Херпес

• 54 741
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
А възможно ли е толкова дълго време да стои червено мястото,при положение,че пия и мажа Ацикловир?И има ли смисъл да го пия това лекарство вообще,като не се влияе особено?От един месец стои червено.

# 511
Не. Мястото се зачервява, избиват мехурчета и до ден, два започва да завяхва. Получават се малки ямички. До десет дни макс всичко трябва да е спокойно. По скоро там е изгорено.

# 512
Записвам се и аз в темата ненадейно, имам 2 аборта по мед причини и 2 месеца след втория ми изби херпес, изследвах се и се оказах с тип 2.
Психически много се сринах, имала съм 1 партньор и сегашният ми мъж , с когото съм от 6 години и никога такъв проблем. Просто нз от къде се взе. Започнах лизин и мазане с ацикловир, раничката изчезна, но имам течение и лек сърбеж.  В събота съм на АГ и ми предстои и хистеро, което нз кога ще направя с тези проблеми.. Планирам и бременност, но мъжът ми не е носител на вируса и наистина не знам как ще стане..
Как се справихте психически с този стрес, на мен всичко ми идва в повеме вече ..

# 513
Само лизина ме държи.

Здравейте. По каква схема приемате Лизин и от колко време? Извинявам се, ако сте го споменавали по-назад в темата, но не успях да намеря.
При мен атаките на херпеса зачестиха много, опитвам какво ли не, нищо не действа и психически не издържам вече...

# 514
30 мг на кг тегло.
В сряда съм на хомеопат. Ще споделя, ако някой иска.

# 515
30 мг на кг тегло.

Благодаря, моля споделете, стискам палци!

# 516
30 мг на кг тегло.
Аз малко по на зад в коментар бях описала схема от хомеопат и при мен действа доста добре комбинацията.

# 517
  • София
Когато ми наближи цикъла (съответно и херпеса) пия по 2000 мгр. лизинг на ден. Ако се сетя:). Иначе имуностимулатор, сега съм на стаматин. Пак когато се сетя. Редувам през два месеца различни видове. И като излезе херпеса удрям 2000 мгр валтрекс и се разминава и не излиза, или ако съм го изпуснала - за три дни минава и то едва го усещам. Може би ми помогна доста това, че пих 4 месеца Hyperisince (от САЩ). След курса с Hyperisince започна така неусетно и бързо да минава. Препоръчвам го много.

# 518
Когато ми наближи цикъла (съответно и херпеса) пия по 2000 мгр. лизинг на ден. Ако се сетя:). Иначе имуностимулатор, сега съм на стаматин. Пак когато се сетя. Редувам през два месеца различни видове. И като излезе херпеса удрям 2000 мгр валтрекс и се разминава и не излиза, или ако съм го изпуснала - за три дни минава и то едва го усещам. Може би ми помогна доста това, че пих 4 месеца Hyperisince (от САЩ). След курса с Hyperisince започна така неусетно и бързо да минава. Препоръчвам го много.

Откъде поръчахте Hyperisince?

Момичета, бихте ли споделили опит с раждане при херпес? Знам, че ако е активен, раждането не трябва да е естествено, но се притеснявам, че невинаги усещам точно кога излиза и може да се случи в най-неподходящия момент, много ме е страх. Не съм бременна, но се надявам скоро да бъда и адски се притеснявам, също и да не заразя партньора си без да искам.

Днес започнах прием на L-Lysine, в аптеката ми препоръчаха първия месец да го приемам 3 х 1000 мг, след което да намаля на 2. Вие самостоятелно ли го приемате или го комбинирате с още нещо?

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:50 от nh888

# 519
  • София
https://www.biogetica.com/3-bottles-hyperisince-tablets.html

От тук го поръчах на адрес в САЩ

# 520
Здравейте! От много години ми излиза херпес на кръста , на едно и също място.Излиза или всеки месец или два , три пъти в годината.В момента се е появил отново , като ми се е ходя в лимфен възел и ме боли чак единият крак.За толкова години не съм заразила никой от моето семейство.Не си пери дрехите отделно.Незнам кой тип херпес е.Чух трьи различни диагнози, като изследвания не са ми правени.Имаме бремени жена близка роднина и аз два по- сигурно не се виждам с нея.Обаче се замислих.Тъй като казват, че херпес е опасен за бремени жени да предположим , че акушерка, която работи в родилен дом и е постоянно сред кандидат майки и бремени е с херпес и той излиза всеки месец , тогава тя не трябва да ходи на работа ли?Моят както казах излиза винаги отзад над дупето , на кръста  не е видим, как мога да заразя някого?

# 521
https://apteka.framar.bg/30067127/l-%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B0%D0%BB%D1%81 да попитам от този лизин ли приемате.. аз пия по 1 таблетка дневно вече повече от 2 месеца, но без резултат..

# 522
  • София
2000 мгр трябва да е поне лизина на ден за да има ефект

# 523
https://apteka.framar.bg/30067127/l-%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B0%D0%BB%D1%81 да попитам от този лизин ли приемате.. аз пия по 1 таблетка дневно вече повече от 2 месеца, но без резултат..
Аз до колкото чета тук всички пият какво ли не и все без резултат. За това не пия нищо. Само една хомеопатична схема която съм споделила малко по на зад в коментар когато усетя, че тръгне да се появява тази гадинка. Живейте си живота и свикнете с факта, че от време на време ще ви излиза. Колкито повече се втурачва човек в едно нещо толкова повече като че ли го предизвиква, защото мислейки го толкова сам човек си срива имунитета и ако ще със 100 лекарства да се тъпче - все тая. Има моменти от годината в които се появява по често, но има и такива в които изобщо не излиза. Успех!

# 524
Здравейте, аз и друг път съм споделяла за херпеса. Имам го вече от две години. Първите месеци беше ужасно, излизаше ми постоянно. Започнах да пия ацикловир по схема за 6 месеца - изписан от венеролог. При мен ефекта беше забележителен. Спря да ми излиза, кожата ми заздравя, емоционално и психически  започнах да са чувствам много по-добре. Схемата на прием ми приключи преди 4 месеца, от тогава само в дните около цикъла си позволявам да пия по 1 таблетка от 800 мг ако усетя, че тръгва да ми излиза. Като цяло единственото ми спасение е ацикловир.
Що се отнася до психиката - свикваш. Сещам се преди 2 години колко сълзи пролях заради проклетия херпес, бях полудяла от притеснение, мислех си, че не може да ми се случи нищо по-лошо. Та, случи ми се! Просто вече не му отдавам такова значение, той е част от мен 😀 Научих се да дишам.
Разбира се, много важно е до себе си да имаш човек, който те подкрепя, който те разбира и цени, въпреки тази гадост.
Не се измъчвайте, момичета. Това допълнително ще ви навреди. Намерете своя си начин за справяне с херпеса и нещата ще се подредят. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт