Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 125
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Каква е цената на тази кутия?

# 91
Някой получил ли си е fullbox? Видях на предните страници, че не са получени още.

# 92
Да, аз я получих и съм много доволна, но не мога да кача снимка, защото вчера я взех и после заминах в командировка. Много нови интересни марки и продукти са включили, както и страхотна спирала Кико, гланц Барминералс, червило Makeup Revolution... и др.

# 93
  • София

14.90

Фирмата за добавки Haya Labs са ментета. Бях се зарекла да не купувам повече техни продукти, ама сега в кутията... Как да не я взема. Simple Smile
За пръв път научих за продуктите на Haya Labs от кутията на Аптеки Марви, би ли споделила повече за това и има ли нещо за което да се притесняваме? Rolling Eyes

Виждам, че ги предлагат в много аптеки, ако е така, как биха допуснали такива продукти във веригата си? People Eyes

Бях чела преди време няколко статии. Уж са вносни, а се оказва, че са български. Скандалът тогава беше, че съдържат по-малко от посоченото количество вещество. Което навежда мисълта, че може да има и несъответствие в произход/качес

# 94
Аз си поръчах току що специалната кутия на myfullbox. Един от продуктите е deluxe зампъл на GlamGlow маските и други лукс марки обещават, ще ги видим другата седмица...

# 95
# 96
Аз си поръчах току що специалната кутия на myfullbox. Един от продуктите е deluxe зампъл на GlamGlow маските и други лукс марки обещават, ще ги видим другата седмица...

Коя специална кутия?
Аз не съм доволна от фулбокса. Два продукта за устни, които са в гадни за мен цветове и розов лак за нокти. Sad
Реално ще използвам душгела, корейската маска за лице и може би спиралата. На кико четвърта спирала получавам вече. Нямам кога да изразходя толкова спирали Simple Smile
Довечера ще пусна снимка.

# 97
  • София
А, вярно, че има стандартна за 25 лв и бюджетна за 15 лв.

# 98
Ама кога е имало спирала Кико? Миналата година имаше мини спирала Кико, друга на Кико аз не съм получавала...

# 99

Коя специална кутия?
Аз не съм доволна от фулбокса. Два продукта за устни, които са в гадни за мен цветове и розов лак за нокти. Sad
Реално ще използвам душгела, корейската маска за лице и може би спиралата. На кико четвърта спирала получавам вече. Нямам кога да изразходя толкова спирали Simple Smile
Довечера ще пусна снимка.

Сега са пуснали за есента ограничена кутия, другата седмица уж трябва да са доставките. На Глам Глоу заради маската си я взех, другото ще е в плюс. Иначе за окт кутията не ме впечатли да я взема.

BTW щели нещо подобно на адвент календар да пуснат скоро

# 100
Сега видях, че има специално есенно издание.
Аз имам 3 броя от малките спирали. Едната беше миналата година, скоро една от специална кутия и третата не знам кога е била. Пак е от тяхна кутия.
Тази маска на Глам Глоу хубава ли е?

# 101
Аз тук четох за нея https://douglas.bg/supermud-clearing-treatment-044895 и гледах хвалебствено ревю на една бг влогърка... Антоанет?! Не помня името, хич не съм запозната с влогърските\блогърските среди Simple Smile

# 102
Сега видях, че има специално есенно издание.
Аз имам 3 броя от малките спирали. Едната беше миналата година, скоро една от специална кутия и третата не знам кога е била. Пак е от тяхна кутия.
Тази маска на Глам Глоу хубава ли е?

Принципно да аз съм доволна от техните маски, но са доста скъпи. Не се знае дали ще е тази която е на снимката във фейсбук. Техните малки размери са към 15 гр и поне в нотино струват 32.9 лв , na feelunique 19.2 Евро.

# 103
Снимки на октомврийския фулбокс

Сега, като огледах нещата отново, май не е много лоша кутия. Очаквах повече, явно.

# 104
Току що си взех Good box за октомври и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт