Нашите кухни - 80

• 58 531
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз си взех от Балкан юг, ама май пак там някъде беше цената. Ама е добра лентата.

# 271
  • София
вчера си взех от икея.3/4 лв .Има прозрачни и бели
Мисля че е това https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/kitchen-or … ekmedzhe/00238865 Не съм го сложила още

# 272
Аз съм гледала в Икеа, ама не беше същото. Тази на рулона е много лепкава и държи чинии и тенджери като заковани.

# 273
  • софия
Нямам база за сравнение, имам от ИКЕА и съм доволна, не се пързалят съдовете.

# 274
Джъмбо също, пак са около 3-4 лв., има различни цветове и видове.

# 275
  • Sofia
Скоро гледах в Лидл

# 276
Ей момичета, златни сте. За такова руло не бях и чувала. И ето за това скоро си купих мушамба, та кроих и рязах, нагласях по двете чекмеджета и сега всичко нахаус.  Не ми хареса. Мушамата се гърчи Ще се купува руло.

# 277
  • Асеновград
Аз видях в лидъл в брошурата, но като отидох нямаше, явно бяха свършили, но и аз май от икеа ще взема!

# 278
  • София
Здравейте,
Аз продължавам Grin

Това е грубия проект, цвета още не сме сме избрали нито на шкафовете нито на плотовете, нито на плочките(зад абсорбатора)
Горните шкафове, ще са си нормални -вертикални, не така да два реда. Нещо обаче не ми харесва около фурната  ... не стои завършено. Някакви съвети?
Плочките няма да са така а само на гърба, без на страничните стени.
 Имам място да я продължа на ляво от печката и се чудя дали да не сложа още един шкаф там.

# 279
  • BG
Здравейте,
Аз продължавам Grin
Скрит текст:
Това е грубия проект, цвета още не сме сме избрали нито на шкафовете нито на плотовете, нито на плочките(зад абсорбатора)
Горните шкафове, ще са си нормални -вертикални, не така да два реда. Нещо обаче не ми харесва около фурната  ... не стои завършено. Някакви съвети?
Плочките няма да са така а само на гърба, без на страничните стени.
 Имам място да я продължа на ляво от печката и се чудя дали да не сложа още един шкаф там.

В нашата кухня избрах да нямаме открити рафтове и ми е по-добре, да споделя. Имам точно такива два шкафа (малки, ъглови) с вратичка и са много удобни, а и така не събират много прах.

Кухнята изглежда много рационална и ми харесва. Аз съм използвала стената над абсорбатора да сложа шкафове, но това е вече по усмотрение и е въпрос на вкус.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 00:50 от Не се сърди, човече

# 280
Помисли отново за отворените рафтчета.

# 281
Реших как искам да изглежда кухнята ми, но още се чудя за плота. Вкъщи се готви интензивно и се мокри много покрай мивката. В подобен случай предполагам най-добрият вариант е гранит, обаче така и не можах да го харесам, представям си кухнята ми с плот от масивно дърво, но не знам как ще се държи.

# 282
Отворените рафтчета са ад просто и мисля, че точно те правят да изглежда незавършено около фурната.

# 283
  • София
Да разбирам ли, че така на ъгъла може да се затвори с врата. И да не е просто дъска насреща ми. Помещението е отворено и там където свършва шкафа с печката ще е дивана.
Повярвайте най-мразя да чистя прах Joy

# 284
Да разбирам ли, че така на ъгъла може да се затвори с врата. И да не е просто дъска насреща ми. Помещението е отворено и там където свършва шкафа с печката ще е дивана.
Повярвайте най-мразя да чистя прах Joy
Ами тези отктити рафтове никаква работа не вършата, освен парах да събират, а ако са си затворени шкафове/чекмеджета, ще са от полза.
Не, че няма да е добре там да е диванът, ама в зоната около печката все има разни фини мазни капки, които се трупат и мека мебел толкова наблизо не ми се струва най-добрата идея. Няма ли начин тази печка да мине някъде  до мивката или пък няма да има къде да се включи абсорбаторът сигурно?

Общи условия

Активация на акаунт