ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 542
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
Верич много съжалявам! Бъди силна, радвай се на Крум и ти желая от сърце скоро да си имаш поне още едно бебе!

# 106
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 107
Верич, много съжалявам, знам че това няма да ти помогне да забравиш за случилото се, но ако може поне да малко да облекчи болката, ти пожелавам скоро да си имате друго бебче здраво и хубаво като Крумчо. Hug

# 108
Верич, много-много съжалявам! Скоро ще си имаш бебче, сигурна съм! Прегръщам те силно  Hug!

# 109
Здравейте и от нас,аз също съм октомврийска мама.Данаила е родена на 7.10.2005.На последната консултация беше 10.400кг,74см. и ние сме от дебеланките.От 2 месеца е на кухня всичко си хапва с апетит.Добре че е паяка поне с него обикаля не се спира.Така имам време да свърша нещо в къщи.Още нямаме зъби.Надявам се скоро да излязат че голямо лигавене пада всичко пъха в устата си.

# 110
Вери4,съжелявам за това,което се е случило и те пргръщам Hug.Радвай се на малкия Крумчо и мисли положително.Скоро пак ще си имаш бебенце! Hug
Джули,в сряда заминаваме за Елена-тогава имаме годишнина от сватбата и мъжа ми резервирал многхо хубаво местенце,та по този повод си мислех дали може да ти дойдем на гости за по едно кафенце в Севлиево?
Бебчето,добре дошла при нас и казвай повече за вас.Гледам,че си от Варна-в кой район си?Целувки на твоята принцеса  bouquet
СВЕТЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди  винаги усмихната,щастлива и обичана!Весел празник!  bouquet  bouquet

# 111
СВЕТЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni! БЪДИ ВИНАГИ ВЛЮБЕНА, ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА  newsm51!

Добре дошла, мама Beb4eTo^  welcome !

# 112
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛИ!МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ.
Добре дошла на мама Бебчето  bouquet

# 113
  • Пловдив
Светли,честит рожден ден.Желая ти много здраве и късмет!Весело изкарване на празника! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Beb4eTo^   welcome

# 114
Верич,съжалявам за случилото се HugРадвайте се сега на Крумчо и бъдете силни тримата.А скоро пак ще си имате друго бебче,не се притеснявай Hug Hug Hug
Пипи,те англичаните не са подготвени нито за големи студове,нито за големи жеги.Много са зле милите,във всяко отношение.Навсякъде по магазините изкупиха вентилаторите и предполагам че догодина във всяка къща ще има климатик WinkСега само се потят и оплакват от горещото време.Чудя се само, кога ли кралицата ще направи изявление по медийте и ще обяви бедствано положение Joy
Добре дошла на новата мама Beb4eto^ и малката Данаила Simple SmileМного добре си качва милата и не и трябва сега талия да пази.Да ти е жива и здрава и много да те радва  bouquet
Светли,честит празник!!!Бъди жива и здрава,много обичана и глезена от твоята половинка nbirthday  party023

# 115
  • Варна, България
Светли, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, обичаща!  newsm51
Светослав е много сладък така подстриган. И колко е порастнал само...  Laughing
Верич, съжалявам за загубата на бебчето! Пожелавам ти сили и кураж!  Hug
Добре дошли мама Диляна и мама БебчетоSunglasses
Мама Бебче, виждам, че си от Варна. Е, расте варненският отбор! На моите кумци дъщеричката им също носи това хубаво име, но тя е само на 3 месеца. Ще се радвам да се видим!
Отивам сега да поспя, после пак ще пиша

# 116
Благодаря за приветствията все не остава време да пиша,по-цял ден сме на разходки.Трябва да се включа и към отслабващите мами,че килцата много и още не мога да сваля. newsm45

# 117
Благодаря ви милички за хубавите пожелания, обичам ви и ви черпя с по една скаричка и десертче с коктейлче- да ви е сладко:

# 118
Мила Вери, съжалявам за бебето Cry
Имаш си Крумчо, да ти е жив и здрав и много да те радва!
Скоро пак ще имате шанс и съм сигурна, че тогава всичко ще е наред!Прегръщам те! Hug

# 119
Верич, съжалявам за това, което си преживяла мила! Надявам се да го преживееш по- леко, а за други бебчета- времето е пред вас ! Прегръщам те !

Общи условия

Активация на акаунт