Хайде на театър - 6

• 63 765
  • 730
  •   2
Отговори
# 540
Моите любими комедии са "Канкун" и "Една седмица, не повече". Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Някой да е гледал "Лъжи ме, обичам те!"...?

# 542
Взех билети за Примадони след препоръката тук. Касата на театъра не работи до 6 и затова ги взех през Грабо.

# 543
О, не знаех, че места могат да се резервират директно през Грабо. Благодаря, че сподели Hug

# 544
Може ли малко помощ, двоумя се между " Зимата на нашето недоволство " Малък градски театър или "Любовникът" Народен театър. Кой от двата да избера?

# 545
О, не знаех, че места могат да се резервират директно през Грабо. Благодаря, че сподели Hug
О, да, за доста от постановките може да се резервират директно места и няма нужда от разпечатване на ваучера, а се показва само код на телефона.
Миналата седмица така бях на 'Последната тайна на Фреди Меркюри" в театър Възраждане. Георги Златарев и Свилен Вежинов са просто велики в този спектакъл!

# 546
Здравейте и за много години!
Гледали ли сте "Лъжи ме, обичам те" - постановка Малин Кръстев, с Геро и Стефания Колева? Дали става да заведа детето?

# 547
  • София
Миналата седмица така бях на 'Последната тайна на Фреди Меркюри" в театър Възраждане. Георги Златарев и Свилен Вежинов са просто велики в този спектакъл!

Може би имаш предвид Свежен Младенов от актьорите.

# 548
Аз съм доволна, че най - накрая успях да взема билет за "Когато гръм удари, как ехото заглъхва", вярно чак за март Grin но съм сигурна, че ще си струва чакането

# 549
Хахаха, разбира се, че е Свежен Младенов! Вероятно редакторът е променил Свежен на Свилен, но Вежинов аз съм си измислила по незнайни причини Joy

# 550
Някой с мнение за "Мемоарите на един Въргал"?

# 551
  • София
Здравейте, да попитам и аз за мнение за две постановки в Сълза и смях - "Горещо" и "Мъже под чехъл". Търси се  смешна комедия:)

# 552
Здравейте, да попитам и аз за мнение за две постановки в Сълза и смях - "Горещо" и "Мъже под чехъл". Търси се  смешна комедия:)
"Мъже под чехъл" е супер сладко! Кирил Ефремов принципно си е много магнетичен! "Горещо" не съм го гледала.

# 553
И двете са хубави, но от двете повече ми хареса "мъже под чехъл"
"горещо" някак никак не ми остана в съзнанието, като емоция

# 554
ЧНГ!
За много театрални сезони! Simple Smile
Камерната зала на Народния театър къде се намира?
Добре ли се вижда от страничните места?

Общи условия

Активация на акаунт