🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 899
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 915
  • тук, на мястото си

Има няколко професии - певица, актриса, дизайнер, тв водеща.
.

Филипа Балдева - актриса, водеща. Играла в "Шивачки", има някаква постановка с участието на 5 деца. Само дето не знам може ли да пее.  Но пък не знаех и за Димо, че може да пее.
Лентата на Димо Алексиев "Най-най-най" - в темите за сериала имаше анкета кой артист харесваме или нещо подобно и тогава Димо беше избран за най-харесван. Те и без това четат тука, така че.....

# 916
Във фейса има пост за пилето, че може да готви. Някой участвал в черешката или кльощавата готвачка хелскитчънка от На кафе? Зловещо ми е пилето хахаха

# 917
Откъде дойде това с децата за Розата? В новите улики ли беше?
М. Илиева и зададе въпрос. Понеже знаела, че Роберта преподава на деца, попита Розата, дали преподава на деца и тя каза - Да. И още нещо добави, но не помня.

Във фейса има пост за пилето, че може да готви. Някой участвал в черешката или кльощавата готвачка хелскитчънка от На кафе? Зловещо ми е пилето хахаха
Дивна участва в черешката, но то кой ли не участва там.

# 918
Каква Дара Екимова, каква Филипа Балдева?! Казаха, че Розата е по-зряла жена. Малко са певиците, които могат да пеят така, а на ръст, фигура и жокери, отговаря само една. Какво ще кажете за това:

# 919
  • Viena
Май е тя.

# 920
И тези листа отпред прикриват липсата на бюст и коремче.

# 921
Да, май наистина ще се окаже Роберта.

# 922
Кой каза, че е зряла жена? Панела?

# 923
А кой е звездата според вас?

# 924
  • Бургас
А кой е звездата според вас?
Бате Енчо. 100 %

# 925
Това с точния ръст е за заблуда явно.. В битката на Бика срещу Рицаря при излизането на Рицаря  изписаха,че е висок 192 см. Всъщност Димо Алексиев е висок 194 см

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 19:31 от Organza

# 926
Според мен информацията в интернет за височината не е достоверна (освен може би за спортистите)

# 927
Откъде дойде това с децата за Розата? В новите улики ли беше?

Дивна участва в черешката, но то кой ли не участва там.
Обаче и песните "Gasolinna" и "Stayin' alive" водят към катастрофата. Участвала в популярен музикален формат "Пей с мен"

# 928
  • Испания

Лентата на Димо Алексиев "Най-най-най" - в темите за сериала имаше анкета кой артист харесваме или нещо подобно и тогава Димо беше избран за най-харесван. Те и без това четат тука, така че.....

Не е това.

Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2006 г. със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на доц. Веселин Ранков с наградата „НАЙ-НАЙ-НАЙ“.

Тази събота ще станем свидетели на още една тежка тройна битка. ПЧЕЛАТА, ПЕПЕРУДАТА ИЛИ ГАРВАНЪТ.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 17:23 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 929

Общи условия

Активация на акаунт