Скъсена шийка и серклаж

• 3 562
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета, всички тук са изживели страх и ужас от това какво следва.Включително и аз.Преди седмица направен спешно серклаж в 19г.с с 1см разкритие на матката.Всичко мина успешно Слава Богу.Имам предишна загуба в 18г.с поради същата причина.
Сега се чувствам добре,но постоянно се питам няколко въпроса и реших да се допитам до вас :Редно ли е да  да стоя в седнало положение?
Мога ли да правя малки разходи след време?
Вършите ли домакинска работа? Лично на мен не ми се дава нищо да пипна в къщи.
Някоя от вас налага ли се да слага вагинално капсули прогестерон след процедурата.На мен ми е много неприятно това,но се налага.
Желая ви много здраве и успех до края.Нега Господ ни пази!

# 16
Седналото положение не е никак удачно, лежи най-добре. Домакинска работа не съм вършила, защото заради шийката (със серклаж) и контракциите последните 2 месеца бях в болницата, разходките ми бяха до столовата и обратно. Вагинално прогестерон слагах до седмица преди да родя, неприятно не ми е било, на мноого жени им се налага. Успех ти желая, пази се!

# 17
Аз съм с направен серклаж преди около 45 дни в 21 г.с. Вагинално слагам прогестерона, като само след самата процедура го пих известно време, заради риска от инфекции. Домакинска работа веднъж се излъгах да мия чинии и ме стегна зверски корема после, та...се отказах бързо, бързо. Ставам само до тоалетна и на болницата, когато ходя. Хапвам в леглото, в легнало положение.

Общи условия

Активация на акаунт