Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
Да, и аз така го разбрах. Есма най-после е събрала сили да каже на Хазар.
Тези думи - да спасиш детето си, сигурно се отнасят за Миран.
Серията беше много хубава, динамична. Повдигна се завесата оттук-оттам, взеха да се изясняват някои неща.
Фърат удари дъното пак, не го харесвам и това е!
Хаштагът на серията беше цяла вечер на първо място в тренда, над 100 хиляди туита.
Много силен фандом имат, браво!

това е положението в 5,35 сабах

Джем Карджъ написа, че следващата серия има голяма изненада. Кертенкеле сменя ролята.
Сигурно не знаете, че феновете викат на Миран - Кертенкеле /гущер/ Blush

Какво ли е разбрал Миран Thinking

А тези двамата са толкова сладки заедно Heart Eyes

а това е без коментар Heart

просто красота....Радвам се че този път Азизе удари на камък. Представете си, че Миран е разбрал, че Хазар не е убиеца, и че причиненото от него на Рейян е безсмислено. Не знам, но на мен ми се счу, че тя му се моли да не я оставя.🤔

# 601
Здравейте Hug

Рейтинга за 18-та серия:

1. Total- 8.26🔼
6. AB- 4.54🔽
2. ABC- 6.86🔽

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 10:59 от nedlen

# 602
Направо избиха с рейтинг и то втори сезон ! Само се надявам Миран да не изостави сега Реян и то пак в колибата сред бурна нощ и тя да забременее. Забелязах , че когато нещата между Реян и Миран са добре рейтингът е висок. Не знам дали видяхте дадоха някакви белези по гърба на Азизето ,но не видях от изгаряне ли и или от бич. Интригата се заплита. Ако искат да на правят и трети сезон има още много да ни въртят. Нямам търпение да гледам с превод, но Акин прави невероятен Миран. Влязал е безупречно в роля. Дори си мисля, че този сезон се справят по- добре и Младите много си пазят личното пространство.Преди все наснимани навсякъде с цялата рода на Акин, сега само в Кан .

# 603
  • На изток от рая...
Миран наистина изглежда отчаян. Явно е разбрал някоя от многото тежки истини, които ще му се наложи да чуе, да приеме и преживее. Не е лесно да осъзнаеш, че цял живот си живял в лъжа и то твърде жестока лъжа, съсипала детството и живота ти. Да приемеш, че тази, която си мислил за най-близка и си обичал безрезервно, всъщност те е използвала, за да задоволи претенциите на вманиачения си разум.
Странно ми е как гърбът на Азизе е изцяло обезобразен от огъня, а по лицето й няма и следа?!?! Айше беше сестрата на Азизе, нали? Тази, с йоято Насух е имал вземане даване.

# 604
Sparkling HeartSparkling Heart      Не знам дали заради влязлата нова сценаристка, дали заради нещо друго, но тази серия определено ми хареса... Не само заради това, че Миран и Рейян играха великолепно, и като актьори, и като танцьори, но си личеше вълнението и принадлежността им един на друг, та дори и възхищението им един към друг... Сценарият стана доста по-напрегнат и по-интересен с неочаквани врътки и изненадващи похвати, които не сме очаквали. Смятам, че наистина това е верният път, за да задържат вниманието по-дълго време... Преводачката снощи каза, че е малко вероятно да се очаква трети сезон, защото винаги третият сезон се оказва стъпало надолу от това, което е направено дотогава. Аз също мисля така, защото искам да остана с едно прекрасно впечатление за този сериал и за актьорите му, които не да "издърпват" сериала от дупката на недообмислените решения на сценаристите /които обикновено в пореден сезон започват да буксуват и да проявяват идейна немощ/, а да завършат сезона като тандем, който скоро няма да бъде забравен...Sparkling Heart

# 605
Странно ми е как гърбът на Азизе е изцяло обезобразен от огъня, а по лицето й няма и следа?!?! Айше беше сестрата на Азизе, нали? Тази, с йоято Насух е имал вземане даване.
Сестра и, която тя милваше, когато гледаше снимката не беше ли Елиф? Айше, жената на Насух, и тя ли им е сестра? Елиф, Ханифе, Азизе и Айше, така ли?

# 606
  • На изток от рая...
Вярно, че май Елиф се казваше сестрата на Азизе, майката на „бащата” на Миран... А коя е Айше? Съвсем ме объркаха с тези недомлъвки.

# 607
И аз не мога да ги оправя тези сестрински връзки. Май имаше и брат на старата снимка /ако не бъркам/.
Сега прочетох коментари, че Азизе може да е Айше ?!?

Смях се и на едно фенско мнение относно масовото забременяване в конака на Шадоулу, че сега остава
 и Насух да забременее Simple Smile )))))))))))))

# 608
И аз не мога да ги оправя тези сестрински връзки. Май имаше и брат на старата снимка /ако не бъркам/.
Сега прочетох коментари, че Азизе може да е Айше ?!?

Смях се и на едно фенско мнение относно масовото забременяване в конака на Шадоулу, че сега остава
 и Насух да забременее Simple Smile )))))))))))))

Joy Joy JoyКато му гледам конфигурацията на корема той е с най- напреднала бременност. Някъде 4-5-ти месец. Simple Smile На една колежка внучката, когато беше на възрастта на Гюл, беше питала на плажа един мъж кога ще ражда и той много се обидил. А си отгледал корем, за който всяка бременна да му завиди Simple Smile

Направи ми впечатление, че Насух не знае Азизе от младите си години. Не знаеше, че е била на работа в конака на Асланбей и след това се е омъжила за агата. Толкова да се е променила и да не може да я познае?...

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 18:10 от nedlen

# 609
  • Плевен / София
Както се казва "къде го чукаш, къде се пука"...Ние чакаме блага вест от Рейян, а то идва от Зехра...Аз най после намерих отговор на въпроса къде отиде "човекът на г-жа Гюл"....Мискининът забегнал с друга девойка, оставайки Мелике и Насух не искал повече да го види....

# 610
  • На изток от рая...
Точно това си мислех, като написах за обезобразения й гръб и чистото й лице  - че Азизе е друг човек, а не тази за която се представя. И аз мисля, че тя е Айше, но вече не знам коя е Айше... Grinning Вярно, че сестрата беше Елиф.

# 611
От личния архив на Акън Simple Smile

# 612
Серенада, нали едната сестра е Елиф, а другата Айше. Или де да ги знам Simple Smile

# 613
 wavey

Аз ще изчакам превода на серията, защото не разбрах много от разговорите. Но епизодът беше динамичен. По въпроса за тази въпроса Айше - и аз снощи по време на излъчването си помислих дали наистина Азизе не е тази Айше, по която Насух е въздишал? Честно казано, не би ме изненадало.  newsm78

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 19:22 от ani_zh

# 614
  • AMS

По въпроса кой кум кой сват, кой на булката брат има яко насмитане.
Вече си мисля, че вятър им вее под шапките на сценаристите.
То и на мен ми вее под шапката, и тъкмо в предишната серия
си бях нагласила мислата, че Азизе има за сестри - Айше и Ханифе,
и вятърът я отнесе  в тази серия.
Сега ме подсетихте, че имаше и сестра Елиф от снимката.
За мъжкия персонаж на ония снимки имаше друго обяснение, ама и то ми е отвято.
А, като казах  Елиф -  Сегашната Елиф сестра ли е на Миран, или братовчедка?
Азизе е имала трима сина и три снахи, а колко внуци?
От последната серия доколкото схванах май Фърат е син на Ханифе.
А схванах. Нищо не съм схванала.
На Насух коя е жената, коя е майка му? - Айше жена му, Гюл майка му, или обратното?
То стана така, че никой не може да е сигурен кои са истинските му майка и баща.
И обясненията - ама в книгата е така, не ми помагат, защото тук в сценария съм наникъде.
Липсва ми мъдростта на изтока във възрастните персонажи.
Родовите връзки са ми отвеяна история.
Ох, отивам да се проветря.

За  българските деца, които се нуждаят от лечение >>>
   Станислава >>> Стоянка >>> Петър >>>
PushpinГласувайте всеки ден до 30.10.2019. на сайта Pushpin

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 19:28 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт