ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 536
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви за хубавите пожелания! Засега се сбъдват - Катето замина и засега няма признаци на разболяване. Преди малко си говорихме, претупа разговора и отиде да играе  Grinning
Джулка, честито, и със здраве!!!!
А ако мислиш, че Яни няма вдъхновение да ходи, просто смени посоката  Simple Smile Установих, че Ели се движи с бясна скорост (като и помагам де:), ако посоката и харесва. Но сменя ли я с няколко градуса, сякаш забравя как се ходи......
Мандаринке, Креми, браво за изпитите! Времето за почивка май най-сене дойде.
Dilyana, от тук нататък става все по-интересно! Чак докъм 4-5 г, когато вече си имаш ту бебе, ту голям човек, и става ад.

# 151
  • София
Момичета. Сега говорих с Меги. Те с Йони с в болница. Малката днес вдигнала 40` Т, следобяд направила гърч и са ги приели. Сега говорих с нея, по- добре са, и двете. Помолете се за Йони Praynig

# 152
Момичета. Сега говорих с Меги. Те с Йони с в болница. Малката днес вдигнала 40` Т, следобяд направила гърч и са ги приели. Сега говорих с нея, по- добре са, и двете. Помолете се за Йони Praynig

Милото мишленце Йони! Моля се и стискам палци бързо да смъква тази Т и да се възтановява, че да изчезват от болницата.

Танче те във Варна ли са?

# 153
  • София
МИличката Йони...
И миличката Меги..
Дано бързо да се оправи  Praynig

# 154
Стискам палци за Йоничка! Бързо оздравяване на сладуранка  Hug!

# 155
  • София
В С-я са. В окръжна, 4-ти блок, детско. Сутринта ще ходя и ще пробваам да се видим.

# 156
Здравейте и от нас, малко да не се вясна и то много новини и хубави и малко неприятни.
Верич съжалявам за загубата , момичетата са ти написали много топли думи и ги подкрепям.
Меги стискам палци всичко да е окей и малката буболечка да е окей.
За ходенето Коко "ходи"от около месец, но Облачето е права че сами си избират посоката, ако я промениш малко и става едно нищо сяда си на дупето и не ще да помръдне.Иначе види ли някъде малко дете или куче чак не мога да смогна да го движа , започва да бяга .
За спането Кокото е от мноооого ранобудните някъде около 5.30-6 вече е на линия , благодарение на което към 8.30 вече е умрял за сън и удря по една глава до към 10 и после следобеден сън между 2 и 5. Казвам много ранобуден щото с хлапетата с които се разхождам спят от 10 до 10 даже и до 11 сутрин и в сравнение с тях моя вандал е направо срамно ранобуден.
Джулка честито ви ново возило, леко , безавариино и дълги години каране.
Ами мамчета засега толкова  айде чао и дано бързо да има хубави новини за Меги и Йони.

# 157
Мандаринка, Кармен - честито ви взетите изпите  smile3523!
Джулка - честито новата количка   car003 и само безаварийно каране  newsm01 !

Има ли новини от Йоничка?

# 158
Миличката Йони! Praynig
Дано бързичко да се  оправи малкото момиченце Praynig
И бързичко да си се приберат в къщи Praynig

# 159
  • София
Ходих в Окръжна при Меги, но не се видяхме. Йони е по-добре, но сега била с разтройство. Утре пак ще пробвам да ги видя.

# 160
  • София - Младост 1А
хелоу от нас,
само набързо да кажа, че и аз се чух с Меги.
Йони пак вдига температура и има още разстройство. За сега диагнозата е вирусно заболяване, но като излязат ще й правят изследване за епилепсия. Докторите обаче са категорични, че е било температурен гърч. Меги е добре, до колкото може. Много е силна и смела. Не е удобно да се ходи при нея в болницата, а и предвид диагнозата не е желателно за бебоците. Иначе и аз се засилих да ида, но тя ме разубеди.
Праща поздрави и целувки на всички!

# 161
Бързо оздравяване на малката Йони  Hug
Майчета приемате ли още нови попълнения. И аз си имам октомврийче  Grinning

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 14:25 от Garfield

# 162
Лелеее милата Йоничка. Дано бързо да се оправи и да се приберат у дома. Това с гърча звучи много страшно и се надявам да не е нищо сериозно.  Praynig
Карменче малката принцеса е страхотна. Разгледах й всички снимки с огромен интерес. Кукличка мамина, да ти е жива и здрава  Heart Eyes
Знаех си аз, че моето момиченце спи по много, та затова исках да си сравня с вашите мъници. Та Криси става сутрин към 6 часа. После заспива за около час към 9 часа. После пак спи за около 2 часа по обяд. След това и следобяда спи към 16-17 ч. по около час. Въобще голям сън му удря, но не се оплаквам въобще.  Mr. Green
Облаче пожелавам весело да си изкара Катето и да зареди батерийките само с положителни емоции  Heart Eyes
За вървенето и Криси се опитва да ходи, но само с моя помощ. Иначе като се държи за кошарата си я обикаля самичка, както и ако се подпира на таблата на леглото се придвижва надясно и наляво, но предполагам че това всички мъници го практикуват  Hug
Ако ви се гледат още снимки, добавих още няколко в албумчето на мадамите photo

# 163
Здравейте и от мен! Hug
Миличката Йони,дано бързо да оздравее!Моля се никога повече и на никого такъв ужас! Praynig Praynig Praynig
Бог да пази децата ни и да им дава здраве!!!
И аз се чух с Меги,но вече знаете за подробностите.
Целувки от нас. Kissing Heart

# 164
  • София
Здравейте мили ми приятелчета   Hug

Ние се завърнахме преди 3 часа и все още не съм ви изчела. Майка ми разказа отгоре-отгоре нещата около вас, но ще се включа по актуалните теми утре.

Сега за нас да ви разкажа. Бяхме 7 дни на Приморско и си изкарахме страхотно. Малкия му беше много неприятен допира на пясъка и като си нацапа ръчичките ги вдигаше и седеше като наказан. Иначе се къпеше в басейна, в морето и много се кефеше. Почернял е. Там определено си починах и аз от него. Спеше сутрин до 7 ч., към 9:30-10 часа се замъквахме на плаж до към 2 часа. Прибирахме се, къпане, папкане и спинкаше до към 5:30 часа и после щъкахме насам-натам и в 8 пак бе в леглото. Много се изморяваше. Изпил е сигурно литри морска вода, но диария не хванахме, както и нищо друго - температури и т.н.. След морето се качихме на Доспат. Майка дойде също там и си починах съвсем.

Горе-долу това е, ще кача снимки скоро.

За сега това е от мен. Прегръдки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт