Цветя за терасата - 3

• 34 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Вчера гледам по новините репортаж от цветните борси,оплакваха се как ще изхвърлят стотици растения,заради забраните. Сви ми се сърцето! Но пък се чудя защо не ги подаряват поне? Тези,дето са за изхвърляне,някои може да се реанимират,да зарадват хората,вместо да ги хвърлят в коша. И букетите,така съхнат по кофите... Ако съм аз,ще подарявам на хората,ама на тях явно не им се подаряват без пари.

# 616
Natt, семена на грамофонче търсиш или разсад?

# 617
Оплакват се, а вчера не бяха намалили нищо за да го продадат. Предпочитат явно да ги изхвърлят

# 618
  • Варна
Явно да... До нас има един цветарски магазин - ами мушката по 4,80... При положение, че един километър по-надолу са по 3,80, а на центъра по 3 лева нещо ми се свиди да дам 4,80.

# 619
Бисерка, търся готови растения, имам злополучни опити със семена Simple Smile  В Бургас сега като купувах мушкатата бяха по 3лв, а сакъзите по 2.70лв.

# 620
В интерес на истината , не съм виждала да продават разсад на грамофончета. На мен от семена винаги ми се получават, даже и снимка бях качвала преди. Тази година обаче, нещо се назландисват.

# 621
Явно ще трябва да си крадна от някъде  Wink виждала съм по градинки. Семената за колко време порастват?

# 622
Имам останали семена, ако искаш ще ги бодна и ако станат- пращам ти ги.

До две седмици при топло време за поникнали. Случвало се и за по- кратко.

# 623
О супер, много си мила!

# 624
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много е студено навън. Sad
оставих разсада на балкона. калявам го. струва ми се, че ще се кали еднократно...
но пък нарцисите са решили да ме компенсират за всичко Simple Smile

# 625
Да вечер и тук е много студено, сутринта беше - 1 градус, и имаше слана.

# 626
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
около 5-6 през нощта, сега пише 12, но много студено се усеща. пили един тъничък вятър...

# 627
И при нас е студено,но каланхоетата,цикламата,едно алое,едно мушкато и едно коледниче са навън и не прибирам. Омръзна ми и без това новите грудки и разсади да внасям и изнасям. А и лимона го прибирах,но вече не мисля. Да се оправят,не е минус. 😃
Тръгнала е пампаската трева от семената,дето сях. 🤗
Чакам и другите.

# 628
  • Бургас
Натиии, сериозно ли е било - 1? Даже не съм разбрала. Чакай пак да си огледам китките, одеве набързо ги погледнах, нищо им нямаше.
Ние с теб, какво ще правим? Ако имаш раздвижване към нас, пиши.
Вчера не се удържахме с дружката ми и се видяхме, колкото да си разменим китките, че и двете нямаме търпение 😂Генерала да не чете, моля! 😎

# 629
Да, толкова беше, и на мен ми омръзна да слагам сандъчетата на парапета през деня и вечер да ги слагам навътре в терасата. Ако искаш след празниците, че още не съм ти изкарала от спатифилума.

Общи условия

Активация на акаунт