ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 526
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Джули, честита ти рожденничка. Да е жива и здрава, и много щастлива.
Ани, да оздравява бързо Тони. Ама не съм чувала, че от зъб може да има кашлица newsm78, че и другите да кашлят Rolling Eyes, ми то си е инфекция , май.
Пипи, бързо оздравяване на Тея. А колко дни ви е карантината? Къде е вашата докторка, че аз събирам инфо, декември да ги местя?
Ние сме контактни с варицела и до 31 е възможно да се разболеят.
Танче, нашата кума купи всичко за кръщенето- дрешки, хавлия, злато.Ние си купихме кърпа и сапун за свещенника. И пита,сладки, бонбони. И си носи кръщелното Wink.
Мандарински, незнам к`во да ти кажа за умората. Аз съм така от 2,5 год. Но мисля, че свиквам. Пробвай с малко почивка.
И ние няма да ходим на море/заради безпаричие, естествено/, но пък отиваме пак на Чепеларе другата седмица.

# 136
Верич съжалявам да науча тази новина  cry От цялото си сърце ти пожелавам да бъдеш все така лъчезарен и силен човек и един ден да се радвате и на принцеса  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
mmz наистина е страхотно да си сред природата. Когато имате възможност качвайте се на горе и се радвайте на красотите които ни се предлагат в изобилие. Аз обожавам планините, но за съжаление от няколко години не съм се качвала като турист със самара, а все с колата гледаме да отседнем там където има условия за деца. Но един ден, когато пораснат ще ги науча да обичат всичко хубаво и родно  Heart Eyes А това, че дребната напада момчетата трябва да успокоява таткото и да не се притеснява как ще опазва щерка си, ми тя ще млати всичко мъжко що види по пътя си  Mr. Green И да не забравя честито двузъбо човече  babydust7
Ех мандарински, лошо е че не намираш начин да разтовариш ежадневието си. То от това имаш нужда. Да поразпуснеш малко и да не мислиш много много. Поне за събота и неделя нямате ли възможност да мръднете на някъде?
pipi67 браво на вашата докторица. Дай боже всеки му такъв добър диагностицик. А малкото шушонче бързо да оздравява и да минават обривите. За тази шарка много от докторите дори не са чували!!!  ooooh!
JuliS с мъничко закъснение искам да честитя за рожденничката, за годишнината и за колата и за всичко което съм пропуснала  balloon Tada Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Да сте все такова готино семейство и все така да имате хубави поводи за почерпка и веселба  lovekiss
valeria1 дано бързо да избият зъбките и да не се мъчи малкото слънчице, а покрай нея и вие  fingerscrossed
smiley Tanya за моята кръщелница купих дрешки, играчка и златно кръстче, което попа освети при кръщенето. Вие кога се прибирате насам?
Със закъснение искам да поздравя и мама Светли   Gift Да си здрава, обичана, щастлива, късметлийка, паралийка и въобще всичко хубаво да е с теб и семейството ти.  Flowers Sunflower

Ние сме добре. Живот и здраве в петък отиваме на палатки край морето.   grinning039 Дано времето да е с нас, а и мъжът ми да може да се освободи за събота.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Малко ще разпуснем край лагерния огън и ще се веселим до забрава  newsm41 Дечицата са здрави. Вики като не ходи на ясла и няма болести, но за сметка на това се лудвам в къщи и по разходките с двете.  smile3540 Stuck Out Tongue Winking Eye smile3537 но не спираме да се забавляваме. Криси тежи 9800 кг и е 73 см. Зъбките са 4 на брой и вече е четиризъб   Heart Eyes Не спира да бърбори. Не пълзи, но се опитва да върви. Вече имаме и цицина, но юначе без рана не може  Wink Така се расте. Дано само да не е спъната като майка си и сестра си  Joy
Хайде чао от мен, че цял роман стана. И не спирайте да се усмихвате и да се радвате на хубавото време   Nature Sunny photo

# 137
Добро утро и от мен!!!
Верич, мила, прегръщам те и ти пожелавам кураж и смелост.  Hug
Джули, малко на патерици, честита ти рожденичка!! Да расте много красива и чаровна Heart Eyes
Кламерче, и аз стискам палци да идете на палатки. Сигурно ще е много готино. Ние нашата палатка я дадохме на приятел, че той няма, та сега и да искаме не може.

Мандаринче, дори и да нямаш възможност да оставиш Ивчо за няколко часа, отморяващо действа да се откъснеш от ежедневната обстановка. Вдигнете се с приятели за един ден я на Витоша, я другаде някъде, спретни едни сандвичи, едно одеало Ивчо да се въргаля Joy и - на пикник!!!. Има разни местенца около София, погледай малко зеленина Wink. Забелязала съм, че една събота и неделя извън вкъщи действа много разведряващо, съвсем сериозно.

ИИИ, чакайте да ви почерпя!!! beerВчера навършихме 10 месеца!!!! Как лети времето, а? Направо не вярвам!!! Shocked

Това е за сега от мен, пожелавам приятен ден на всички!!!

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 12:50 от wasp

# 138
  • София
Майчета, аз само да ви кажа, че си проверих резултатите от изпита и съм изкарала 4!
Това ме устройва даже съм доволна от себе си, защото почти не се бях готвила Simple Smile
Мисля че ще успея да влезна това, което искам... Ама да видим... Simple Smile
Благодаря за стисканите палци!

# 139
Браво Мандаринка.  Hands Clap Дано те приемат специалността която най-много искаш.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed А каква е тя?  Rolling Eyes
wasp честито на малката пунканка 10-ти месец - да ти е здрав, усмихнат и игрив  Flowers Bouquet

Я да ви питам - По колко време и по колко пъти спят децата ви през деня ?  sleepuu

# 140
Джулка,честита ти рожденичка (на патерици).Да ти е жива и здрава и много да те слушка и да ти помага.Много хубави снимки и тортата също.  bouquetЩе чакам да ми кажеш кога на теб ти е най-удобно да се видим,ние ще сме в Елена на 26 и 27,на 28 пътуваме рано сутринта на обратно и тогава няма да можем.А ако не ти е удобно,здраве да е,ще има и други възможности сигурна съм Grinning
Мандаринка,радвам се,че си доволна от резултата и дано те приемат това,което искаш.Определено пикник на зелено би ти помогнал да се заредиш и да не се чувстваш така.
Уасп,честито на 10 месенчия дечко!Да ти е жив и здрав!  bouquet
Кламерче,приятно изкарване.Вики спи 2 или 3 пъти по половин час,много рядко по един час,а понякога изобщо не спи.
Валерия,дано се успокои малката шушулка,и ние сме като вас-тия зъби са голямо мъчение Hug
На всички болнички,бързо оздравяване и Облаче дано Катето не прихване и изкара добре на лагера.
Ние утре сме на консултация и след това пътуваме-първо за една нощувка при мама и после за Елена,после ще обикаляме малко и така.Като се върнем ще се отчетем с резултатаи и снимки.
Целувки от нас и доскоро Heart Eyes

# 141
  • София, в полите на Витоша
Пипи, бързо оздравяване на Тея. А колко дни ви е карантината? Къде е вашата докторка, че аз събирам инфо, декември да ги местя?
Ние сме контактни с варицела и до 31 е възможно да се разболеят.

Принципно каратнина няма, шарщката е заразна за деца от 6 до 36 месечна възраст и в тази връзка е добре ден- два да не я събирам с мъници. Аз така и правя.
А докторката ни е в Лозенец- бившото детско отделение на 13- та п-ка, това е срещу Японския хотел. Тя е бивш педиатър, сега е GP, но контингента й от дечица стана на дечица с цялата рода.... Joy
Направо е страхотна- пак така веднъж Йоана беше с ангина, ама нетипична- с червени точици по небцето- тя веднага ме попита има ли в градината скарлатина- а още нямаше-  е,  на следващия ден имаше вече карантина , а тази ангина била стрептококова и някои деца вместо шарката прекарват ангина .... hahaha

# 142
Привет,
Малко се изгубихме по трасето, но бях заета с учене.Да се похваля и двата изпита ги взех с 6 - ци! Mr. Green
Покрай ученето Дария реши, че е време да проходи.В доказателство няколко компромата
опитвам се да ходя и мама ми помага
...сега с една ръка...
Дзак!!!
Малко снимки и от Балкан 2006
ВеричСъжелявам за загубата ви! Cry
Джули Честита рожденничка на патерици!Да ви е жива и здрава!  bouquet
Сребърен облак Бързо да оздравявате! Praynig Hug

# 143
  • София
Направо е страхотна- пак така веднъж Йоана беше с ангина, ама нетипична- с червени точици по небцето- тя веднага ме попита има ли в градината скарлатина- а още нямаше-  е,  на следващия ден имаше вече карантина , а тази ангина била стрептококова и някои деца вместо шарката прекарват ангина .... hahaha
Пипи, това с пъпчиците е херп-ангина. Може да се появи преди варицела, скарлатина.... Но може да си е ангина.
Кламерче, Вал става в 8-8.30, спи от 10,30 до 12, а вечер ляга в девет.

# 144
Ей Карменче .... ама наистина ли проходихте???? newsm78
Ако е така - БРАВО НА ПЪРВОТО ПРОХОДИЛО БЕБЧЕ В ОКТОМВРИЙСКИЯТ ОТБОР!!!!!! Hug  bouquet Ей, така се зарадвах Mr. Green Моят хулиганчо си обикаля сам кошарата, но тръгна ли да го "водя"... ooooh! Едни крачки прави все едно прескача от 9 пранини в 10-та Mr. Green
Момичета, да се похваля имаме си нова кола - форд екскорт 1,8ТД комби - синьо метализе - много готина, като се има в предвид че аз уважавам само червените коли... Crossing Arms Ама старото фордче си е червено и Галин ми го зачисли...нищо че имам книжка само за авторитет. Откакто блъснах навремето Алфата не съм се качвала зад волана...
Утре заминаваме на Русе. Да купуваме една цифрова машина. Живот и здраве утру се надявам да се видим с Ани. Много ми е криво, защото никога не съм се делила за повече от час от Янаки Cry Направо незнам как  ще съм без него Cry Мама ще дойде в къщи да се бавят...ама тя не знае как се сменя памперс даже... надявам се Мимка и Къци да и помагат... Една приятелка ще мине "без да иска " да нагледа положението, ама аз ще има да се притеснявам цял ден.
Ох, оплаках  се...
Отивам сега да лягам че седмицата е натоварена....
Между другото, решихме на 1-ви да тръгнем на море без резервации Thinking Все ще намерим нещо подходящо. Ориентерали сме се към Поморие Mr. Green там пак не сме ходили до сега!!!!

# 145
  • София
Джулка, честито ви кола.

# 146
Добро утро!!!
Кармен, поздравления за ходещата буболечка. Много е сладка! Ние сме далече от тези способности. За сега само стои на едно място изправен и се подрусва, но рядко прави крачки и то по мебелите, а не аз да го държа.

Джулка, със здраве да си карате новата кола. И дано денят е успешен и за вас и за детегледачите. Не се тревожи. Най-много да разказваш после някой куриоз Wink

Мандаринче, браво. Айде да се похвалиш скоро с хубави новини от университета  Hands Clap

Симеон спи веднъж преди обяд - около час-час и половина. После следобед - към 15h около час и половина и привечер може и да дремне за половин час, ама все по-рядко се случва. Аз гледам да спи вкъщи, защото когато сме навън не спи повече от 30-40 минути.

Всеки момент очаквам да се покаже втори зъб. Този път отгоре - подуто и зачервено е и не дава да го докоснат.

Приятен ден на всички!!!

# 147
Момичета ,благодаря ви за изчерпателните отговори  bouquet
Друго е да знаеш и да си подготвен за случая.Сега остава да решим дали да купуваме дрешките от тук или да го отложим като се приберем в България newsm78.Май-май ще е от България,защото и без друго имаме доста багаж покрай Жорето.
Милият, пак го мъчат зъбите и е много кривичък напоследък ConfusedЗапочва да проявява претенции към храната,което е нещо нетипично за него  Whistling,но надявам се да е временно явление.

Джулка,честито ви возило newsm01 Безаварийно шофиране по улиците ви пожелавам.А не теб нещо мноооого поводи ти се насъбраха да черпиш WinkСамо това да се слуша-рождени дни,нови покупки,техника...
Карменче,така се бях затъжила за вас.Поздравления за успешно взетите изпити smile3501А Дари вече е малка помощница на мама babydust7
Пипи,дано бързо да се възстанови Тея Praynig Praynig
Кламерче,Жоренцето спинка по обяд, около час-час и половина и ,привечер за 30 мин.Така е бил от както се е редил.Дори в самото начало спеше няколко пъти за по 30 мин .

# 148
Здравейте на всички! Благодаря за топлия прием  Hug Аз съм новата мама тук  Laughing Ами, какво да ви разкажа за нас... От 2 месеца живеем в Асеновград, покрай новото занимание на мъжа ми, та още се ориентираме в обстановката тук. Иначе бебокът е добре, вече сме на режим:
7.30 - 8. 00 - кърма
10.00 - попара
следва 1-1,5 ч. сън
13.30 - осн. ястие от кухнята или пюре
следва сън около 1 ч.
16.00 - плодово пюре, намачкан плод, кисел или нещо подобно
19.00 - супа от кухнята или каша
21.30 - 22.00 ч. - кърмене и сън до сутринта
От време на време се събужда, заради зъбките, но иначе спи непробудно до сутринта. Миналата седмица излезе четвъртият зъб- всичките избиха през няколко дни. Обича да ходи като го държа за ръце, пълзи и се катери по мебелите, обича си проходилката, "свири" на едно бебешко пиано, крещи по котката на двора... Абе, тази възраст май е най-интересна  Joy
Е, това е засега от нас, отиваме да се приспиваме, че става нервен вече...

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 15:33 от Dilyana

# 149
Здравейте,мамчета! Heart Eyes
Няколко дни бях без РС,че ни се скапа харда,та бях болна,заради това.Яд ме е най-вече за снимките вътре,но дано да може да се спасят.Е,сега сме с нов и вече съм щастлива,че отново мога да си влизам в любимия форум.
Иначе с Нати сме добре.Тя е все на крачета,вече не я кефи да седи.До всичко,което се докопа се хваща и хоп-на крака.
Джулка,да ти е жива и здрава рожденничката /с голямо закъснение/ newsm51!!!И честито ви нова кола!Със здраве да си я карате!  car003
Светли,на вас честита годишнина/пак със закъснение/!!!Много години щастливи и все така обичащи се!   loveuuu
Мандаринка,браво за хубавата оценка,ще се учи тази година! GrinningА за настроението и на мен не ми се говори,познато ми звучи.Това с басейна е добра идея!Или идете някъде с мъжа и детето,пък дори и за един ден на Витоша.
Добре дошли на новите мами Диляна и Бебчето! welcomeНадявам се да пишете честичко при нас. Simple Smile
Карменче,много е сладка Дари!Няма да се бави с ходенето,като ви гледам. Stuck Out TongueЧестито за изпитите,браво отличничке! smile3501
Кламерче,весело изкарване на палатката!А за спането,Нати спи по три пъти на ден-максимум 3 часа общо.
Верич,мила,много съжалявам за случилото се!Бъди все така силна и много скоро да си имате братче или сестриче! PraynigПрегръщам те! Hug
Облаче,дано Катето да остате здрава и да си изкара весело на лагера!
Бързо оздравяване на болничките! PraynigИ поникване на зъбчовците,че голяма мъка,бееее!

Мамчета,ще ходите ли на поход-разходката на 5.08.?Важи за всички,които подкрепят кърменето/не само кърмещите/,та ще се радвам да се видим там. Simple Smile

Приключвам с писането,че трябва да сготвя чманджата на Нати.Та да ви питам,вие готвите ли пюретата или карате с готови?
Целувки на мъниците от нас.  love001

Общи условия

Активация на акаунт