Цветя за терасата - 3

• 34 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, Добри!
Чакам ги с нетърпение.понеже искам да постигна ефект" туфа" , сложих по 5 броя лущчета в средно голяма саксия. Сега се чудя, дали няма да им е тясно.

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не им трябва много място. имат плитка коренова система, могат да живеят добре и в плитка саксия Simple Smile
оказа се, че има по изправени и по-каскадни, освен червените. Simple Smile

# 182
Момичета, зададох в саксийки луковици на четирилистна детелина.
Кога да очаквам листенца?

Може ли информация от къде си взе луковици за детелина?

# 183
Разбира се- от базар.бг.
Моята би трябвало да цъфти в червено, а листата са зелени с тъмна ивица.

Добри, да не ги дондуркам много, значи😃

# 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile анджи, потърси с "оксалис" Simple Smile

# 185

Имала съм.Ето и снимка:

Благодаря на всички за отговорите за латинките, посях ги. Ще се похваля, ако поникнат и на лято ги накарам да цъфнат.

# 186
  • Бургас
Натт,много са ти хубави мушките и сакъзите!
И моите са така. Някои от мушките са ми направили едни големи листа,но са ми бебета още,не са цъфтели.Може и сорта им да е такъв.
Сакъзите и те едни дълги клонки и започват да пускат цвят.
Мушките ми и те.
Иска ми се,като,че ли да ги накърша тези дълги пръчки,които са напускали.

# 187
Благодаря karzz, ми то тая зима, нямаше зима Simple Smile. Друга година мушката и сакъзчетата ги прибирах на студено и не много тъмно, начупвах ги и февруари месец почвах да ги поливам. Ама най накрая си остъклихме едната тераса и тая година всичко държа там.

# 188
  • Бургас
Така е,нямаше зима.
Аз съм забравяла отворени прозорците на терасите през нощите,дори и да е било под нулата.
Едната ми тераса е по-студена от другите ми две. Искаха си поливане цветята,не им го спестявах.
Аз и затова мисля да ги изкарам по-рано тази година навън,при нас в Бургас,няма студове. Мисля,че съм ги закалила Simple Smile

# 189
Мда вчера беше 23 градуса Simple Smile, аз мисля моите да ги местя по малко на южната тераса да свикват, че лятото там е ад. Вчера изкарах и папрата на терасата, че вътре му е тъмно и почнаха да му капят и жълтеят листата.
https://i.pinimg.com/564x/f7/28/e2/f728e2fe64716fc3c261541199ee1ebf.jpg

# 190
  • Бургас
Олееее,много е красив! Разкошен!

# 191
Аз като гледам температурите, направо мушкатата могат да се изнасят.Аз ноември месец ги прибрах на къде къде по-студени градуси. Simple Smile

# 192
  • София
Аз като гледам температурите, направо мушкатата могат да се изнасят.Аз ноември месец ги прибрах на къде къде по-студени градуси. Simple Smile
Половината ги изнесох,  около 10 бр сандъци, сложих ги близо до стената, вчера ги наваля много, но и те бяха доста сухи. Тези дни само малко да грейне слънце и започвам да ги кърша, а скършеното го поставям във ваза с вода да пусне корени и после ще ги засаждам обратно.

# 193
Марчева, за колко време ти пускат корени във вода?

# 194
  • София
Марчева, за колко време ти пускат корени във вода?
Бавничко става, не е за една седмица, повече е. Щом забележа мъничък корен и засаждам веднага, нямам търпение много да ги изчаквам. Важното е вече да се забелязва , че има коренче, може даже да е като косъмче, но е коренче и бам в сандъчето, захващат се веднага.

Общи условия

Активация на акаунт