ZEBRA – приятел в грижите за дома. Включете се в темата и спечелете награди!

• 16 007
  • 589
  •   1
Отговори
# 90
Кухненска хартия използвам за много неща(сигурно ще пропусна някое) :
когато пържа-за попиване на излишната мазнина, за забърсване около печката, за подсушаване на измит продукт и ръцете ми.;за миене на прозорци.С две думи-за всичко!

# 91
Най-използваното у дома е кухненската хартия! Използвам я за всичко- забърсване на повърхности, почистване на чинии преди да ги сложа и миялната и след това също, ръце, след готвене...почти във всичко я използвам.

# 92
За подсушаване на плотове и съдове.

# 93
Винаги се старая да имам кухненска хартия на плота в кухнята, практична е за всичко - за подсушаване на плота след миене на чинии, забърсване на пода, ако нещо разлеят децата. Слагам и под бурканите за детската кухня.

# 94
  • Враца
За попиване на мазнината от пържено, за забърсване на плотовете, около мивката, масата. Забърсване на ръце и лице понякога, за чистене на стъклата и огледалата. За покриване на ястие оставено върху масата. Забърсвам и децата след хранене.

# 95
За подсушаване на ръцете и за почистване.

# 96
За подсушаване, за почистване, за попиване на разлято по масата, вместо салфетки и още много приложения намирам на кухненската хартия

# 97
За подсушаване на съдове и ръце,  за почистване на стъкло, като салфетки и т.н.

# 98
Използвам кухненската хартия за много неща - за чистене и подсушаване на кухнята, на плота, за ръце, за под, за хладилника, за огледала и много други.

# 99
Кухненската хартия използвам за подсушаване на плота, съдовете, ръцете...

# 100
За всичко - забърсване на плота, посушаване на съдове, прибори, ръце, дори вместо салфетки понякога.

# 101
бърсане на мокри ръце, подсушаване на мивката, подсушаване на плота, подсушаване на чиниите след като ги извадя от съдомиялната, като пържа нещо /картофи, шницели, чипс от тиквички и т.н/ вадя върху хартия /за това предпочитам не ароматизирана/, за да попие излишната мазнина. Често ми се случва да ме изненадат гости и  да нямам салфетки Laughing вече си знаят - късам парчета от кухненската - сгъвам и давам Laughing На пикник - винаги нося едно руло кухненска - използва се за всичко

# 102
За подсушаване на съдове, прибори, ръце или просто като салфетки.

# 103
За почистване на котлона и абсорбатора от още топла мазнина.

# 104
Винаги ми е под ръка, за подсушаване на плота, на измит съд, който ми е нужен в момента, за нещо разлято/накапано по масата или пода, за ръце, за очи, като ме разреве лукът  Simple Smile и за още други неща, където ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт