Аз вече се чуствам много добре, защото явно така е трябвало да стане, така ми е писано както се казва.
Преди две седмици леко прокървих, но не обърнах сериозно внимание на това, а то се оказа, че плодния сак се е отлепил леко от матката, каквото и да означава това
.Преди да ме оперират ме питаха няколко пъти "Абе момиче, защо не се пазиш, вдигала ли си тежко?", е чесно не знаех какво точно да им отговоря освен "Не, вдигах само Крум!!!"
Времето е пред мен. Поне успях да повярвам, че мога да забременея и без лекарска помощ.
Целувам ви... Много сте мили...
СВЕТЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Бъди много щастлива, влюбена и обичана! Нека усмивката да не слиза от лицето ти.
ps: Мисля, че е време за срещичка. Какво ще кажете да се съберем и видим на поход-разходката пред НДК на 05.08.2006 год.?????? Пък нали си имаме и рожденничка тогава, дори все още кърмеща. Нека я поздравим на живо...

Та бих ти предложила на връщане да се отбиете! Моля те, моля те, моля те
нека да се видим на връщане???? 
-пожелавам ти само прекрасни мигове да има в твоя живот

Целувки от цялото семейство!
помня, че топлата вода свърши, докато ги напълним и се киснахме, докато се стопли отново водата в бойлера, а колко песни изпяхме и глупости си наприказвахме за тези часове, нямам думи

Ама шЪ се оправи детето с времето, надявам се....

!
!