Хайде на театър - 6

• 63 467
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Понеже избирам постановка по дата, на която ще съм свободна (20.12) та за гледах в Иван Вазов "Неудачници", "Контрабасът", "Жена без значени' в армията, за която постановка няма никакво описание и отзиви. И на последно място" защото на мама така й харесва " във Възраждане
Най-водещо ми е" Неудачници ", но ми се струва, че тук имаше много негативни коментари за него... 🤔
Какво ще ми препоръчате от гореизброените

Препоръчвам "Контрабасът", страхотен моноспектакъл на Валентин Ганев. Самият факт, че пиесата е на Патрик Зюскинд, написал "Парфюмът", за мен беше достатъчен стимул да го гледам и не съжалявам.

# 196
Здравейте.
Някой може ли да сподели отзиви за "Вечерята" в Театър "София"?

# 197
  • моята мила родна страна
Някой гледал ли е "Вечеря за тъпаци" на Сатиричния театър (ХРИСТО ГЪРБОВ, КАЛИН СЪРМЕНОВ, ИВАН БЪРНЕВ, ВЕСЕЛИН РАНКОВ, ЙОРДАНКА СТЕФАНОВА, АНА ВЪЛЧАНОВА)? Отзиви?

# 198
Аз съм го гледала. Става. Не е уау, ама не е и тъпо.
Аз взех за утре билети за "джакпот", без да питам за отзиви, дано ми хареса 😊
Някой гледал ли е "Вечеря за тъпаци" на Сатиричния театър (ХРИСТО ГЪРБОВ, КАЛИН СЪРМЕНОВ, ИВАН БЪРНЕВ, ВЕСЕЛИН РАНКОВ, ЙОРДАНКА СТЕФАНОВА, АНА ВЪЛЧАНОВА)? Отзиви?

# 199
Аз в неделя съм на "Приятно ми е, Ива" и нямам търпение. Жадна съм за театър, дано го получа.

# 200
  • софия
Аз в неделя съм на "Приятно ми е, Ива" и нямам търпение. Жадна съм за театър, дано го получа.
Постановката е приятна, забавна, но не бих казала, че е нещо запомнящо се. Ива Тодорова се справя добре.

# 201
Може ли отзиви за "Опит за летене" в Народния театър?

# 202
Писах тия дни, че купих билети за театър, точно защото е петък и се показах свободна в последния момент и се оказа, че сме на премиерата на Джакпот. То бяха цветя, то бяха речи от зам.мин.на културата...
Не беше лошо. Чак някаква уау комедия не мога да кажа, че е, малко смешни моменти имаше. Беше леко мудно, но не успя да ми стане скучно. Но смятам, че актьорите, като се с работят след няколко изигравания, ще стане по - добре

# 203
  • София
Нещо да препоръчате от днешната програма на Нощ на тетрите? Аз от миналата година мога да препоръчам за София  разходката в Народния театър- интересно беше.

# 204
Нещо да препоръчате от днешната програма на Нощ на тетрите? Аз от миналата година мога да препоръчам за София  разходката в Народния театър- интересно беше.
От Нощта на театрите бях харесала 2-3 неща, ама впоследстве ги отмениха. Така че пропускам.

# 205
  • София
Връщам се от една прекрасна постановка на Камерна сцена в Народен Театър - ''Каквото, такова!" по Недялко Йорданов. Имах удоволствието да я гледам в присъствието на самия автор - на реда зад мен. Пиеса за две съвсем различни поколения. Първото - по-старото от времето преди 10-ти ноември - поколението, което въпреки своите недостатъци е останало задружно, сплотено и със своите ценности, от една страна. От друга страна - новото ''изгубено'' модерно поколение, за което единствената ценност са парите и стремежа към тях, поколение без любов в сърцата !! Горещо препоръчвам тази постановка, изиграна от страхотен актьорски състав. Досега се бях разплаквал само на едно представление - ''Полет над кукувиче гнездо". Това е второто, при което в края бликват сълзи от емоции в очите ми!!  RelaxedRelaxed

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 23:36 от kastrup72

# 206
И аз съм силно впечатлена от "Приятно ми е, Ива!". И да добавя присъствието зад мен на Емил Марков. Успя да ме откъсне, Ива, от мисълта за малкия мрънкащ човек. Поднесено е тънко и интелигентно. И аз плаках и се смях. Ама повече, за радост, се смях. Обичам черния хумор. Препоръчвам! Чакам постановката за алкохола 😆

# 207
На мен книгата не ми хареса, но и аз ще очаквам отзиви за театъра.

Ще се радвам да споделиш. Отдавна съм чела книгата и остави силно впечатление в мен.

Разбира се. На представлението на 28 ноември сме и после ще споделя. Hands V

# 208
Връщам се от една прекрасна постановка на Камерна сцена в Народен Театър - ''Каквото, такова!" по Недялко Йорданов. Имах удоволствието да я гледам в присъствието на самия автор - на реда зад мен. Пиеса за две съвсем различни поколения. Първото - по-старото от времето преди 10-ти ноември - поколението, което въпреки своите недостатъци е останало задружно, сплотено и със своите ценности, от една страна. От друга страна - новото ''изгубено'' модерно поколение, за което единствената ценност са парите и стремежа към тях, поколение без любов в сърцата !! Горещо препоръчвам тази постановка, изиграна от страхотен актьорски състав. Досега се бях разплаквал само на едно представление - ''Полет над кукувиче гнездо". Това е второто, при което в края бликват сълзи от емоции в очите ми!!  RelaxedRelaxed
Кой "Полет...",  на Александър Морфов ли? Понеже сега има и на Старозагорска театър, с Гъмов?

# 209
  • София
На Морфов Simple Smile

Връщам се от една прекрасна постановка на Камерна сцена в Народен Театър - ''Каквото, такова!" по Недялко Йорданов. Имах удоволствието да я гледам в присъствието на самия автор - на реда зад мен. Пиеса за две съвсем различни поколения. Първото - по-старото от времето преди 10-ти ноември - поколението, което въпреки своите недостатъци е останало задружно, сплотено и със своите ценности, от една страна. От друга страна - новото ''изгубено'' модерно поколение, за което единствената ценност са парите и стремежа към тях, поколение без любов в сърцата !! Горещо препоръчвам тази постановка, изиграна от страхотен актьорски състав. Досега се бях разплаквал само на едно представление - ''Полет над кукувиче гнездо". Това е второто, при което в края бликват сълзи от емоции в очите ми!!  RelaxedRelaxed
Кой "Полет...",  на Александър Морфов ли? Понеже сега има и на Старозагорска театър, с Гъмов?

Общи условия

Активация на акаунт