🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 366
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 900
Розата за мен е Роберта, тя има много специфични хиксобразни  крака и гласа и е дрезгав и силен.

# 901
Розата я асоциирах със Сантра, но май тя е доста по-ниска от 170см. Иначе има модна линия, майка и е психотерапевт(възможно е пациент да и е бил някой благородник). Иначе не мога да определя дали има подобни гласови възможности.
Психотерапевта, не трябва ли да пази мълчание, относно кои са му пациенти!?

# 902
Не ми прилича на Сантра. Роберта не е от най-известните и разпознаваеми образи към днешна дата. Иначе на глас го докарва Розата като нея. Струва ми се обаче, че ако е тя и свали маската много от зрителите ще се чудят коя е тази...
Замислих се за Весела Нейнски 🤔.

# 903
  • SF
Александра Раева беше певица на Слави Трифонов заедно с Деси Добрева. И двете бяха избрани чрез конкурс сред много пеещи. Александра Раева има силен глас и със сигурност може да пее.
Висока е 172.
Очите на розата са в листата й. За мен уликите водят към Александра Раева.

# 904
Алекс е с пищен(силиконов) бюст, а не изглежда розата да има такъв.

# 905
Уликите (ако не са подвеждащи) ме отдалечават от Алекс Раева.
На въпрос дали някога е опитвала да се занимава професионално с музика, отговаря с - и това опитах.
Алекс не е спирала да се занимава, доколкото знам.
И относно преподаването на деца. Не знам да се занимава с това, а Розата отговори утвърдително.
Розата каза, че майка ѝ е работила наравно с благородник, а не че има благородническа титла.
Само благородникът да не се окаже Евгени Минчев Simple Smile
И последно - Алекс роди май преди близо 2 месеца? Доста едра я показаха след раждането, тук на снимки. Да отслабне толкова скорострелно, че  да е във форма за формата...
Иначе като глас ми пасва. Тя, Роберта, една Пламена Петрова има, която има мощен и силен глас и пееше всякакви стилове, но от няколко години се подвизава в Планета пайнер.
Шивачки не знам да са били. И тази 7-ца в уликите, 7talents, или нещо друго... Благо Джийзъса 7 - с негова модна линия Satisfied

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 11:30 от Merelenda

# 906
Розата по извивките на ханша и по движенията ми прилича на Алекс Сърчаджиева.
Възможно е майка й да е играла в знакова постановка с “благородник”. Рокаджийското...близка приятелка е с Фънки, допускам, че е възприела неговия стил на музика, знае ли човек.
Децата...ами има си дете, което отглежда напълно сама.
Изсмуквам си уликите от пръстите Simple Smile

# 907
Алекс С. е висока 1,64 см, това не отговаря на описанието на розата.

# 908
  • SF
Ами значи и Алекс Раева преподава на деца, защото и тя има вече собствено, с което се занимава.

Те въртят отговорите на въпросите както си искат. На въпроса "Била ли си в Къщата на Биг Брадър?" Овцата беше отговорила с "Бееее" - другия й език, каквото и да значи това.

Занимавала ли си се професионално с пеене? - И това съм опитвала. - За мен това означава да.
Има няколко професии - певица, актриса, дизайнер, тв водеща.

Също мисля, че благородникът може да се окаже Евгени Минчев, ако под Розата не е Александра Раева.
Жалко, че след като свалят маските, не ни обясняват подсказките и какво са искали да ни кажат с тях.
Но и без това обясненията биха били отвлечени и само Ники Кънчев би ги разтълкувал по неговия типичен изсмукан от пръстите аналитичен стил.

# 909
Някой беше казал, че обясняват уликите със субтитри по време на изпълнението без маска. Изгледах това за Димо Алексиев и определено това не са разкриване на уликите, а с три изречения ти обясняват кой е той, известен актьор, играл в НТ, сега актьор в “Откраднат живот”. Това е нищо.

# 910
Какво мислите за Дара Екимова - розата?

# 911
Откъде дойде това с децата за Розата? В новите улики ли беше?

# 912
Някой беше казал, че обясняват уликите със субтитри по време на изпълнението без маска. Изгледах това за Димо Алексиев и определено това не са разкриване на уликите, а с три изречения ти обясняват кой е той, известен актьор, играл в НТ, сега актьор в “Откраднат живот”. Това е нищо.

Точно уликите бяха. Че преди го е правил за народа (играл в НТ), сега го прави за цялата нация (сериал в национален ефир), слагат му лента на победител (имал грамота за най-най-най) и т.н.

# 913
Stuck Out Tongue Winking EyeЛъва го питаха за деца.
Колко е висока Деси Тенекиджиева?

# 914
И за мен това не е обясняване на улики. Акцентиране в/у житейски събития и способности на участника, а оставят зрителите сами да си навържат фактите с уликите.

Общи условия

Активация на акаунт