🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 802
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 105
И аз не мисля, че точно в това шоу нещо е нагласено.

# 106
  • Испания
Хората не умеят да се забавляват, за съжаление. Шоуто е повече от чудесно.

# 107
А някой знае ли къде се снима шоуто и как мога да се сдобия с билет/покана?

# 108
  • Варна
Не се вживявам чак толкова... Интересно е.

# 109
  • Испания
А някой знае ли къде се снима шоуто и как мога да се сдобия с билет/покана?

Участвай в играта: https://www.facebook.com/notes/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1 … /125340428829982/

# 110
В предната тема някой беше споменал, че според него има теч на информация и затова Прея е коментирана за 2 от костюмите. Ми не, аз лично бях убедена, че розата е Прея и без да съм чела, че друг го е помислил. Просто гласът категорично ми звучеше като нейният, останалото не го връзвах.

# 111
гарвана ми е голяма мистерия на мен и визитката беше доста странна -есента ми донесе милиони ...?!

# 112
Гарвана и на мен ми е тъмна Индия. Затова и ми е най-интересен. Както и Розата и подозирам, че ще останат до края те, за да държат интерес.

# 113
  • София
Във фейса гледам, че Ахавни Халваджиян се заяжда с някакъв, който е коментирал, че бухала е Валентин Михов. Писала е, че и блиц и други подобни медии всичко знаели.

# 114
Дори и сестра ми, която няма предположение за никой от участниците, позна Михов на 50 та секунда от пеенето. Той и Алисия, според мен, няма шанс да се окажат наша грешка.

# 115
  • тук, на мястото си
Харесвам шоуто и не мисля, че е нагласено, не и по начина който ние си мислим. Все пак е шоу, а не състезание, няма начин да няма предварителен сценарий.

# 116
  • Viena
Розата може ли да е Кремена Халваджиян?

# 117
От интервюто на Гани вижда ли се коремчето?

За "Звездата" - още докато течаха уликите си помислих, че това може да е Дони и тъй като той има много специфичен глас, се зачудих как ще го прикрие. Ами и докато пееше си мислех, че е той и че се старае да си прикрие гласа с това пеене.

# 118
Всъщност тя много харесва рози, има и татуировка, в къщата им също имат доста. Но така да пее, ей това ще е вече истинска изненада. Само, че май е доста ниска, не е 170.

# 119

Кремена Халваджиян пее толкова фалшиво, че не виждам как би изпяла песента на Розата.

Кремена пее, не е за хора с чувствителен слух Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=ncFSWoWk30g

Общи условия

Активация на акаунт