Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 284
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Аз поръчах второто издание на осмомартенската кутия, чудех се дали да не поръчам и редовната, но скоро обявиха, че и в двете ще има продукт на една марка и се притеснявам да не би продуктите в двете кутии да са почти еднакви.

# 571
Аз поръчах второто издание на осмомартенската кутия, чудех се дали да не поръчам и редовната, но скоро обявиха, че и в двете ще има продукт на една марка и се притеснявам да не би продуктите в двете кутии да са почти еднакви.

Така като гледам ще има дублажи на марки в кутиите, но е възможно да са различни продукти. Иначе в редовната ще има продукт на realchemistry. Аз взех само второто издание за 8ми март. Нещо се притеснявам да не ме напълнят с декоративна козметика, че и Белбокс съм взела Simple Smile

# 572
  • Бургас
За Белбокс гледах дали са обявили нещо, но не открих, чудя се и за нея, очаквам март месец да има интересни неща.

# 573
Белбокс издават подробности за новите си кутии седмица преди да ги изпратят. Поне така съм забелязала, но някой в темата по-рано беше писал, че ще има декоративна козметика. Аз също очаквам през Март да има интересни неща, особено след като се съсредоточиха последните два месеца да се погрижат за кожата ни :Д

# 574
Белбокс още нищо нямат, все още публикуват постове за старата кутия. Последните кутии са хубави, надявам се да се постараят и за мартенската.

# 575
Аз мисля да предположа, че Real Chemistry ще е пилинга, a Prai олио за лице. Поне  това съм виждала във повечето Английски кутии

# 576
  • Варна
Аз нямам къде да трупам вече продукти, всичко е в кашони и пликчена. Иначе ги искам и трите. Но още се чудя. Simple Smile
Моите са в две кутии от Четящото фламинго (понеже техните кутии са най големи) и най много съм събрала душ гелове, мицеларни води и серуми за лице.  Благодарение на тези кутии взех да ползвам лосиони за тяло (понеже  трябва да ги  изразходя).

# 577

Няма такава вероятност, защото написаха, че второто издание на специалната кутия е допълнение към първото😊

# 578
  • София

Няма такава вероятност, защото написаха, че второто издание на специалната кутия е допълнение към първото😊

Въпросът е да не се дублират с редовната.

# 579
Едва ли са толкова глупави, при положение, че хората си купуват редовно и специално издание в повечето случаи. Grinning

# 580
  • Варна
Аз май пак ще позная книгата в Четящото фламинго. В Коледното издание познах и двете.

# 581
  • софия
Аз си поръчах кутията на Четящото фламинго за първи път и сега ми е много любопитно какво ще има вътре.

# 582
Еее изчерпани са вече. Детски често ли пускат?

# 583
И аз не се здържах и поръчах и трите на fyll ,но поръчах и кибрит и  good box ☺ така е понеже от скоро взимам и пробвам всички да видя коя ще ми хареса , че предния месец не можах да преценя ,все пак трябва 2-3 месеца да взимам хах голяма зарибявка са

# 584
Еее изчерпани са вече. Детски често ли пускат?

Коледната им беше първата.

С нетърпение я чакам и аз. Жалко, че пускат толкова рядко издания.

Общи условия

Активация на акаунт