Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 134
  • 968
  •   1
Отговори
# 870
Да споделя линк към сайт на които може да сравнявате всевъзможни  градове от цял свят по качество и цена на живот 😊Мисля ,  че може да бъде полезно на някои хора в темата
https://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp
Погледнах цените за Нюстън, не са верни

# 871

Хюстън, Нюстън...всеки си смята от своята камбанария.

# 872

Нормално е да проверя информация която познавам

# 873

Нормално е да проверя информация която познавам
Нали разбираш, че е осреднено и субективно. Примерно галон мляко го смятат на цени в Уолмарт, а ти ако купуваш от органик стор, няма да ти излезе сметката им. Според мен това е разминаването...

# 874
Нали ти е ясно, че преди да напиша нещо съм направила сметка, дори и за галоните мляко( уолмарт не е нито евтино, нито скъпо).

Много ти харесва да ме апострофирам, само дето аз живея тук и пазарувам всеки Божи ден, а ти си на 10,000 см, но пък знаеш кое колко струва. Идваш, живееш тук и тогава говорим за цените.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 20:49 от Titina

# 875
Не знам колко често обновяват информацията и дали се валидитира, но сумите, които излязоха за последните два града в различни щати, в коите сме живяли, са много некоректни. Може би има и значение, че не са от най-популярните точки на преселение, но все пак разминаването е голямо.

# 876

Много ти харесва да ме апострофирам, само дето аз живея тук и пазарувам всеки Божи ден, а ти си на 10,000 см, но пък знаеш кое колко струва. Идваш, живееш тук и тогава говорим за цените.
Сложи си очилата, че не се разбира какво пишеш. Дори и загравието на щата си бъркаш.
Спирам за сега тук, че е много спам.

Не знам колко често обновяват информацията и дали се валидитира, но сумите, които излязоха за последните два града в различни щати, в коите сме живяли, са много некоректни. Може би има и значение, че не са от най-популярните точки на преселение, но все пак разминаването е голямо.
Да, може би цифрите се разминават някъде, но е много добра отправна точка за който те първа ще се интересува от цени. На мен линка ми бе полезен.

# 877
Нали ти обясних разликата, аз живея тук и пиша основно и само на английски. Що се отнася до щат, не съм споменала. Не правиш разлика между щат и град. И каква връзка имат очилата.

Ето и други са сравнили цените, и казват, че не са реални, но ти все много знаеш.

# 878
Хора, защо постоянно се опитвате да апострофирате Титина? Не е нужно. Да, по-директна и пряма е, но пък е от полезните хора тук.

# 879
Хора, защо постоянно се опитвате да апострофирате Титина? Не е нужно. Да, по-директна и пряма е, но пък е от полезните хора тук.
Аз лично, защото винаги се изказва като последна инстанция, и си мисли, че само тя живее в САЩ.

# 880
Потребител от Канада съм. Не ми е работа в тази тема.Но ме заинтригува сайтът за цените. Не разчитайте много на тази информация. Ако става въпрос за храна, търсете сайтовете на отделни големи вериги с online shopping в съответния щат, който
ви интересува. Успех.

# 881
Аз лично, защото винаги се изказва като последна инстанция, и си мисли, че само тя живее в САЩ.
При теб лично е просто заяждане
Ще го напиша дано го схванеш- цените за Хюстън не са верни. И да изказвам се като последна инстанция, вече ти обясних защо ( разлика 10,000 км)

# 882
Цената на кое в Хюстън  е невярна. Освен заплатите.

# 883
Цените в сайта са верни за: Риека, Сингапур, Нагоя, Ротердам, Амстердам, Хонолулу. Личен опит. Разликите са до 20%, което за мене е напълно приемлива съпоставка.

# 884
Споделих информацията , за да бъда полезна, моят личен опит е че и да има разлика в цената на ябълките примерно,  генералната картина е добра насока 😊 То е ясно,  че всичко е  ориентировачно и не може да се вземе за 100% вярно. Полезна функция е възможността  да се сравняват 2 града по цена на живот...

Общи условия

Активация на акаунт