ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 519
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте момичета Hug ,дано бързо да се оправи малката Йони.
Ние сме добре като изключим ,че в неделя през ноща са разбили магазина ми в София.Щетите още не съм изчислила,но да сме живи и здрави - това е най-важно.Всичко останало е преходно и поправимо.Сега ми е малко гадно,защото заради този проблем вече 3-ти ден от 8.00 до 17.00 Марти е с мен на работа и това много го изморява.Много е топло,а мен ме е страх да включа климатик и Марти понася трудно горещините.Дано по-бързо успеем да направим базата данни на новият компютър,че си измъчих детенце.
Целувки на всички малки човечета  love001

# 166
  • Пловдив
Привет и от мен!
Много болно ми стана за Меги и милото злато Йони!Скоро да оздравява   Praynig Praynig Praynig
® радвам се,че сте си изкарали добре!
Drina вие къде се изпокрихте?Пепино как е?На море ще ходите ли?
klamerche да нацелуваш принцесите от нас!
Ние сме добре.Опитваме се да се придвижваме,но задължително с нечия помощ де.Лазенето и изправянето на първото удобно място го владеем перфектно,но няма нищо по интересно от ровенето в цветята и хапване на листа и пясък.Вече съм ги качила на възможно най-високо,че нямам място на терасите за всички.
Айде изнаасям се,че тряя да се къпя и да лягам.Цял ден в жегите на работа и съм адски изморена.
Поздрави и целувки Hug

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЯ   bdbaloni! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ОБИЧ И КЪСМЕТ  newsm51!

Бързо оздравяване на Йоничка  Praynig!!!
Кламерче, страхотни снимки! Особено на беба на брега по голото дупенце  Grinning!
калинка, много съжалявам за магазина Sad! Дано нямате големи щети!
Ер-ка, чакаме снимки  Wink!
Z-O-R-I, браво на вас - пълзите  Laughing! (ние все още активно сидим  Blush)

# 168
здравейте
ние за известно време пак се изгубихме, понеже нямахме Пц, та още не съм ви изчела. Само с едно око видях, че има някакъв проблем с Йони. Дано Praynig бързо да се оправи и да не се окаже епилепсия.
Всъщност днес ви пиша с една молба до мамите които се омъжиха докато бяхме бременни. Някои от вас тогава ни показаха и поканите си за тържеството. Имаше една много интересна. Отпред беше с някакви линиики наподобяващи тревички. Беше снимано и съдържанието на поканата /то беше нестандартно/. Та сега и на мен ми трябва една такава нестандартна покана, та ако майката е още сред нас или някоя друга я е запазила на ПЦ, моля ви изпратете ми текста. МОля!!!
друго ново при нас е, че се стягаме за кръщене. Ще бъде в събота в един много стар манастир- Кремиковския. После, живот и здраве всичко ако е наред ще ви кача и снимки.

Хайде чао за сега и лек ден

пс. опссссссссс Embarassed. Честит рожден ден Танче, да си жива и здрава, винаги засмяна и повечето мечти и желания да ти се сбъднат  bouquet

# 169
  • Пловдив
Честит рожден ден,Таня!Пожелавам ти всичкото здраве на земята и много,много късмет!Нека пътя на живота ти е осеян винаги с най-свежите цветя.
valeria1 то май не е задължително да пълзи,може направо да тръгне.И по-добре Laughing Така че се подготви за изненадаааааа smile3539

# 170
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАНЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ ДА ОЗАРЯВАТ ПЪТЯ ТИ!

Майчета приемате ли още нови попълнения. И аз си имам октомврийче  Grinning
Приемаме, и още как! Обаче след подробен разпит - какво е новото октомврийче? А майка му? Кога, колко и как е родено, как се храни, какво прави и т.н.  Wink Това в рамките на шегата, да не помислиш, че тука сме като Гестапо  Mr. Green Много ще се радваме да ни разкажеш повече за вас и да пишеш по-честичко  Hug
Много лошо е това с Йоничка, дано скоро се оправи и всякакви страшни диагнози да отпаднат  Praynig
Мира, ха честито ти ПЦ, със здраве да си го ползваш, и все повече да го ползваш за да ни пишеш!
Калинка, ужасно нещо ти се е случило. Дано материалните щети са малко, а за мъкненето на Марти с теб в жегите - страшно е! Забелязала съм, че на повечето зимни бебета, каквито са нашите, хич не им понасят жегите. Поне на Невена й се отразяват много - цялата е потна, мрънка, нощем се върти постоянно, направо жал ми става. Ама така е, като я мъкнех навън цяла зима на минусовите температури, явно си е свикнало на студ детето.
Аз понеже в последно време съм малко нередовна, та искам да изкажа най-искрените си пожелания за здраве и щастие към всички, които са имали повод да празнуват! Обичам ви , момичета!
Надявам се на пети да се видим, ако не ми мине котка път, че на шести сме на сватба в Перник и не знам кога ще тръгнем (тя е обедна). А така ми се иска, че нали пропуснах последните две срещи  Sad
Ер-че, чакаме снимките! И по-бързичко, че нямам търпение да видя един мокър Краско.
Ми май това е, със сигурност пропускам нещо и някой, но преди малко станах и още не съм си допила кафенцето, та мислите в главата ми не са избистрени.
Невена все още не пълзи, не се изправя (но като я "закача" някъде стои права),  няма зъби, не пляска, не маха за здрасти или чао, ааа, започна да пада от разни места - спалнята и дивана например  Mr. Green Както казва една приятелка на майка ми - "Нищо им няма, така ще има повече гънки на мозъка" (тя е начална учителка с 20 и кусур год. практика, та явно вече се е чалдисала  Joy. Да не се обиждат мами нач. учителки, ако имаме такива, и моята е "с начално образование", както обичам да я майтапя  hahaha) Малко се отплеснах от мисълта си, която беше: целувки на малките мишлета и приятен ден!!!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 10:20 от Mirinda

# 171
честит рожден ден на Къци Hug Mr. GreenДа ми е жив и здрав и много щастлив!!!
ЧЕСТИТ рожден ден на  ТАНЯ!!!!!!макар и на патерица
Добре дошла и на Ер-ка  разказвай бързо за моренцето. Със снимков материал разбира се Mr. Green
И Вики на Галентина е лепнала някакъв вирус... та срещичката ни се отложи временно. Надявам се да се засечем преди морето Mr. Green
В русе се видяхме с Ани и Тони Hug Тони е голям сладур - пълзи и върви като моторетка Crazyкляка , става и върви за една ръчичка много стабилно.  Много се радвам че се запознах и с Ани - тя е много мил и слънчев човек Hug
ние на 1ви заминаваме на Поморие - без резервации Crossing Armsписна ми да обяснявам по телефона и да ми казват да има места докато разберат че има и бебе... ooooh! и изведнъж всички места за резервирани за целият сезон Thinking Та вярвам че ще си намерим места - и без презварителна уговорка
Днес няма да има деца на рожден ден, защото Къци си избра подарък МР4 -ка и ще минем само с гости от сестра ми и племенника и ние естесвенно.
Ама ще се включа и по-късно пак.
Още веднък да пожелая бързо оздравяване на Йони и много поздрави на Меги Hug

# 172
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТРИВА   bouquet

ДЖУЛКА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ КЪЦИ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Моля се Йоничка да се оправи бързо и да отпаднат съмненията за епилепсия. Praynig

Добре дашла на Гарфилд  bouquet, разкажи ни повече за вас.

Калинке, съжалявам за магазина, не беше ли застрахован?

Аз се чувствам много изморена и изтощена, направо незнам как ще дочакам септември. Вечер след работа стоим в парка до кък 8,30, след това къпане и хапване и заспиваме и тримата много рано.
Добре, че Рали не се буди през нощта, че просто нямаше да мога да издържам на работа.

# 173
Честит рожден ден на Къци на Джулката!да ти е жив и здрав!   bouquet bdbaloni
Танче,честит рожден ден и на теб.Пожелавам ти много здраве,да си много обичана от любимите ти хора и много много усмивки. newsm59
Стискам палци за Йони,всичко да е наред и да се оправи по-скоро.
Praynig
Р-че добе сте се завърнали от моренцето.
Мира,честито ти ПЦ,със здраве да го ползваш.
Карменче,честито за изпитите!Разгледах ви снимките-Дари голяма сладуранка Hug
Добре дошла на Гарфилд! welcome
Джулка,писах ти на лични и по-късно ще ти се обадя.
Както Джули ви е споменала,ние неможахме да отидем нито на почивка за годишнината ни,нито да се видим с нея.Стигнахме само до Каспичан (при нашите) и Виктория се разболя,но не е вирус,ами настинка-вече няма температура,но кашля и има сополки.Отменихме резервацията и днес чакам да ми кажат за кога точно могат да ни резервират пак стая.Добре го бяхме замислили да си празнуваме годишнината на Елена,но Вики ни изненада,а не предпочетох да заминем без нея,защото нямаше да ми е нито спокойно,нито приятно.
Та да ви почерпя,че вчера нашето семейство направи 2 годинки! cook cook Wine Glass beer2
Не съм чела всичко и по-късно ще се включа по темите,сега ще бягаме на лекар.
Целувки от нас

# 174
  • София - Младост 1А
ТАНЧЕТО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! САМО НАЙ ПРЕКРАСНИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ!!!

ДЖУЛКА, ЧЕСТИТО НА КЪЦИ!!! ДА Е ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

ГАЛКА, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!!! МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

А познайте кого мернах аз в списание "Моето бебе и аз".

Първо наш хубавец Вики на Надинка в количката на плажа на Арапя. Аз между другото първо плажа познах и си викам - я какво хубаво бебе са го завели на такова прекрасно място. И после като се загледах... ми той наш Вики.

Продължавам да си разглеждам и какво да видя... още едно наше момче... Самуилчо на Волтажчето.
Ей много драго ми стана, въпреки че нас ни нямаше, а бяхме пратили снимка за конкурса. Все пак имаше подобаващо участие от октомврийските бебчовци.

И докато не съм забравила, че нямам много време да пиша - ПРИВЕТ НА НОВИТЕ МАМИТА.

# 175
Таничка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Да си здрава, слънчева, винаги обичана и много щастлива! Късмета да е винаги с теб и с много любов да отгледаш двете си прекрасни дечица.  Heart Eyes

Честит празник и на Къци! Да порасне силен, умен, игрив, щастлив и много талантлив.  baloni
Честита годишнина Гале. Пожелавам ви винаги да се обичате страстно, да се уважавате, разбирате, подкрепяте и да си подарите поне още едно слънчице като Вики.

Страхотно е, че вече си имаме и малки фотомодели  Hands Clap Това си е истинска гордост за мама и тати  Heart Eyes
калинка това с магазина е много неприятно. Дано щетите да не са много и да успеят да ги намерят тези мизерници, въпреки че се съмнявам някой да си мръдне пръста  #2gunfire
Z-O-R-I целувки и за твоя сладур от една кака и една негова връстничка  kiss

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 13:16 от klamerche

# 176
Привет! Heart Eyes
Това с вирусите е много гадно Cry дано бързо да се оправя Йони, че тя май-май като нашия вирус кара, само че ние температура не вдигахме, ама за сметка на това 3 дни повръщахме като за световно. Измъчи ми се момченцето, но вече влизаме в ритъм постепенно.

Да ви питам - Саши се включи в клуба на бебоците дето не може да ги откачат от решетката на леглото hahaha обаче имам голям проблем с мераците му да я изгризе newsm78. Гризе я здраво и като умалее направо си трясва зъбките в дървото #Crazy Чудя се дали да я облицовам с нещо по-меко та да не си откърти някои зъб? newsm78 Вие как сте го решили тоя проблем??? Thinking

# 177
  • София
Мерси момичета! Много ви обичам!
Добре дошла Гарфилд!
Гале, честито годишнина. Още много ти пожелавам.
Джули, честито ви рожденник. Да е много щастлив.
Мира, стига зачезва Mr. Green.Честито ПЦ.

# 178
ЧРД ТАНЯ П.

Бързо да се  оправи Йони...... но не мога да се въздържа да не кажа аман от доктори ...не може ли първо да направят изследвания и после да поставят диагнози, егати здравите нерви трябва да имаш.

Лек ден

# 179
Много тъжен форум, а уж е лято!
Верич, много съжалявам за загубата ти! Стискам палци за братче или сестриче на Крумчо скоро!
Йони и Меги, моля се да сте добре и скоро да се завърнете здрави сред нас.
Пипи, Тея изкарва първата шарка в групата. Май открихме и този фронт!
Мандаринка, ти и умора????? Ти и униние????? Я не се шегувай! Я бързо да върнеш усмивката и пламъчетата в очите! А Ивчо го оставяй на баба му и хуквай към плажчето.
На всички рожденници - Честито!
Ние сме още в Пловдив, Ема има само 2 зъба. Изкара ми акъла, мислих, че има варицела, но се оказа някакъв алергичен обрив, причинен от върус newsm78 Мазахме се с Фенистил и сега сме добре. В неделя се завръща в София и сме на първия си детски рожден ден!
Хайде - на болните да оздравяват, на здравите да се забавляват.
P.S. Извинявам се на Волтажче и Верич, че им обърках никовете! Embarassed

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 09:22 от lo

Общи условия

Активация на акаунт