ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 534
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря пред света, че ви има! Благодаря за милите думи!  Two Hearts
Аз вече се чуствам много добре, защото явно така е трябвало да стане, така ми е писано както се казва.
Преди две седмици леко прокървих, но не обърнах сериозно внимание на това, а то се оказа, че плодния сак се е отлепил леко от матката, каквото и да означава това  newsm78.
Преди да ме оперират ме питаха няколко пъти "Абе момиче, защо не се пазиш, вдигала ли си тежко?", е чесно не знаех какво точно да им отговоря освен "Не, вдигах само Крум!!!" Laughing 
Времето е пред мен. Поне успях да повярвам, че мога да забременея и без лекарска помощ.

Целувам ви... Много сте мили...

СВЕТЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Бъди много щастлива, влюбена и обичана! Нека усмивката да не слиза от лицето ти.   bouquet 

ps: Мисля, че е време за срещичка. Какво ще кажете да се съберем и видим на поход-разходката пред НДК на 05.08.2006 год.?????? Пък нали си имаме и рожденничка тогава, дори все още кърмеща. Нека я поздравим на живо...

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 21:52 от Veri4

# 121
Горе главата Верич, щом е станало веднъж ще стане пак, само бъди оптимист

# 122
  • Пловдив
Верич и аз съжалявам за загубата ти!Целувки и прегръдки и от мен  Hug Hug Hug . Възхищавам се на силата ти, ти си страхотен човек! Сигурна съм, че ще имаш деца колкото поискаш!  Peace

# 123
Верич, миличка...много съжалявам за случилото се!Едва ли думите ми ще те утешат, но времето лекува, колкото и да не ни се вярва! Много прегръдки от мен,  и гушки на Крумчо! Heart Eyes
Светли - честит рожден ден мила!!!Да си жива и здрава и много щастлива!
Галка, това е чудесна новинка -но има голяма вероятност в сряда да сме на Русе Sad Та бих ти предложила на връщане да се отбиете! Моля те, моля те, моля те Praynig нека да се видим на връщане???? Hug Телефона ми  мисля,че го имаш, но за всеки случай - 0887 578 146
Аз утре имам рожденичка и  днес голямо приготвяне падна.  Crazy
Лека вечер от нас и целувки на бебите

# 124
Светли,благодаря за почерпката!
Джулка,аз всъщност мислех да е за четвъртък,тогава удобно ли ще е?Ще се чуем,аз ти имам телефона.Много ще се радвам да се видим.

# 125
  • София, в полите на Витоша
Верич, от мен  Hug Hug Hug, радвам се ,че приемаш нещата философски! Животът е пред теб, да ме стигнеш и надминеш! 

Светли-   bouquet и пожелания за дълъг пълен с радости живот!

Добре дошла на мама Бебчето, пиши повече за себе си.

Тея днес  е по- добре, след една нощ с Т 39.5 и повече и много панадол и разтривки с оцет, днес май дори няма Т и е бодра, ама спа доста, а следобяд му дръпна дълъг тричасов оздравителен сън. Даже на обяд кака й е дала пюре с месце и си го е хапнала цялото. Явно е било настинка съчетана с никненето на зъбите, с това се свиква- малките деца бързо вдигат Т ама си е притеснително....

# 126
здравейте момичета

Светли честит рожден ден /на патерица/ newsm51-пожелавам ти само прекрасни мигове да има в твоя живот
Джулка ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА newsm59  bigdance2
Чувам ,че в сряда си в Русе .Само посмей да не ми се обадиш/0899975199/

Верич всяко зло за добро.Аз много добре знам как се чувстваш,защото съм го преживяла 3 пъти преди Тони да се появи/една извънматочна и два спонтанни аборта в третия месец/Но както виждаш всичко си дойде на мястото.Природата си знае работата.Важното е ,че сега ще можеш да отделяш още повече внимание на малкия Крумчо

Пипи радвам се че Тея е по добре.Тони вчера беше с температура и сополи/а вечерта започна и да кашля/и при него избива втори зъб.

Трите ми деца кашлят и аз само ходя с лъжиците и сиропите  newsm45
Валерка аз още не съм за фотосесията по бански,но се надявам и това време да дойде
Цитат на: Сребърен облак[Ех, [b
Ани[/b], направо ви завиждам за съвместните къпания. При нас, както казва татето, ако ги оставя за половин час заедно, едното няма да оцелее. Какво остава, ако са във ваната...

много се смях на това.Дано скоро дойде времето когато ще могат и те да се къпят заедно

# 127
Добре дошли на новите мами

# 128
Верче, не знам какво да кажа...  Hug хем и аз съм минала през това.

Джулс, честита ти рожденничка!!! Здраве, щастие, късмет и много много добро настроение и желая на Мимка! Дано изкара страхотно лято, а после стане още по-страхотно  Simple Smile Целувки от цялото семейство!

Честито и на теб, Светли, макар и със закъснение! И благодаря за чудната почерпка! Hug

И ние сме болни. Еличка повлече крак, още не се е оправила, и се скапах и аз. Ако тя се чувства като мен, направо е ожалване... А най ме притеснява, че Катето заминава утре вечер на лагер за цели 10 дни, дано да не го прихване и да разчитам на сестрата да я лекува.

Дано скоро дойде времето когато ще могат и те да се къпят заедно
хехе, сигурна съм, че ще дойде! Няма да забравя как със сестра ми (почти 4г. разлика) се киснахме с часове в банята в едни бидони, приготвени за кисело зеле  Joy помня, че топлата вода свърши, докато ги напълним и се киснахме, докато се стопли отново водата в бойлера, а колко песни изпяхме и глупости си наприказвахме за тези часове, нямам думи  Grinning

# 129
Джулка,честит рожден ден на Мимка  bouquetДа ти е жива и здрава ,голяма помощничка и само шестици да носи от училище smile3525
Верич,само така те искаме-горе главата и мисли позитивно!!!Ние сме с теб постоянно Hug

Момичета имам един въпрос към мамите,които вече правиха кръщене.Понеже на нас ни предстои кръщене в България,т.с ние ще сме кръстниците на едно сладко момиченце на около 2 годинки и не знаем какво трябва да купуваме newsm78 Попитахме нашите приятели,нейните родители,но те ни отговориха да не се притесняваме за нищо .Те щели всичко да уреждат и купуват.Но не може така с празни ръце Naughty 
То е ясно че ще купим подарък,но кажете има ли нещо по-специално което се купува.Много ще съм ви благодарна за помощта  bouquet

# 130
http://bgphoto.net/photos/2384/o632892892964062500.jpg
http://bgphoto.net/photos/2384/o632892895510156250.jpg
http://bgphoto.net/photos/2384/o632892895333281250.jpg
Ето ви днешни снимки. Обърнете внимание на розовата торта Mr. GreenМирелка си я избра сама - с изкуствени китки Mr. Green за ужас на мама която ненавижда този вид флора! ooooh! Ама шЪ се оправи детето с времето, надявам се....
Празника мина страхотно. Преди 10 мин ги изпратих. Добре че имаме Къщичка за гости та ги отавих да вършеят там колкото си искат!
Абе много черпене ми се събре тези дни.
първо годишнина, после РД -Мирелка, утре ще си купуваме кола, във сряда машина, в четвъртък РДна Къци - изобщо голяма галимация тези дни у наше село Mr. Green
та  така - похвалих се! Whistling
От утре почвам с големите торти!!!!!  party023

Аааааааааа, забравих....
http://bgphoto.net/photos/2384/o632892893338593750.jpg тук Янкича се опитва да изяде част от украсата  на кака си!!!!Поразмазана е снимката , ама така скърцаще със зъби че фотографът го хвана скомен!

# 131
Джулка, честита ти малката рожденичка  newsm59! Да ти е щастлива и засмяна!
Браво на Яни, октомврийчета ядат всичко и идеята да си точат зъбките в балона е хубава  Joy!

Май и при нас е криза със зъбките, много плачи Валери. Пие много водичка, та чак памперси не издържат  Sick!
Бързо оздравяване на болнички дечица   love001!

# 132
  • София, в полите на Витоша
Джулка, хайде чесито и от нашият отбор! Да бъде здрава и щастлива!  bouquet 

То е ясно че ще купим подарък,но кажете има ли нещо по-специално което се купува.Много ще съм ви благодарна за помощта 

Танче, нали ритуално се къпе детето- и съответно се съблича голо, по традиция кръстниците купуват нов кат   Mr. Green- казано по народному- дрехи- т.е. трябва да облечете детето т горе до долу- гащи, потниче или направо боди, рокличка или нещо такова, в зависимост от сезона, чорапки и обувчици. Това е по идея, а вие може да импровизирате- примерно може и без обущета, зависи от финасите. Също е хубаво да му се подари златно или сребърно кръстче с верижка и след кращенето попа да го освети. Златните са по- скъпи, но сребърните са на сносни цени, не е нужно да е нещо масивно, важното е да е осветено и със здраве да го пази. Също така се купува кърпа- малка хавлиена- за ритуалното измиване на ръцете на попа и сапун. Кръстника трябва да е кръстен, в някои църкви искат кръщелното.Това се сещам, ако има нещо- питай. Hug

Сега за нас- направо се кълна в нашата лекарка- вчера като й казах за високата Т, тя ми каза да следя за обрив до два - три дни, защото имало т.нар. шеста шарка или розеола , която протича с много висока Т. Та, ето ни днес вечерта с обрив- повече по корема и гърба, по- малко по ръчичките и крачетата, ама го има. Тази лекарка не за пръв път прави точна диагностика още по телефона, ама нали 20 год. педиатърка е все.... направо й се доверявам за всичко и трите ми деца следи.

Иначе Тея е супер, вече си яде отлично, аз днес даже я оставих на голямата кака  и отидох на язовир Огняново, където тати и Йоана пребиваваха от вчера и спаха там на палатки. Времето беше супер, слънцето печеше яко, а водата беше чай- истинска почивка. Mr. Green

Цунки от нас и  лека и мека!

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 23:38 от pipi67

# 133
  • София
Честит рожден ден на Мимката на Джулката!
Да ти е много здравичка и много да те радва!

А като сте тръгнали да купувате... вземете нещо и на мен купете Simple Smile

Облачка, дано да се оправите бързо и Катето да не е прихванала от вас и да си прекара супер на лагера! Аз преди една седмица вдигнах някаква отвратителна температура (38 градуса) ама беше само един ден и без никакви други симптоми, какво беше туй чудо...
Толкова зле се чувствах и не можех да мръдна от леглото, а трябваше да гледам Ивчо.. То детето сякаш усещаше и цял ден аз лежа, а то си играе кротко до мен на леглото. Беше най-отвратителния ми ден откакто се е родил. Нямах сили да го вдигна. Как оцеляхме не знам.
Та мисълта ми е, и ти бързичко да се оправяш, щото ако няма кой да ти помогне е много гадно...

Ани, за кашлянето на дечицата.. След нашите премеждия по болници си купихме инхалатор и педито каза, че при всякакви заболявания много добре се отразяват инхалации просто със физиологичен разтвор. Облекчава кашлица, гърлобол, запушен нос и т.н... Нашия е на ТСМ за 15 лв. Много на далавера според мен. Пожелавам ви бързо оздравяване!

Джулка, снимките са супер, а тортата и тя (като изключим китките  Mr. Green )

Танче, за кръщенето знам, че кръстниците трябва да облекат детето, т.е. да му купят дрешки от гащите до якето. И като мине процедурата с дядо поп, да се облекат тия дрешки на детето.

Сега за нас малко...
Вие чувствате ли се изморени? Аз от около месец се почувствах толкова изтощена... Нищо не може да ме накара да си почина... С дете, без дете, все съм си уморена. И да спя и да не спя... пак същото. Ужасно е. Имам чувството че ми се е натрупало всичко откакто се роди Ивчо и сега избива. Направо не знам къде се намирам. Няма да ходим на море по финансови причини, пък и на Ивката белега от изгарянето трябва да се пази. Никъде не се очертава да мръднем от гадната София. Просто не знам какво да направя за да си почина. Мисля следваща събота да оставя Иво на свеки за 5-6 часа с малко изцедена кърма и да се разпльокам на един басейн с една книга... Ама дали ще помогне... Дайте някакви идейки, моля!

Сега ви пожелавам лека нощ!

# 134
  • София
Здравейте, момичета, сега се включвам и научих за неприятната новина. Верич, много съжалявам, но само така - горе главата, няма да се отпускаш! Живот и здраве ще си имате още едно хубаво здраво бебче, за гледането на което ще помага Крумчо. Кураж!
Днес бяхме на пикник на Витоша в местността "Дендрариум". Много хубаво си изкарахме с изключение на това, че бяхме с едни мърди дето не им се мърдаше от масата. Ама ние с Ники си се разходихме около1-1,5 часа, докато те печаха на барбекю. Та на Витоша имаше доста бебоци и чак съжалих, че по-рано не сме ходили с Преслава там. Нищо, догодина. Така ми стана мъчно за нея, че не до мен да си я гушна, като се върнах и разгледах всички снимки. Вчера говорих с нашите и дребната имала втори зъб, яде си храната от кухнята, много се забавлявала, продължавала да напада момченцата и т. н. Надявам се всички мамчета и бебенца са добре. Май 5.08 е събота, та може да се включа в срещата, ако се организира такава. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт