Хайде на театър - 6

• 63 463
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За съжаление прекалено много прости хора с чалгаджисйки манталитет и култура наводниха София ! Ходят на театър, защото са чули, че е модерно и пренасят там навиците си да джвакат чипсове, солети, пуканки и какво ли още не. Подвикват, репликират актьорите, изпадат и в други абсурдни и патетични ситуации ! Прави ми впечатление, че основно се насочват към ''Сълза и смях'' и Сатиричен театър, където се играят по-лесно смилаеми постановки и по-рядко се появяват в театрите, където се играят по-сериозни пиеси - Народен театър, МГТ Зад Канала, Театър 199, така че, ако искате да гледате представление в по-нормална обстановка, препоръчвам последните 3 театъра ...RelievedRelieved

# 376
Гледах "Любовникът" по любимия ми Харълд Пинтър и съм супер възхитена от всичко - от режисурата, от актьорската игра, брилянтна постановка! Останах очарована. Думите са слаби.

Ходих и на "По-полека" в Младежкия театър, но никак не ми хареса... Твърде тежка ми дойде. Може би очакванията ми бяха други, но не ми допадна изобщо... Самата идея да се направи такъв мюзикъл по музиката на Вълдобрев е оригинална, но като реализация има много какво да се желае според мен...

Аз също гледах "По-полека". На мен пък много ми хареса. Самия сюжет не е кой знае какво за сметка на музиката. Не съм от най-върлите фенове на Стефан, но спектакъла ме накара да потърся и другите му песни. Рядко има такива текстове на песни като неговите, не написани, а сякаш излети. И не на последно място - Филип Аврамов е жесток.

# 377
За подарък билети на учителка /млада, съвременна/ коя постановка бихте ми препоръчали?

# 378
  • София
''Приятна жена в лоша компания'' - на Камерна сцена в Народен театър.
Страхотна комедия за интелигентна публика !

За подарък билети на учителка /млада, съвременна/ коя постановка бихте ми препоръчали?

# 379
''Приятна жена в лоша компания''...
А как е разположена сцената, защото гледам едни места за по 30лв., ама като че ли са на самата сцена...?! 🤔🙄
П. П. Да вземем и ние да "пратим" нашите учителки на театър Simple Smile За подарък се интересувам.

# 380
  • София
Доста навътре е сцената .... Там, където обикновено е сцена, сега са редове със седалки Smiley

''Приятна жена в лоша компания''...
А как е разположена сцената, защото гледам едни места за по 30лв., ама като че ли са на самата сцена...?! 🤔🙄
П. П. Да вземем и ние да "пратим" нашите учителки на театър Simple Smile За подарък се интересувам.

# 381
Благодаря! 😊

# 382
  • София
Току-що си купих за Приятна жена в лоша компания билети, да знаете, останали са много малко и то само за 08 февруари, за другите представления няма билети.
И да се оплача от Ивентим, много назадничава компания, толкова не може да се въведе принтиране на билетите, само техните билети трябва задължително да ходиш да си ги взимаш. И няма безплатна опция, дори и да им отидеш в офиса да ти ги дадат, пак им плащаш 2 лв. А за някои театри само чрез тях може да се купи билет онлайн. 199 например.

# 383
Черни са ми и на мен Ивентим. И 199. Разкарват те като магаре и те разиграват като маймуна. Останали са много назад в грижата за клиента.

# 384
  • софия
Нова постановка в Народния - https://nationaltheatre.bg/bg/novini/sled-triumfa-na-bashata-sin … UnX66J47BZ5YxypyM и Захари Бахаров.
"Бащата" беше разтърсваща.

# 385
И да се оплача от Ивентим... И няма безплатна опция, дори и да им отидеш в офиса да ти ги дадат, пак им плащаш 2 лв. А за някои театри само чрез тях може да се купи билет онлайн. 199 например.
Ама не купувайте през Ивентим в никакъв случай! Да ви кажа как се изхитрих да купувам билети за "199" - обаждам им се по телефона, запазват ми ги и си ги плащам преди постановката! Жестоко работи схемата!👍

# 386
  • софия
И да се оплача от Ивентим... И няма безплатна опция, дори и да им отидеш в офиса да ти ги дадат, пак им плащаш 2 лв. А за някои театри само чрез тях може да се купи билет онлайн. 199 например.
Ама не купувайте през Ивентим в никакъв случай! Да ви кажа как се изхитрих да купувам билети за "199" - обаждам им се по телефона, запазват ми ги и си ги плащам преди постановката! Жестоко работи схемата!👍
Сериозно ли се съгласяват на това? Може би го правят за постановки, които не са хитови? Не мога да си представя да се обадя за "Чамкория" и това да работи.

# 387
  • София
Колко пъти? Докато отидеш и са продадени на друг? Мерси, аз си ги взимам предварително.

# 388
Сериозно ли се съгласяват на това? Може би го правят за постановки, които не са хитови? Не мога да си представя да се обадя за "Чамкория" и това да работи.
Ами, пробвай. 🤔Никакъв проблем не съм имала с тях досега. Пазят ми билетите до 30мин. преди постановката. 😋

# 389
  • софия
Не съм пробвала да искам да запазя, питала съм дали не може да се запази и отговорът е бил отрицателен. Миналата година. Сменен ли е персонала на касата?

Общи условия

Активация на акаунт