Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 567
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Злати, така е, права си, но нещо отвътре ме кара да му напиша - Слави, добре ли си мойто момче, всичко наред ли е? Joy

# 676
Момичета , разбихте ми програмата Frowning1 ! Трябваше вече да съм приключила това , което правя , а не мога да спра да се хиля!
Велислав с тези мустаци да не е играл пак в някоя чуждестранна продукция Ристо-терористо  Joy ?

Моски , бях забравила това свежарско клипче с Марио и Банков Joy ! Да им се чудиш  при тази неосведоменост какво става /явно получават информацията за предстоящето на парче/ , как го играят пред камерата .

Отивам да си доработвам Sweat

# 677
Ох, мустаците 😱. В съзнанието ми изниква индийския Чък Норис 🤣.
Откъде ли е тази снимка 🤔.

# 678
A, да видите вие само софийски гледки ли може да снима и дали не е научил нещо от Диде Joy

Павлов снима софийски гледки, а Захариев - морски Joy Диде не ги е научила да снимат себе си хаххахах

# 679
Моски, бе я го питай добре ли е. Май има температура

# 680
Добро утро! Тъкмо и аз идвах с тази снимка 😍

# 681
Кецове зелени
мои най-любими
и за зиме, и за лете,
са неразрушими Joy

# 682
Кецове зелени
мои най-любими
и за зиме, и за лете,
са неразрушими Joy
Доне, ако щеш вярвай, първо кецовете ми се набиха в очите Simple Smile

# 683
  • варна
Много ви се кефя на теориите и анализите, които правите и ви чета с голямо удоволствие да знаете!🤗
Излъгах, че съм загубила надежда за щастлива развръзка за М и З. Надеждата я има още, но се старая да я контролирам, 😀че като гледам какво се случва в сериала да не стана и аз като някои от фб групата, която между другото спрях да следя. 😀 Положението там при някои хора вече излиза извън всякакъв контрол. 😂
Хи хи, и на мен ми прави впечатление, че Велислав си има любими дрешки, които си носи постоянно. А зелените кецове явно са му много на сърце. Аз като ви казвам, че е зодия риби... имам си един такъв вкъщи... Гардеробът му е пълен с дрехи, а той има пет неща, които обича и ги носи до откат. Не знам, може би повечето мъже да са такива, а може и да е от името (адаши са) 😂

# 684
Козирог е Батко. 16-ти януари, 1974.

# 685
Абе, Хъмбелина, ние Батьо ни го знаем, героят му се чудим що за добитък ще да е Joy

# 686
  • варна
Офф, да! Преплетоха ми се нещо актьора и неговия персонаж. Ужас😂

# 687
Със сигурност не е Стрелец, поне не ноемврийски. Ние не прощаваме.

# 688
В предаването  по Нова  след 16.15 ч. са давали  интервю /не с Диде/ за "Писма от Антарктида" . Прехвърляйки с дистанционното хванах само ,че филмът щял да ни разплаче и пречисти /нещо подобно/ , ама умирам за такива префърцунени изхвърляния . Пак било по действителен случай и ако е  като другата простотия по Нова от 22 ч. , направо ме отказват да го гледам .

# 689
Май ще купуваме Ева

Общи условия

Активация на акаунт