Хайде на театър - 6

• 63 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Гледах в четвъртък " Когато гръм удари, как ехото заглъхва". Постановката е добра, актьорите също, декорът уникален, обаче през цялото време не спирах да правя сравнения с " Лисичета", което ме грабна много повече. Може би трябваше да си оставя по-голяма пауза между двете представления.
Значи задължително трябва да гледам "Лисичета", защото " Когато гръм удари, как ехото заглъхва" страшно много ми хареса. Чудовищна игра на Теодора Духовникова.

# 421
  • София
Да, и двете с добри, но просто " Лисичета" за мен е малко по-добра. Субективно мнение, разбира се Simple Smile

# 422
  • София
Разменила си театрите, но по принцип ''Аз обичам, ти обичаш, тя обича'' в МГТ Зад Канала е по-качествената и интелигентна комедия, а ''Лъжи ме, обичам те'' в Сълза и смях е за по-масовия зрител Grin
Иначе и двете са хубави !

Колебая се между "Лъжи ме, обичам те" в МГТ зад канала и А"з обичам, ти обичаш, тя обича" в Сълза и смях. Моля за отзиви.

# 423
Гледах в четвъртък " Когато гръм удари, как ехото заглъхва". Постановката е добра, актьорите също, декорът уникален, обаче през цялото време не спирах да правя сравнения с " Лисичета", което ме грабна много повече. Може би трябваше да си оставя по-голяма пауза между двете представления.
Гледала съм ги с голям интервал помежду им, но несъзнателно правих сравнения, може би заради почти същия актьорски състав (някои от тях също зададоха този тон - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213189368184691&se … ype=3&theater).
За пример, Зимата на нашето недоволство и За какво ви е Дон Кихот. Cъщите режисьор, сценограф, музика, но, естествено, нито за нито за миг не са нахлули в главата ми сравнения, нито с Лисичета, нито в каквато и друга комбинация между четирите спектакъла.

# 424
  • София
Добре, в моята нахлуха. 🙂

# 425
Добре, в моята нахлуха. 🙂
Имах предвид останалите комбинации Simple Smile, иначе, между Лисичета и Kогато гръм удари аз също несъзнателно правих сравнения (в полза на Лисичета).

# 426
... Ако сега трябва да изберете една единствена постановка, която да гледате до края на Сезона, отидете и гледайте ''Облог'' !
Няма как да пропусна такъв коментар😘... първо купих два билета... след това, като поразмислих, купих още два...🤣🙈
Подозирам, че мъжът ми вече е на път да смени патрона на външната врата🤣🙈

# 427
  • София
Аз ще експериментирам с Маркиз дьо Сад в събота, нещо не открих много отзиви

# 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаше, имаше Sad

Да ви кажа, не ме впечатли "Белла Фигура"... Актьорите са добри, но постановката е скучновата и не блести с оригиналност. Не е досадна до степен постоянно да си гледаш часовника, но не е нищо особено.

В същия театър гледам дават "Маркиз дьо Сад" - имате ли отзиви или да не си губя времето? Пак участват актьори, които харесвам, но се чудя.

Здравейте, лично на мен не ми хареса. Беше твърде пошло дори и за тази тематика.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 16:19 от st. Dobri

# 429

минахме и през Камен Донев Wink още си спомня някои от репликите му, но няма тяга за още.
бях купила билетите за "Фантомът на операта" и за "Моцарт Груп", но заради операцията ги пропуснахме.
планирам "На тятър съм" и се оглеждам за други подходящи за деца.

Фантомът на операта ще го има и през месец март догодина, обявили са го в програмата.

# 430
"Живак" и "Козата или коя е Силвия? " е моят избор за празничния декември.... Simple Smile

# 431
... Ходят в театъра по дънки и пуловерчета...
А бе да ти кажа, скоро до мен в Народния седна един млад мъж /тип "Юпи"/с официален костюм, с панталон с ръб, какъвто мъжът ми е обличал, сигурно, един, единствен път в живота си - на сватбата си! 🤣🙈 Бавно и мъчително, 10-тина минути съблича сакото си/като сцена от филм с масов убиец🤣/, после започна да го сгъва педантично още 10-тина минути... Е, казвам ти, никога не съм била толкова уплашена да остана с някого на тъмно! 🙈 Ако си способен на това, не знам още на какво си способен...🤣🙈
А, страшно се радвам на тийнейджърите, които, наистина, идват по дънки и кецове! Страхотно е, че идвате на театър, вместо да се напивате по чалга дискотеките! Страхотно е, че идвате направо, както сте си били на училище или на лекции! Това си е вашият стил и той не ме тревожи ни най-малко! 👍

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 17:32 от Джинджър@

# 432

минахме и през Камен Донев Wink още си спомня някои от репликите му, но няма тяга за още.
бях купила билетите за "Фантомът на операта" и за "Моцарт Груп", но заради операцията ги пропуснахме.
планирам "На тятър съм" и се оглеждам за други подходящи за деца.

Фантомът на операта ще го има и през месец март догодина, обявили са го в програмата.
Mалко извън темата, но в Cофийската опера предстои премиера на Шрек. Mисля, че ще е подходящ за 10 годишно дете
https://www.operasofia.bg/component/k2/item/7864-premiera-shrek

От репертоара на Hародния театър, за посещение с дете, съм планирала Eдин безумен ден. Hо засега не мога да споделя лични впечатления.
https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/edin-bezumen-den

# 433
Имам билети за "Приятно ми е, Ива!" в театър 199 в сряда.
Хареса ли ви?

# 434
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, Злати. Simple Smile може и да пробваме.
дънките и пуловерчетата не ме притесняват толкова, колкото другото...
на Бай Ганьо преди дни имаше деца с "официални" анцузи, влязоха в салона с балони (един се пукна преди началото, след това май изнесоха останалите), викаха и се гонеха във фоайето...
учителките не бяха виновни за анцузите, но някак не мога да ги оправдая за гоненицата, балоните и вафлите в залата. Sad
на "концерт в гората" във филхармонията беше много по-страшно и не само децата правеха проблеми - не мога да си представя как ще вляза на концерт и още преди да започне ще извадя чувал със зрънчо и ще започна да го навирам в устата на детето. и соковете... едно сърбане, едно засмукване...

липсва усещането, че са в храм.
на Мелпомена, Wink но все пак храм.

Общи условия

Активация на акаунт