Хайде на театър - 6

• 62 890
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Чакам с интерес отзиви от моноспектакъла на Мариус във Варна! Как са го организирали, при такава голяма зала, а той сам на сцена? Бинокли и слухов апарат ще трябват ли? Wink

# 331
Димитър Живков е уникален в този спектакъл. В началото ми тръгна мудно представлението и се чудех какво ми говори този човек. Постепенно започнах да осъзнавам, че на сцената е реалността. А диалектът е просто за засилване на посланието. И всъщност изобщо не ми беше смешно, макар на моменти да се смеех с цяло гърло. Постановка, която ми остава и до днес в съзнанието. Рядко са вече такива.
Създателите на този спектакъл събират пари за 8-9 местен бус с който да започнат по-активни обиколки и турнета из страната.

# 332
  • София
С приятел искаме да отидем този месец  в Народния (ако са останали билети) -  на нещо смислено или поне да не е женско (Три високи жени). Лисичета гледам. че пак няма билети.
Без Карамазови, Любовникът или моноспектакли.Relaxed
Може и друг театър, ако има и антракт още по-добре.
ПП_ без "трапезен" хумор (каквото и да значи) Геро и компания...

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 20:17 от Starrydream

# 333
Здравейте,  много бих искала да ми препоръчате хубава постановка! Става въпрос за хора,които не ходят на театър ,но ще харесат представлението! Ходила съм преди години и все не намирам време да отида,а знам че изпускам много. Ще имам гости от провинцията и исках да ги заведа на театър,но идея си нямам на каква постановка! Да не е нещо скучно и да се изложа...ше съм благодарна да получа предложения от вас! Blush Благодаря ви, мили хора!

# 334
Здравейте,  много бих искала да ми препоръчате хубава постановка! Става въпрос за хора,които не ходят на театър ,но ще харесат представлението! Ходила съм преди години и все не намирам време да отида,а знам че изпускам много. Ще имам гости от провинцията и исках да ги заведа на театър,но идея си нямам на каква постановка! Да не е нещо скучно и да се изложа...ше съм благодарна да получа предложения от вас! Blush Благодаря ви, мили хора!

Харесваш си някоя комедия от афиша на сълзата и готово. Лесносмилаем, трапезен хумор от популярни телевизонни лица. Гостите от провинцията трябва да останат доволни.

# 335
  • софия
Виж постовете но kastrup72.

# 336
Знаете ли кога излиза програмата на Народния театър за февруари месец?

# 337
  • Sofia
Гледах Жената е странно животно с изумителната Яна Огнянова. Препоръчвам.с всичките си крайници. Не съм фен на моноспектаклите, но това беше истински спектакъл с много лица. Много смях, прекрасни песни, уникална постановка (адмирации и за авторката). Възхитена съм!

# 338
Мариус Куркински, снощи във Варна и  моноспектакъла " Сборен спектакъл 50"  - Велик!!!

# 339
Гледах Жената е странно животно с изумителната Яна Огнянова. Препоръчвам.с всичките си крайници. Не съм фен на моноспектаклите, но това беше истински спектакъл с много лица. Много смях, прекрасни песни, уникална постановка (адмирации и за авторката). Възхитена съм!

Наистина е страхотна, всичките на Здрава Каменова са хубави.
Препоръчвам и "Късметът на кукувицата", както и "Помощ имам две деца".

# 340
  • София
Алена,  няколко пъти съм водила близки хора за пръв път или като теб, след много време. Задачата е много трудна и отговорна!
Най-трудни са приятелските деца тийнейджъри,  чисти софиянци, в театър не стъпвали.
Гости от чужбина - те хресват български автори...
Твоите гости от провинцията харесват ли някой автор или жанр?
Прилагам разпит,  за да не се чувствам аз зле след спектакъла.
1. Питай ги дали искат Яворов, Талев, Хайтов,  Шекспир, О. Уайлд и тн?
2. Съвременно произведение или някоя класика?
3. Или искат комедия, сатира, мюзикъл,  някое тежко, стойностно произведение?
4. Дали искат български, руски,  европейски или американски автор?
5. Ходили ли са някога на театър?
6. Какви филми, тв гледат?
7. Имат ли пораснали деца,  далече от дома?

Имам и няколко примерни препоръки, "в тъмното"
"Ало, ало" по тв филм
"Стая 1313" съвр.комедия
"Трима мъже и една Маргарита" бълг. супер съвременна комедия
"Да, г-н Премиер" англ.съвременна сатира, но да кажем комедия

Но ако отговориш на въпросите, ще извършим със сигурност едно добро дело Simple Smile

ПП най-големият ми провал беше с 22-25 годишните деца в приятелско семейство, уж искаха "Полет над кукувиче гнездо",  а после... било скучно! Аз съм го гледала на 15 и го помня оттогава, а те са запомнили, че аз съм им загубила времето.

# 341
За хора, нестъпвали скоро в театър се бих насочила към по-лек за възприемане текст, с хумор, но не халтура, силни актьори и по възможност времетраене до два часа.
Hа прима виста се сещам за Mоята скъпа лейди в Hародния театър, Палачи - Театър Cофия, Чамкория (макар и по-дълъг, но пък с антракт) - Театър 199.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 09:46 от Zlаti

# 342
Вчера гледах "Старицата от Калкута"! 🙈 Изключително откачена, шантава и най-най-яката постановка, която съм гледала изобщо/без "Полет над кукувиче гнездо", която за мен е на светлинни години над всичко останало!/! Уникална игра на всички и направо брутална на женския състав! ❤️
Обожавам ги тези двете! И, въпреки целия зор, който си дадох, имаше скечове, които не можах да разбера добре-затова, мисля по-натам да повторя! 🤔😁
П. П. А, постановка, която се харесва на всички, и която подарявам наляво и надясно - това е "Откачена фамилия"!Харесва се на абсолютно всякакви възрасти и е много подходяща за всеки вкус и хора, които не ходят често на театър!  Simple Smile /подобно е на "Трима мъже и една Маргарита" /

# 343
  • София
Знаех си, че ще ти хареса ! Relieved
Брутално играят и четиримата, а постановката е извън всякакви рамки ... Stuck Out TongueStuck Out Tongue

Вчера гледах "Старицата от Калкута"! 🙈 Изключително откачена, шантава и най-най-яката постановка, която съм гледала изобщо/без "Полет над кукувиче гнездо", която за мен е на светлинни години над всичко останало!/! Уникална игра на всички и направо брутална на женския състав! ❤️
Обожавам ги тези двете! И, въпреки целия зор, който си дадох, имаше скечове, които не можах да разбера добре-затова, мисля по-натам да повторя! 🤔😁
П. П. А, постановка, която се харесва на всички, и която подарявам наляво и надясно - това е "Откачена фамилия"!Харесва се на абсолютно всякакви възрасти и е много подходяща за всеки вкус и хора, които не ходят често на театър!  Simple Smile /подобно е на "Трима мъже и една Маргарита" /

# 344
Искам да попитам, Захари Бахаров все още ли играе в Cтарицата от Kалкута или е излязъл и от нея?

Общи условия

Активация на акаунт