Хайде на театър - 6

• 62 857
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Фактически ''Мръсното копеле'', ''Методът Грьонхолм'' и ''Шведска защита'' са една и съща постановка ... да не стане грешка, ако си гледала някоя от втората или третата
Е, не ми казвай, че съм толкова задръстена! 🤣Гледала съм "Методът Грьонхолм"🙈🙉

# 256
  • София
Същото е Sweat SmileSweat Smile

Фактически ''Мръсното копеле'', ''Методът Грьонхолм'' и ''Шведска защита'' са една и съща постановка ... да не стане грешка, ако си гледала някоя от втората или третата
Е, не ми казвай, че съм толкова задръстена! 🤣Гледала съм "Методът Грьонхолм"🙈🙉

# 257
''Верига от думи'' ( по Галсеран ) е жестоко !! Играеше се в едно мазе на Младежки театър, но гледам, че в момента го няма в програмата.... Няма го и ''Семеен албум'', което е жалко. Обезателно гледай ''Стриптийз покер'', ''Иначе казано'', "Името'' и ''Каквото, такова'' ( по Недялко Йорданов ).
1. ''Стриптийз покер'' - МГТ Зад Канала;
2. ''Старицата от Калкута'' - Театър 199;
3. ''Ръкомахане в Спокан'' ( по Мартин Макдона ) - Народен театър, Камерна сцена;
4. ''Мръсното копеле'' ( по Жорди Галсеран - "Канкун" ) - Сълза и смях;
5. ''Иначе казано'' - Младежки театър;
6. ''Любовникът'' - Народен театър, Камерна сцена;
7. ''Семеен албум'' - Младежки театър;
8. ''Семеен съвет'' - Театър 199;
9. ''Името'' - Сатиричен театър;
10. ''Разговори с мама'' ( по Жорди Галсеран ) - Театър 199;
11. ''Лисичета'' - Народен театър, Камерна сцена;
12. ''Каквото, такова'' - Народен театър, Камерна сцена;
13. ''Три високи жени'' - Народен театър, Сцена IV-ти етаж;
Официално давам обет, че ще ги изгледам до една! Сърдечно благодаря! Simple Smile

# 258
  • София
Много ми хареса " Железният светилник", препоръчвам!!!

# 259
  • София-в сърцата на моите деца
Снощи гледах продължението на "Догодина по същото време"- "Всяка година по същото време" и останах очарована. Страхотна постановка със невероятната игра на Христо Шопов и Лилия Маравиля.Препоръчвам да ги гледате и двете части. Аз , първата я бях гледала с Тодор Колев, но със сигурност ще отида да я гледам и с Христо Шопов! „Сити Марк Арт Център“

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 09:00 от didiela

# 260
Отдавна не бях излизала от театър със смесени чувства, да не казвам разочарована.
Постановката беше "Съгласие" - очевидно отидох с друга настройка, бях уморена и откровено темата ме натовари. Играта също не ме впечатли, освен тази на Силвия Петкова и Невена Калудова.
Мисля да й дам втори шанс по-натам.

# 261
Вчера гледах "Самотният запад" от Мартин Макдона в театър 199. Чудя се, от кого съм по-обсебена - от Жорди Галсеран или от Мартин Макдона… Страхотна игра, много добра и откачена драматургия, и не остава това чувство за горчивина и безнадеждност, както при "Пухеният", примерно. Провокативно и определено е в класацията ми "Топ 5"!

И....забравих да помоля - препоръчайте ми нещо в "Сълза и смях", с което да заменя така "удачно" Sweat Smile закупените от мен вчера билети за "Мръсното копеле/Методът Грьонхолм/Шведска защита", защото се оказа, че съм го гледала съвсем скоро под друго име.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 11:37 от AnMary

# 262
"Жана Д'арк" в Народния театър подходяща постановка ли е за 13-14 годишни?

# 263
И....забравих да помоля - препоръчайте ми нещо в "Сълза и смях", с което да заменя така "удачно" Sweat Smile закупените от мен вчера билети за "Мръсното копеле/Методът Грьонхолм/Шведска защита"
Комедия - "Операцията", " Жена ми се казва Борис", а нещо сериозно: "Пилето".

# 264
Комедия - "Операцията", " Жена ми се казва Борис", а нещо сериозно: "Пилето".
Много благодаря, злато си! Първите 2 съм ги гледала, значи-ще е "Пилето"?☺️

# 265
"Пилето" е моноспектакъл на Мариус Куркински. По принцип не си падам по такива, нооо Мариус е велик!
Същото мога да кажа и за Димитър Живков в "Живак", който е негов авторски спектакъл.

# 266
Има разлика между "Пилето" и "Черното пиле". Едното е писано от Уилям Уортън, другото - от Николай Хайтов.

# 267
Точно щях да попитам, за "Пилето, което казва Ку" или за "Черното пиле" става въпрос? Simple Smile

# 268
Не. Става въпрос за "Пилето". "Пилето". Не "Пилето, което казва Ку" а "Пилето". "Пилето".

# 269
Не. Става въпрос за "Пилето". "Пилето". Не "Пилето, което казва Ку" а "Пилето". "Пилето".
Аз питам за "Сълза и смях"! Не за Младежкия...

Общи условия

Активация на акаунт