Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 68 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Stany_s, благодаря ви за цялото инфо. Няколко пъти се връщах на постовете ви да прочета и да запомня.
Бихте ли казали, как комбинирахте третиноин с апаратите. Планирам скоро да вкарам в рутината третиноин и искам в същото време да го съчетая с NuFace.

sofi_sofi,   tuali вече е отговорила Simple Smile.  И аз процедирам по същия начин. Nuface сутрин след почистване го ползвам с техния контактен гел. После измивам и продължавам с обичайната си рутина. Вечер третиноин.

Скрит текст:
Третионин ползвам вече 3 години, но 4 пъти седмично, концентрация 0,05. Така никога не съм имала раздразнения и мога да го съчетавам с всички уреди и с другите активи които ползвам, защото имам 3 свободни от трет вечери седмично. Така резултатите идват по бавно, но пък нямам раздразнения и смятам да го ползвам дълго време и затова не искам да прекалявам.  Повечето момичета ползват ежедневно в по-висока концентрация - 0,10.

По същия начин съчетавам с Tripolar. Първо уреда, измивам, изчаквам 10-15 мин, да се успокой кожата от зачервяването и продължавам с рутината.

# 571
Stany_s, tuali, безценни сте. Като справочник сте ми.
Благодаря за споделеното.
Heart

# 572
  • София

Поръчах си го този уред и все още не съм го ползвала защото незнам коя четка з а какво е и с какво се маже но тепърва ще разучавам.... Иначе не е кой знае какво!

# 573
Здравейте момичета! Купих си ето този уред. Четох темите, но не намерих отговор на въпроса си. Купувам си хиалуронова киселина на прах от Zoya и си правя гел. Дали е подходящ за използване с този уред?

# 574
  • София
ivelivave - аз го ползвам със същото мезо по рецептата описана на 30 стр от salii Wink.

До тук съм използвала 1 ампула MESO ECM /стигна ми за 3 пъти/, като тегля със спринцовка. Правя два пъти седмично. Нямам някакви конкретни впечталения, може би има избистряне не тена, също в деня когато си правя процедурата кожата ми е осезаемо по-стегната, усещам я по-опъната. След 10 минути на 3та степен с розова присветкваща светлина и ампула, кожата ми става е доста зачервена... Дали е нормално това? След 10ина мунтки се успокоява, но до сега не съм имала такава реакция, та се чудех.

Имаше момичета, които искаха инфо след по-дългократно ползване на ампулите от Кондиция, които си взех. Та отзива ми е, не бих взела отново Joy. Нищо осезаемо не виждам след няколко месечно ползване, но аз ползва 1 ампула на 3 пъти, 2 пъти седмично. В момента кожата ми е добре, но смятам че се държи на комплексните грижи, които полагам, киселини, серуми, мезото, мазаж с такъв ролер /т.к имам лош опит с дермаролера/. От септември ще вкарвам и Трет.

Иначе си поръчах от мейк ъп тези ампули, да си ги ползвам с мезото:
https://makeup.bg/product/413328/#/option/1042916/
https://makeup.bg/product/413342/#/option/1042918/
Чакам ги следващата седмица. Мисля да ги вкарвам през ден. Ще пиша след това Wink
Също имам тези от Ремедиум:
https://remedium.bg/integra-labs-hidratirashti-ampuli-hialuronov … -6h10-ml-135861/p

# 575
Мишчица , благодаря за споделеното мнение. И аз да споделя за контактния гел с еластин на Кондиция. Много гъст гел, трудно излиза от отвора на бутилката, изсъхва много бързо на лицето, прави кир ефект, зацапва сериозно главите на уредите, които ползвам. Освен това е супер неикономичен, заради бързото изсъхване се налага на всеки 5 минути да слагам допълнително количество гел върху лицето. Ползвала съм го самостоятелно, над различни серуми, ефекта е един и същ. Не препоръчвам.....

В търсене съм на друг контактен гел.....Моля за препоръки.

# 576
Алое вера на Holika holika върши много добра работа като контактен гел

# 577
Мишчица, благодаря че сподели за ампулите на Кондиция. Колебаех се дали да си купя. Иначе аз продължавам с мезото точно с хиалурон гела който си правя сама от Зоя. Около очите продължавам с аргирелина. Доволна съм за сега. Не виждам да има изглаждане на мъничките бръчици, но няма и влошаване. Освен това кожата ми се чувства много добре. След минаване с мезото някак сияе, изглежда по-стегната, а е мека на допир. Ясно ми е че няма как да станем по-млади, но ако забавим процеса е достатъчна полза от всички тези грижи, които полагаме. Все още обаче след минаване с мезото ме боли главата, но спрях да обръщам внимание. И без това го ползвам два пъти седмично. Сега съм се прицелила в ретиноид 5% от Ординари, но от доста време е изчерпан. Незнам обаче дали той може да се ползва с мезото.

# 578
  • София
Аз не бих ползвала ретиноид с мезото, ползвах гранактивен в сквалан на ТО и слагах като последна грижа след Мезо и аргилерин. Интересно ми този тип продукт дали е Ок да се вкарва с Мезо...

Между другото тези ампули с хиалуронов от Ремдиум съвсем не са лоши. Една стига за 5 пъти. Много добре ми е кожата след тях и на следващата сутрин. Мисля да направя ударно 10 дни всяка вечер.

# 579
Здравейте, бихте ли ми казали за закупуване на ултразвукова шпатула какви технически характеристики да гледам - каква мощност и каква честота на трептене? Бихте ли ми препоръчали конкретен модел?
Знам, че повечето поръчват от Алиекспрес, но май не ми се чака 2 месеца и съм склонна да купя нещо от БГ, стига да не е на тройна цена де. Гледам в олх има за 70-100 лв, но не знам мога ли да им се доверя.

Примерно тази дали е хубава? Имат доставка от Белгия, пише за 3-5 дена до БЪлгария и е 24 долара, което ме устройва:

https://www.aliexpress.com/item/4000762017462.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Благодаря предварително на всички отзовали се Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 23:59 от tiriti

# 580
Колкото ревюта съм гледала на подобни продукти, нищо съществено като ефект не съм видяла... Малко ми е gimmick цялата работа.

# 581
След още четене виждам, че шпатулите варират от 20 000 до 30 000 херца. Моделът, който съм харесала, е 20 000 - дали ще е достатъчно, т.е. това ли е определящото за една шпатула и трябва ли да търся модел с повече трептения?
 Много ще се радвам някой запознат да се отзове, че нямам търпение да си поръчам вече Simple Smile

# 582
Има ли някой,който ползва домашен уред за кавитация и е доволен ?
 Ако е комбиниран и има RF ,още по-добре Simple Smile

# 583
Аз ползвам отскоро онзи амазонските, който е с инфраред и EMS, доста загрява. Ще видим дали има ефект.
Но съм отворена и за предложения за други подобни уреди Simple Smile

# 584
Момичета, виждам, че някои от вас са се сдобили с триполар. Кой точно от всичките си взехте, тъй като има три разновидности за лице, плюс един за около очите?
На споделилите линкове за серуми благодаря! Възползвах се веднага да поръчам някои от посочените.

Общи условия

Активация на акаунт