Хайде на театър - 6

• 63 665
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Ами, те, самите, ми го предложиха! 😁Защото се размрънках, че не продават билети онлайн. И досега всичко е точно, пазят ми местата. На касата има само една с по-слаби нерви😁, другите са супер готини.
П. П. А ако си купите билети за 3 постановки в "199" в рамките на 2м.,ще ви издадат карта за 30 процента отстъпка за 1г.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 17:28 от Джинджър@

# 391
  • Sofia
За подарък билети на учителка /млада, съвременна/ коя постановка бихте ми препоръчали?

Жената е странно животно.

# 392
Аз да похваля Операцията. Много си посмях, разтоварих се! 😊👍👍

# 393
Вчера гледах "Олд Сейбрук и последният страстен любовник"! Много сладки комедии. Втората ми хареса една идея повече, като че ли.
Благодаря на Ско, че ме "накара" да отида! 😘

# 394
  • моята мила родна страна
Може ли мнение за „Без задръжки“ (Александър Кадиев, Рада Кайрякова,Стела Ганчева,Борислав Захариев, Стефан Попов) на Сатиричен театър „ Алеко Константинов”?

# 395
И аз бих искала да чуя някакви отзиви за "Госпожа Министершата" в Театър София.

# 396
  • София
"Госпожа Министершата" ми хареса. Много лафове останаха след постановката (бяхме голяма компания) и използваме и до днес. Добра игра, смях, ама като се замислиш - малко криво ти става. Обаче, трябва да се вземе под внимание, че това си е балкански хумор... не очаквайте нещо елитарно и възвишено

# 397
  • София
"Без задръжки " за мен беше пълна загуба на време... за какво се разказваше... много се напъвам да си спомня. Някакви любовници, някакви оплетки...театрална боза.

# 398
"Госпожа Министершата" ми хареса. Много лафове останаха след постановката (бяхме голяма компания) и използваме и до днес. Добра игра, смях, ама като се замислиш - малко криво ти става. Обаче, трябва да се вземе под внимание, че това си е балкански хумор... не очаквайте нещо елитарно и възвишено
Много ясно, това е Нушич. Благодаря за отзива, вземам билети. Flowers Hibiscus

# 399
Тази година бях 5 постановки в театър София, имам билет и за "Покана за вечеря" след няколко дни. Харесват ми кастинга и режисурата на всичко, което гледах. Бих ви препоръчала този театър.

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Плакатът и заглавието на шльокавица ме караха да мисля, че е някакъв нов, европрочит на Ганя Балканский.
Чудех се дали ще е добра идея да идем с детето, дали и колко ще се отклонят от класиката и в коя посока.

Изненадаха ме с прекрасна постановка Simple Smile

Николай Урумов беше страхотен Ганьо Балкански - с всеки жест, мимика, с глас и поведение поддържаше образа от началото до края на представлението.

чудесна игра на Веселин Калановски, на младите актьори и на "старците разбойници". Simple Smile

# 401
Здравейте!

Аз съм късметлийката, при която отиде билетът на malak zaiko, на която безкрайно много благодаря за предоставената възможност! Hug Бих искала да ви споделя впечатленията си от постановката, за тези, които не помнят - "Господин Ибрахим и цветята на Корана" в Народен театър "Иван Вазов".

Хареса ми много, чудесна игра от страна на Мариус Донкин! Трогателен и вълнуващ моноспектакъл, а аз по принцип не съм им голям фен. Сега ми остава и да прочета книгата. Simple Smile Сценографията е минималистична, но може би и поради това играта е още по-въздейставаща. Залата е малка, уютна и симпатична. Седалките са една идея по-нагъсто, отколкото би ми се искало, но то май навсякъде е така, пък и този път публиката беше без забележки, нямаше изцепки като онези, описани по-назад в темата.

С една дума - препоръчвам!

# 402
  • София
И аз да похваля публиката - пълна тишина! На "Черното пиле", Мариус Куркински,  по неизвестен автор. Ако някой се е интересувал отвъд, моля да сподели чии са разказите!
За спектакъла мога да кажа, че е от тези, дето преживявам дълбоко,
 не мога да обсъждам,  а актьорът неизмеримо ме респектира. И искам да го гледам пак.

# 403
ЗаСлон, моноспектакълът е по разкази на Хайтов Simple Smile

# 404
  • софия
Имахме билети за "Черното пиле" и ги дадохме на познати. Не мога да отида просто така на постановка на Мариус. Не знам кога ще отида.
Мариус и Теди Москов са хората, на чиито проекти ходя след дълго премисляне и подготовка. Не е просто ходене на театър.

Общи условия

Активация на акаунт