Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за превода 🌺

Като гледам гифчето в ляво,Акън или много се е вживял в ролята, или вече му е трудно да прикрива интереса си към Ебру Wink

https://m.facebook.com/groups/241699536662629?view=permalink& … d=526529058179674

# 496
Благодаря за преведената серия!
Започнаха като от вълшебна кутийка да се показват лица от миналото, само че все още сме много далече от истината. Аз лично вече съвсем се обърках кой на кого е дете, баща и майка. От разговора на Хазар с Есма ми се стори, че говорят за Миран - нейно дете, което е като родно за Асланбей. От друга страна, Хазар наистина като благороден човек е отгледал Рейян като своя дъщеря, но не е ли твърде много любящ (ако може любовта към дете да е твърде много). Вече си мисля, че тя му е родна дъщеря. Не знаем чий син е Фърат и кой е бащата на Рейян, на Миран... Обаче ако Миран не е Асланбей, защо бабата толкова много държи на него? И коя е Есма, щом нейното дете се отглежда като родно? Голяма каша.
На финала за момент си помислих, че Азизе отново извъртя нещата в своя полза, но Рейян излезе със силен коз и я парира. Само че Миран едва ли ще е доволен да разбере, че отново не са му казали цялата истина и че Рейян премълчава за някои неща.
Може да ви е чудно, но еротичната сцена с Джихан и Хандан ми е най-забавна в цялата серия. Младите докато се туткат, старите кучета не спят. Очаквам и Зехра да забременее, а Азизе да се омъжи. Пък Азат нека реве, Ярен и Гьонюл да се измъчват от несподелена страст, Елиф да търси Азат, който тича след друга, а Рейян и Миран да спят свити на две. Чак и мен ме боли от вида на леглото, в което никой не ляга, и отрупаната с ястия маса, на която никой не се храни. Колко пъти тъкмо седнат, и скочат. Мъка...
Някой разбра ли какво замисля Насух и защо беше толкова доволен?
Али какви ли новини ще донесе от Карс?
Колкото до влюбените, Херджай много ми напомни КВФ с това заменяне на символи - изгорената къщичка се възстанови, площадът от място на позор се превърна в място на празник, счупената раковина се залепи и т. н.

Това са ми разхвърляните мисли от новата серия, за която отново благодаря на екипа преводачи!

# 497
Благодаря за превода на серията!
Въпреки, че в тази серия не разкриха нито една загадка(освен, че Фърат е осиновен от Есма), аз съм силно впечатлена от нея.
Впечатлена най- вече от Миран. Аз не помня да съм гледала толкова влюбен мъж във филм. Вярно че е луда глава, но пък е толкова жертвоготовен, нежен, грижовен и отдаден на любимата си. Героят, които са създали сценаристите и начинът по който Акън изгражда образа му, ще направят легендарен нашия лудо влюбен Миран.
ValentinaP, голямата обич на Хазар към Рейян се дължи на факта, че тя дава смисъл на живота му в момент, в които е много отчаян. Освен това той е благ и добър човек. Миран категорично не е дете на Есма. По този въпрос няма съмнение, че е дете на Дилшах. Аз съм сигурна, че е син на Хазар. Това от книгата няма да го променят, защото е ключов момент в интригата - баща и син да застават един срещу друг, без да подозират. Азизе държи на Миран дотолкова доколкото той е острието на нейното отмъщение. Тя иска един Шадоулу да убие друг Шадоулу. Но защо иска точно това, още не е ясно. Това, че Есма има свое родно дете и кой е това е новата загадка, която се прибавя към вече натрупаните до момента.
Азизе сама си го изпроси, като предизвика Рейян и с това започна да руши доверието на Миран към себе си. Тя в момента е в неизгодна позиция, но лесно няма да се даде. Ще има още дълго да и сърбаме попарата, която ще надроби. Чакам с нетърпение да разбера кой отвлече Рейян и изпрати послание на Азизе. Отсега ми е симпатичен този неизвестен, но равностоен противник на тази озлобена и жестока жена. Айда също изгражда много интересен и запомнящ се образ и е изпълнила на 100 процента задачата, която са и дали. На пресконференцията в Кан тя каза, че трябвало да накара зрителите да ненавиждат Азизе. Ами много е успяла, поне що се отнася до мен. Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 16:48 от nedlen

# 498
Цитат
Азизе държи на Миран дотолкова доколкото той е острието на нейното отмъщение. Тя иска един Шадоулу да убие друг Шадоулу. Но защо иска точно това, още не е ясно.
Има две случки, в които Насух и Азизе отричат да са убивали някого от "душманите". Едната, по-близката във времето е убийството на Дилшах и бащата на Миран (там е бил и Хазар, който Насух твърдеше, че е намерил полужив). Другата е пожарът, който смущава съзнанието на двамата. На мен ми се струва, че тоя пожар, в който са загинали близките на Азизе, е предизвикан от самата нея. Ако е така, това е причина за дълбока травма у младо момиче и обяснява тази настървеност за отмъщение, обхващащо три поколения.
Мери, аз не мога да отворя този гиф. Ако го има и някъде другаде...  Hug

# 499
Катя, ето го в инстаграм, но не е с хубаво качество. Все пак се вижда за какво става дума;)

https://www.instagram.com/p/B32AJTGn7-V/

Този колаж много ме разсмя Simple Smile

https://www.instagram.com/p/B31PrXjJRMK/

# 500
  • На изток от рая...
По въпроса с децата, не мисля, че ще го направят чак толкова заплетено.
Смятам, че Хазар говореше за Рейан и като попита защо не е попречила на това, имаше предвид цялото отмъщение, планувано за сметка на детето му. А за Фърат, едва ли някой друг освен Есма и Азизе знае, че е осиновен. Е, вече и Гюнюл.

Този пожар на мен ми е най-мътен и неясен. И аз написах няколко сценария в главата си. И аз си мислех, че Азизе го е предизвикала. Мисля, че Насух и сестрата на Азизе са се обичали, а самата Азизе също е била влюбена в него. Станало е така, че е предизвикала смъртта на собствената си сестра. Но пък кога точно се е родил сина на Насух и сестрата (вече забравих нейното име), този който е отгледала като свой син и който Миран мисли за свой баща. Голяма каша...
За това, че Миран е син на Хазар, няма съмнение. Дъртата змия го каза директно. Нали това й е целта - за втори път един Шадолу да убие друг Шадолу, както е било с Насух. Даже каза, че след това ще признае и истината на Миран Fearful, че е убил собствения си баща, когото е мразил цял живот

# 501
Благодаря, Мери  bouquet
В интерес на истината аз видях фотки при рускините на ... това положение и десетки постове по повода. Сега виждам, че не само те са фиксирали положението на състоянието е в ситуация, (както се изразяваше един бивш наш министър) Joy. Ама се вижда и Ебру как се пази.  hahaha

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 20:42 от Katya_I

# 502
Момичета, не може така. Simple Smile Вие защо не слагате червена точка 18+, когато положението на състоянието е в ситуация? Joy Joy Joy
Ще изгубим детската аудитория Sick

# 503
Благодаря за бързия превод ! За втори сезон сериалът върви повече от добре , дори ми прави впечатление , че актьорите са още по -надъхани , Младите са върхът . Гюнчето се опитват да и развият образът , изглежда доста смела вече в проявите си . Може да наследи баба си. Прави ми впечатление  препратките ,които прави сериала към идеята за свободата в отношенията между мъжа и жената -нещо много трудно в дивата Анадола . За гифчето, видях го и аз , нормално е не се знае колко пъти са повторили сцената .Едва ли му е лесно на Акън да я притиска до себе си . Обаче и на двамата им харесва. Ебру колкото и да се пази ,леко извива гръб назад нещо много естествено когато те прегърне мъж , който ти харесва .Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 20:24 от Moncho

# 504
Момичета, не може така. Simple Smile Вие защо не слагате червена точка 18+, когато положението на състоянието е в ситуация? Joy Joy Joy

Хахах, е ми кой да се сети!

Акъне, Акъне, само да кимне Ебру и си скочил в дълбоките води Wink

# 505
  • Плевен / София
Здравейте момичета
От сърце благодаря на целият екип за бързият превод..... Heart"Крадат" от личното си време за себе си и своите семейства , за да ни зарадват нас. "Здраве на ръцете ви" HeartHeartHeart
Благодаря ви за споделеното за епизода...Нямам какво по различно да кажа  за видяното....Но ще кажа "аферим" на Миран,  първо че не ляга в леглото , докато и Рейян не легне в него; второ че не позволява никой да каже лоша дума за нея и по свой начин на същия площад на Мидят "изчисти" името и...Скача като чуе Азат, но все пак разбра, че ако иска да е с Рейян ще трябва да "понесе" още една среща между тях. Много ми харесва Елиф с държанието и към брат и и Азат и на двамата казва неща, които и да не им се иска трябва да приемат....Надявам се, че чувствата и към Азат в един момент да намерят отклик  и от негова страна.
Очаквам с нетърпение следващата среща с Миран и Рейян.....Този танц не се ли танцува само от младоженците....?

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 20:37 от gostenka68

# 506
Хареса ми разговора с родителите на Азад. Всичко им е по сметка, но си мисля , че искрено желаят на детето си да разбере какво е да си обичан. Дано Азад има късмет с момичето Елиф.

# 507
 wavey

Благодарности за превода на серията!  newsm51

Значи този момент между двамата, голяма част от зрителите са го забелязали hahaha. Акън сякаш не искаше да пусне Ебру. Виждайки всичко случващо се, сетих се за един израз, който турците много обичат да използват: "Изгоряхме". Та и с тези двамата е така. Имам чувството, че той ще я схруска  Blush Laughing Тя все още удържа фронта, ама пък той хич не се усеща  Joy

За серията: много ми харесва развитието на отношенията помежду им. Наистина образът на Миран ще стане знаков, толкова влюбен мъж не съм гледала на екран от много време. Рейян все още не му се доверява напълно, но си личи, че и той се старае да й спечели доверието. И накрая тя ще забрави стореното от него, защото любовта ще надделее. Зарадвах се, че тя веднъж завинаги го рече на Азат, че е с Миран по любов. Без заплахи, или от страх.Любимият ми момент е скарването помежду им и как Рейян успя да си "издейства" разрешение за среща с Азат. Само след нея Миран тича така и не може да устои да я вижда тъжна или сърдита. Типичните женски хитринки - особено с изхвърлянето на раковината. Всъщност тя му каза много истини- без доверие отношенията няма да просъществуват. Ще го научи на търпение и,че не всички проблеми трябва да се решават с викове, пистолети, бой и т.н. Азат не мога да го съжаля, защото той друго не чува. И в едно Джихан беше прав - любовта трябва да е взаимна. Рейян го възприема като роднина и така ще остане. Затова пък Елиф е там и чакам развоя на събитията  Peace Нямам търпение да видя кой е скритият враг на Азизе и как нещата не вървят по план. Опита се тя да подокопае доверието на Миран към Рейян, но и снахата й отговори много подобаващо. В крайна сметка не може да манипулира хората и да ги заплашва, а тя самата да е безнаказана.

Чудя се на едно нещо - в миналата серия Миран, разбирайки за колата и за баба си, сподели на Фърат. И брадатия му каза: да не би да са вкарали човек в нашите редици (нещо такове беше). Отговорът на Миран бе: ние не направихме ли същото с тях? За себе си ли говореше или за някого другиго? Защото той определено не знае за роднинската връзка между Ханифе и баба си.  newsm78 Амбицията на Ханифе да стане жена на Насух не я разбирам - напълно наясно е, че сестра й го мрази от дъното на душата си и иска да му отмъсти. Да не би да иска да й го върне, затова, че толкова години е била слугиня в дома на Шадоулу, а Азизе е крояла планове на светло. Друго обяснение не намирам.  Whistling

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 21:02 от ani_zh

# 508
Сякаш Насух обича повече Хазар от Джихан.

# 509
Превод на руски език на интервюто с Ебру Шахин и Акън Акънозю за телевизионната програма Dizi по канала на ATV.(20.10.2019).

https://vk.com/video-74204908_456242333?t=6s

Общи условия

Активация на акаунт