

# 576
Здравейте,
И аз щях днес да ходя на ЖК в Майчин дом, ама цъ...Чудя се дали да им звънна да ги питам кога ще мога да запиша друг час...
До колкото разбрах грипната за София остава до 15ти.
Грипната ваканция е за учениците, но....
Сега звъннах, казаха че към момента няма да работят до края на седмицата.
Моля ако някой знае къде мога да отида за запис на тонове да каже.

# 577
По поликлиниките може би,те май си работят

# 578
Има ли възможност когато свижданията са забранени да се прати багаж по някой от персонала? Предстои ми раждане до седмица, две и не знам колко багаж да приготвя Confused

# 579
Зaпиc нa тонове прaвят в Шейново, Витa, Токудa. В Шейново може и без чac. Не вярвaм някой дa върне бременнa женa.  Но не знaм cегa кaк е покрaй вируca и дaли рaботят

# 580
Само да кажа, че вчера по същата причина ходих в Шейново за тонове, и уж може без час, но се карат, ако си. Също така казаха да се ходи преди 12 часа само.

# 581
Ами в официалния им сайт пишеше, че до 11ти няма да работят във връзка с грипната епидемия. А вече явно и до другата седмица.
Дано всичко да премине по-бързо, че...много кофти

# 582
Здравейте! Искам да попитам раждалите дали родилните зали разполагат с фитнес топки? Термина ми е скоро, а са отменени дните за посещения, за да си задам въпроса там. Благодаря предварително !

# 583
Ъъъъ миcля че нямaт, поне aз не видях. Не миcля, че ca оcобено нaпредничaви в товa отношение. Дaже докaто бях в родилното дa чaкaм зa рaзкритие, cтоях cеднaлa, зaщото ми беше по удобно и двaмa души дойдохa дa ми нaпрaвят зaбележкa, че трябвaло дa cъм или прaвa или легнaлa. Caмо тaкa можело.

# 584
  • На края на вселената!
Тонове правих в медицинския център по време на предишната грипна ваканция. 

В родилна зала 1 нямаше топка на 22.02.2020.
Можех да съм права или седнала на тоалетната чиния

Общи условия

Активация на акаунт