Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 552
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Аз не мога да свикна с късата й коса. За мен тя е красива с дълга.!!! Сякаш е друг човек.

# 706
Днес май ще гледаме още крайности от Зорница. Това е написано от Диана във фейсбук.

# 707
Пфух, време беше Зорница да стане bas ass JoyДа продължава в тоя дух

# 708
А,не. Да си го изкара на Галя, за да отмъсти на Поли е мега малоумно.

Изобщо, днеска и двамата бяха чудесни просто. Зорница се разправя като на мегдана в операционната, а Марио такув ентусиазъм изпитваше с Нора,че ми идваше да му перна един. Хем ме ядосва, хем ми е жестоко мъчно за него.

# 709
А, мен ме изкефи в сцените с Поли и Табаков Joy
Цветята на Марио бяха много тъпо извинение Joy Сещам се за онази роза от Банков, много по-яко беше.

# 710
Пфух, време беше Зорница да стане bas ass JoyДа продължава в тоя дух
Съгласна съм Simple Smile Даже и го написах в страницата във фейсбук, че е крайно време да прояви нужната доза егоизъм. Не знам вие какво мислите, но на мен ми е много мъчно за нея....

# 711
Димче и на мен ми е мъчно, но не е това начина, особено на Галя, защо й го причинява. Да е говорила когато е трябвало, сега само я наранява.

Но пък на Марио и Табаков се смях от сърце Joy

# 712
Не знам вие какво мислите, но според мен Марио реши да прави изненада на Нора, след изповедта на Табаков.

# 713
Накрая просто чашата при Зорница преля, харесвам я такава. Не може все да сме бели и добри. От толкова доброта резултатът е такъв.
Галя трябваше да научи много по-рано обаче, Зорница в момента беше доста афектирана и май малко прибърза.
Табаков пък от какъв зор тръгна да се обяснява на Марио как спал със Зорница, абсолютно излишно беше. И какво й се натиска на Зорница да си приказват, доста е нагло от негова страна, все едно нищо не е било.

# 714
Роси, не мисля. Просто знаеше,че ее сгазил лука. Ама няма живец дори и при изненадата. Аз така си гушкам децата ебаси Joy

И аз не разбрах защо Табаков се изповяда, но беше много готина и комична сцена Joy

# 715
Не съм писала мнение по сериала от доста време ма таз вечер реших да напиша и аз нещо.

Все още имам надежда за Марио и Зорница ,но знам ,че няма да се получи.
Към Нора нищо лошо ма не ми харесва да е с Марио седи му като детенце апък и някак детски се държи като цяло.
До сега сезона горе-долу бива.
Не ми допадна  ,че Зорница каза това на Галя ,ако се беше сетила по-рано ОК ама тя се сети кога да го каже.
Новата лекарка която се намеси тоз епизод никво впечатление още не ми е направила ма не ми харесва ,че майката на Мазов я вкара в болницата.
Това между Табаков и Зорница не знам кво е в един момент имам чувството ,че ще се съберат в друг ,че са сложени само да има някъв сюжет.
Стаменова ми стана някак си много неприятна.
Бебе Диана смятам ,че накрая ще отиде при баща си ,а Зорница едва ли ще му е ,,Майка” не ми се връзва да са заедно.

# 716
Димче и на мен ми е мъчно, но не е това начина, особено на Галя, защо й го причинява. Да е говорила когато е трябвало, сега само я наранява.

Но пък на Марио и Табаков се смях от сърце Joy
Захариев много я жегна в операционната, много кофти тон...А Поли, въпреки че знаеше, че Зорница знае, не се спря да си гони целите до дупка, без да и пука...Съгласна съм, че не биваше да го причинява на Галя, но вече и беше паднало пердето, нещата бяха с натрупване и го изстреля спонтанно...

# 717
Не знам вие какво мислите, но според мен Марио реши да прави изненада на Нора, след изповедта на Табаков.
О да. И според мен.

Ковачев и Табаков са ми новата любима двойка Joy

Смятам, че Диана много се е кефила при тези сцени, в интервюта е казвала, че иска да го играе по-лоша.

# 718
Диана бе права, че огънят в Зорница ще се обади с пълна сила и ще изгори някого.

Табаков ми е чудно какво очакваше Марио да направи като му сподели това за Зорница. Да го тупне по гърба и да му каже браво ли? Grinning

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 22:58 от maichetoooo

# 719
На мен одавна не ми беше харесвал така епизод 😊.
Стана ми мъчно за Нора. Момичето в прав текст си каза, че обича Марио. А той колкото и да се старае и да си го налага, просто не му идва отвътре. За разсеяността откровено я излъга. Букетът беше толкова банален - отбий номер. За прегръдката, ами беше доста...приятелска. Ще се вземе тя с Пенев накрая, убедена съм.
Марио горкия продължава да се лута. Но колко често го даваха днес 😎. Сцената с Табаков беше абсурдна и поставена там за нуждите на повествуванието.
Зорница най-после заприлича на себе си. Писна ми да гледам сълзлива многострадална Геновева. Ей това е друго вече, има характер и хъс. Нямаше право да си го изкарва на Галя обаче. Подло беше. Да видим колко време ще го играе сърдита на Табаков. Да не вземе още тази седмица да го обяви за страдалец, подведен от злобното Поли 😱😆.
Най-много се изкефих обаче на ключетата в чашата 😁. Как да го разбираме това сега 😜.

Общи условия

Активация на акаунт