Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 69 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря!

# 256
Аз докато си избирам уреди само да питам - има все още доставки от Китай , така ли ? Или вие си ги поръчахте отдавна и са седяли на митницата и сега ги освобождавате? Или там както е процеса де , не съм търсила точно кое как е

# 257
Взех си ниацинамида на ТО ,като за хърви път минах по малко с всички светлини,пръсках със сребърна вода,много добре минава мезото
и за сега няма да взимам гел.
Instyle ,миналата седмица получих от Китай пратки,не са били на митница.Чакам и други,видях че са обработени.

# 258
  • София
Благодаря, Hibryd! Точно NuFace от същия сайт съм харесала и ще почакам да споделиш повече, когато му дойде редът. Сега ще разгледам и другият уред.  Успех с останалите процедури също!

# 259
Благодаря, Hibryd! Точно NuFace от същия сайт съм харесала и ще почакам да споделиш повече, когато му дойде редът. Сега ще разгледам и другият уред.  Успех с останалите процедури също!
Аз ползвам NuFace, но едва от 14 дни, харесва ми, но не мога да кажа още за резултати, според дъщеря ми има разлика на снимките в брадичката ми, но ще видим. Като цяло съм доволна, кожата е по гладка и жива.

# 260
Милото, ще ме изпревариш с резултатите 😄 Радвам се, че ти харесва 🎈

# 261
Ако не е тайна, на каква цена ги "хванахте"?

# 262
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Много Ви чета и следя публикациите ,но все не ми остава време да си купя и аз някой уред .
Много се впечатлих от NuFace ,но да попитам този серум от къде се купува ?
 Аз се интересувам от  хидратация, бръчки и изравняване на тен ,този уред дали ще помогне ?
Много благодаря предварително !
Благодаря и на Hibryd ,че сподели !

# 263
  • София
Аз имам ZIIP, който също както NuFace работи с микроток.
Знаете ли дали е противопоказно ползването на тези уреди ако имам филъри и ботокс?
Също така ме интересува ползването на бялото мезо и уредите с йони.
Имам и Tripolar Stop.
Не ги ползвам от страх да не ми разградят филърите.
Моля за информация ако накоя от вас има такава Flowers Hibiscus

# 264
Праймърът на ню фейс се купува или от сайта на current body или cult beauty, space nk, amazon хиалуронов е. Мисля, че може и с друг контактен гел да се използва, въпреки че те естесгвено си пропоръчват своя, аз имам в комплекта праймъра, спрей и кърпички. Не мисля че кърпите са задължителни, те са просто ексфолиращи кърпи от едната и гладки от другата. Идеята е да ти е чисто лицето, може просто да е измито и подсушено, отделно сефора също имат ексфолищи кърпи, за мен са малко агресивни такъв вид ексфолиращи продукти. Спреят и някакъв мист просто с някакви уж готини съставки - също на пазара има много продукти. Аз лично само гелът ще си подновя. Относно цената, мисля че 109 паунда беше, но се вижда, ме е мини, тринити има възможност за още две приставки, които се купуват допълнително. Иначе и двете си имат зареждаща батерия. Лайтстима не съм сигурна, защото сестра ми ми го купува и мисля, че към 140-150 паунда е дала. Аз като си подновя ботокса не мисля на челото да го ползвам ню фейса, защото нали се води като упражнение за мускулите. За триполар и аз се чудех. Във вторник като ходя при дерматоложката ще я питам, ако си сложа някъде филър в долната част на лицето дали би го разградило някое такова устройство. А Lodsi, ти за триполар-а никакви впечатлению ли нямаш? На шията ползваш ли го? Любопитно ми е и то дали дава резултати.

# 265
Ако не е тайна, на каква цена ги "хванахте"?
Моя го взех за 107 паунда, ползвах Габко. От този сайт го поръчах
https://www.currentbody.com/collections/nuface

# 266
Взех си ниацинамида на ТО ,като за хърви път минах по малко с всички светлини,пръсках със сребърна вода,много добре минава мезото
и за сега няма да взимам гел.
Instyle ,миналата седмица получих от Китай пратки,не са били на митница.Чакам и други,видях че са обработени.

ТО имаш в предвид The ordinary нали? В една друга тема питах дали серумите им могат да се прилагат при работа с домашните уреди за лице.... Кой от серумите е хубав за тази цел, аз нищо за сега не съм ползвала от марката и ми е интересно да взема нещо за проба...

# 267
  • софия
Лунна  пътека вземи си Хк тя е за хидратация ,аз вкарвам и Ресвератрол.

# 268
hibryd видях че си си правила микронидлинг може ли да споделиш малко повече( може и на лични)

# 269
Лунна  пътека вземи си Хк тя е за хидратация ,аз вкарвам и Ресвератрол.

Сега мисля да поръчам някакъв серум, но гледам с ХК има два вида:
-Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum
-Marine Hyaluronics Serum
Кой да взема за по-добра хидратация?
Има един околоочен серум с кофеин дали има ефект при тъмни кръгове и суха зона под очите?

Общи условия

Активация на акаунт