Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 566
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Аууу...припаднах... ❤❤❤

# 691
Ще купуваме Joy Последното списание, което купих беше миналата година, един брой на Eскуайър Stuck Out Tongue Wink

# 692
Хахах, първоначално тая снимка я помислих за някакъв майтап, а то наистина било. Joy Единственият път, когато си купих списание EVA беше заради интервюто с Диана. Grinning Ама знаят кои двама да сложат значи. Grinning Heart

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 19:27 от yanitsa.s

# 693
Втората снимка е много готина. Heart Eyes

Като ги гледам, не са ли облечени както бяха на онова клипче във фейса?

# 694
Майче, точно от същия ден са тия снимки. Явно са ги хванали тогава да свършат малко полезна работа Joy

Страхотни са Heart

# 695
Втората снимка е много готина. Heart Eyes
Втората снимка е взаимствана от Хаус, но съм много доволна, че са го направили. Резултатът е страхотен

# 696
А пък някои хора са много арт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 697
В инста попаднах на това(не знам дали е стара, но пък Велислав е много готин) 😊

# 698
Ех, това вече е друго нещо - къдрав и без мустак. Grinning Mного хубав! Heart Eyes

# 699
Изглежда ли ви   боядисан ? Може пък леко да са го ретуширали Grinning

# 700
Момичета, знаете ли дали наистина в октомврийския брой на Ева е статията за сериала? Видях го на един павилион, но на корицата, при анонсите, нищо не пише... Simple Smile

# 701
Димче, в октомврийския брой е, но май статията е по-скоро за консултантите в сериала. Aко някой го купи, пишете малко повече. Aко е само заради две снимки аз ще се въздържа Simple Smile Hе обичам да купувам вестници и списания.
https://eva.bg/article/38117-Zad-kulisite-na-Otkradnat-zhivot-

Eли, не мисля, че е боядисан.

# 702
Мисля,че тази снимка е от времето на Вездесъщия, тогава се разхождаше с тая зелена лентичка.

# 703
Диана в ролята й на МАРИЯ от филма ПИСМА ОТ АНТАРКТИДА:

# 704
Много е хубава! Heart Eyes И ролята й изглежда различна. А колко е отслабнала в лице от тогава, сега на тия снимки си личи разликата още повече. Другата седмица ще отида да гледам филма.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 18:17 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт