Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 245
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
pimbareta , може ли да качиш и описанието на продуктите, ако не те затруднявам.

# 676
Втората не ме кефи.

# 677
  • софия
На мен повече ми харесва  първата, но не се вредих до нея и съм поръчала втората уви. Днес няма да мога ,но утре ще мина да я взема, ама съм леко разочарована, че първата е с по-хубави неща.

# 678
Осмомартенското издание на Фулбокс. Абсолютно всичко ще използвам. Даже и червилото- вчера си мислех, че искам в карамелено-кафеникав тон и точно такова ми се е паднало.

А какъв е продукта на кико? За мен е молив

# 679
  • На изток от Рая
Аз съм разочарована от редовната кутия  на фулбокс.
Поръчах я, защото не успях да се вредя за специалната кутия, но спирам вече, че се затрупах с ненужна козметика.

Очаквам снимка на Марви, пропуснах и там, но ми е интересно какво има, доволна съм от кутиите им.
Редовната на фулбокс:
Скрит текст:

ПП: Радвам се, че не поръчах второто издание. Не ми допада.

# 680
Mal1na, тази етажерка върти ли се, кръглата? Търся такава въртяща се на приемливи цени

# 681
Mal1na, тази етажерка върти ли се, кръглата? Търся такава въртяща се на приемливи цени
Не, не се върти. От хм е, но от миналата година е. Погледни дали ги има още или може да има нови модели, които се въртят.

# 682
Бях поръчала редовната и първата 8-мо мартенска ... мнението ми е, че от двете направих кутия за 8 март, за племенничката ми, която е тийнейджърка. Дано belle box да изненадат с нещо интересно.

# 683
Не ми харесаха кутиите на фул-бокс, ако някой иска редовната и второто специално издание ги продавам на цена 29 лв или заедно двете за 55.
Имам рожден ден и доста ме разочароваха, дано следващите две да са по-добри и да не ме е яд за абонамента.

# 684
Осмомартенското издание на Фулбокс. Абсолютно всичко ще използвам. Даже и червилото- вчера си мислех, че искам в карамелено-кафеникав тон и точно такова ми се е паднало.

А какъв е продукта на кико? За мен е молив
Сенки за очи- златисти.

# 685
Здравейте!
Това са 3-те кутии на full box, качвам ги подред от месечна до 2-ра Специална! Всичко е страхотно

# 686
Бихте ли снимали сапунчетата си, които са като подарък, защото са ми интересни разновидностите Simple Smile

# 687
  • Бургас
Момичета продукта на Simple, не мицеларната вода , а другия какъв е? Крем ли?

# 688
3 вида са: подхранващ крем, измивен крем и мицеларна вода. Много обичам Simple.
Между другото сега поръчвах birthday edition и видях, че 1 и 2 са налични в сайта.

# 689
3 вида са: подхранващ крем, измивен крем и мицеларна вода. Много обичам Simple.
Между другото сега поръчвах birthday edition и видях, че 1 и 2 са налични в сайта.
А някой дали ги е поръчвал? Знае ли се какво има в тях?

Общи условия

Активация на акаунт