🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 408
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 780
Не ми харесва панела, правят тъпи предположения, а Мария Илиева само чака да чуе от колегите си.
Много са ми изкуствени.

# 781
Всичко е сценарий, много изкуствено изглеждат отстрани "журето"/ панела, но като за събота вечер поне има такова предаване за разтоварване

# 782
  • ВАРНА
Вече в пресата има догадки че всеки участник е договорил точно до кога ще стои и панела знае това и се прави на луд за Алисия и Ю.Константинов и не им казва имената - защото явно са договорени или да са на финал или поне над месец в шоуто.

# 783
Койна Русева обсъждахме ли за Розата?

Койна Русева има убийствено тяло - мечта!
Розата има страхотен глас, но е приятно закръглена и, според мен, няма как да е Койна.
Бих се радвала ако е тя, любимка ни е в къщи.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:45 от Tahiti

# 784
Алисия като нищо да е спрегната за победител. За да има какво да кажат после, поп фолк изпълнител пее много добре на английски, не че ще е единствената, но в Като две капки вода никой от този жанр не стана победител. И сега понеже са "много трудни" за разпознаване и ще бъде по-лесно да ги оставят. В другите риалити, когато спират гласуването, казват колегите да обработят резултатите, а тук директно казват кой си отива и питат публиката кой кой. Понякога си мисля, че гласуването е формалност, с която взимат парите, а такова гласуване не съществува

# 785
Участниците трябва по някакъв начин да стигнат до бекстейджа. Някъде да сложат тези костюми, изключено е да има за всеки отделен коридор с таен вход, че никой да не ги види и само двама души да знаят кой зад коя маска е. Да направят репетици, едва ли директно излизат , пеят и танцуват с балета.
Та помислете поне колко хора трябва да са ги видяли зад кулисите преди да сложат маските. Друг въпрос е, че вероятно има сериозни финансови санкции за изтичане на информация.
Всичко останало просто е шоу.

# 786
Алисия за мен пее добре, не "уау", но абстрахирайки се от стила, в който пее, си е добре. Въпросът е, че си има типичните чалга извивки, би могла да ги преодолее, и двете песни ми звучаха поп-фолк. 

За Розата - има много специфичен глас с дрезгавина, ама изобщо на никой не ми напомня.

# 787
# 788
  • Испания
Четат тук и във ФБ и си пишат статиите.

# 789
И с Ненчо Балабанов, Юлиян Константинов е същото

# 790
  • София
И аз това тъкмо пишех. Абсурд е за мен да е който и да е от тях.
+ Антон Радичев.

Не твърдя, че е някой от тях, просто, че много ми прилича гласа.

# 791
И аз си го помислих абсолютно същото. Все си мисля обаче, че журито знаеше, че това е Димо и се правиха на супер изненадани.
Да, бе! Бгмама не знаеше, че заспалият панел ще се досеща Simple Smile

# 792
  • тук, на мястото си
Щом тука в темата не се е обсъждал Димо Алексиев в ролята на Рицаря, значи панела нищо не знае. Grinning

# 793
  • софия
Детето предположи Димо, но не сме отдадени зрители на формата.

# 794
  • SF
Според мен препратката е към Теди Кацарова, а не към Алекс. Теди имаше проблеми с първият си мъж, включително физически разправии.

Напротив! Александра Раева яде бой от някакъв бизнесмен Александър Някойси. И стана медийно, и публично, и се караха и двамата по студиата. Беше хем цирк, хем много унизително.
Даже дали не се бъркам... май някакъв Камен я беше бил. И тя даваше интервюта като жертва на насилие.
А майка й е от руска благородническа фамилия. Или поне тя така говори за майка си. Знам, че са някакви дворяни. Александра Раева говори руски.
Това, че е от друга планета, може да значи
“Държава”.
Гмуркачка е.
Не знаех, че е и шивачка.

Общи условия

Активация на акаунт