Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1 426
Скрит текст:
Скрит текст:

Хубаво е, че поне си осъзнаваш грешката. Наистина е много необмислено на 3-я месец от гаджосването да забременееш и то плинирано. Странното ми е защо държиш детето ти да попива от тая простотия, че жената е само за разплод, да слуша псувни и обиди по адрес на майка си и т.н. помия? Айде сега е още малко, ама след 2г. ще разбира вече и освен, че ще се обзаведе с цветущ език в ранна детска възраст, за мен тази "връзка" с бабата е нездравословна за детето. Та защо държиш да го влачиш всяка седмица в тази помия, вместо да отидете някъде на почивка или просто да си прекарвате хубаво и спокойно в твоя град?

Афродита, защо повтаряш това с третия месец от гаджосването? Жената има връзка от 3 години и дете на 2 години.
Не прочетох инфо, че е забременяла на третия месец.
За останалото +1
Ами проста математика, на ниво първи клас. Трудности с изваждането от 3 надолу ли имаш?

ОК, ясно. Сметнала си. Просто не е написано в прав текст. Вече ви разбрах.

# 31
 • Варна
 • Мнения: 18 462
И аз я харесвам авторката. Очевидно драпа, опитва да нареди нещата, има и алтернатива, което е чудесно, че ми писна да слушам за жени, които седят с боклуци само щото няма къде да отидат и не могат сами да издържат себе си и детето/децата. Тук е различно и това е супер.

Авторке, имай предвид, че за детето раздялата ви е по-лесна колкото е по-малко. Спри с това ходене там уикендите. Така този примат мисли, че си му в кърпа вързана и му ходиш по гайдата. Ако иска връзка с детето си, а не ми звучи като да е баш такъв, нека той да идва да го вижда.

# 32
 • Мнения: 198
Заради всичко, което разказваш за другите му жени... Изневярата не е само физически акт!!! Толкова много предателства. Остани си при майка ти на тихо и спокойно, ще срещнеш човек за който ще си единствена. Мани го тоя комплексиран недостойник.че и глупав. Да те мами с секс и благи приказки.. На колко ли още ги е говорил тия. Спри да търсиш и ще намериш.

# 33
 • Мнения: 2 350
Развод, издръжка и режим на свиждане, определен от съда. Това бих направила аз.
И ще се изследвам за всички възможни полово предавани болести, преди да имам контакт с нов мъж.

# 34
 • София
 • Мнения: 116
Замисли се, би ли живяла още 20 години с този човек? На мен този въпрос и отговора ми помогнаха да приключа с една токсична връзка! Въпросът и отговора са в теб, ти ги знаеш...

# 35
 • Бургас
 • Мнения: 6 189
Вие какво бихте ме посъветвали, да дам ли шанс още веднъж.
Да дадеш шанс за какво?!
Такива хора не се променят, независимо от това какво правиш или не правиш ти.
Не съм чела нищо освен първия пост. Сигурно вече почти всичко по темата е казано, но тъй като нямам време да чета всичко, накратко: мисли за себе си, за детето си и не живей в розови илюзии или мечти, че този индивид може да се промени.

# 36
 • Мнения: 513
Още едно Не от мен. Категорично Не, при никакви условия.

# 37
 • София
 • Мнения: 752
Този мъж не те желае вече. Дори си мисля, че всъщност никога не те е желал. Време е за нов живот за теб.

# 38
 • ЯМБОЛ
 • Мнения: 816
   Защо ти ходиш,а не идва той?Защо му играеш по свирката?

# 39
 • Мнения: 18
Винаги съм се чудил на такива жени - тоя я прави мармалад а тя седи и търпи... Ама аз го обичам ама ние дете имаме ... И ? Той се гаври с нея тя седи и мълчи ... Абе стани , дръж на себе си ! Не си щастлива тръгни си защо стоиш мълчиш и търпиш ? Ама то като цяло народа е такъв - само във форумите сме силни иначе да излезем да отстояваме своето не ....

# 40
 • Мнения: 6
Боже ... махай се и заживей нормално и спокойно. Такова отношение не трябва да търпиш то миг повече . Естествено , че не е нормално - някъде там има човек , който те чака и рано или късно ще се намерите. Детето един ден  ще поеме живота си , а ти ако си още там какво ??? Животът ти ще премине все така.. и защо ? Защото си нямала смелост да направиш нещо за себе си .. Ти решаваш , но нечакай дълго , а се спасявай  , защото имаме един живот и трябва да го живеем подобавашто 🤗😊 Така че , всичко е в твоите ръце . А и за детето ти не е добре да израстне в такава среда . Замисли се - какво възпитание ще получи и какъв човек ще стане , ако иьрасне в стеда в която обиждат и псуват майка му , то ще мисли  че подобно поведение е нормално и то ще се държи по същия начин с теб и с околните .. това ше те съсипе .. така че ...Imp

# 41
 • Мнения: 133
Звучи ми като лека версия на "пътят на честта", сапунка от която винаги може да почерпиш някоя щура идея за семейните отношения ...

Съвети по форуми лесно се раздават, но само ти си знаеш какво ти е на главата и само ти ще вземеш решението, каквото и да е то. Избери най-доброто за теб и за детето и бъди целесъобразен егоист, когато се налага.

В живота няма пълно щастие, но и не бива да се прекалява с компромисите ...

# 42
 • Макондо
 • Мнения: 12 752
Жената търпи, защото очевидно е свястна и се е надявала малоумника да си седне на задника. Сигурно е в шок от развитието на ситуацията. Важното е че работи и че все пак е събрала сили да се махне. Лека, полека ще си подреди живота. За съжаление понякога уроците ги разбираме по трудния начин.

# 43
 • Мнения: 341
Не лесно решение да го напуснеш, но мисля че тук са много факторите, които го правят все по-разумния вариант. Струва ми се, че дори и да загърбиш обидите му и отношението на майка му, доверието ти към него е разрушено, а аз не знам как бих живяла така и как може нормално да се живее. А по-лошото е че такива боклуци (извини ме) дебнат с фалшиви профили в социалните мрежи и се възползват от други уязвими жени. По-добре започни отначало и колкото по-скоро толкова по-добре.

Единственото, което малко би го оправдало е ако има сексуален проблем и търси начин да го реши (прахчетата и другите жени). Може би това обяснява загубата му на интерес към теб, и то не заради теб, а заради неговия собствен проблем. В такъв случай може би той трябва да поговори с някого за това и да получи помощ от сексолог. Някакси обаче оставам с впечатлението, че той е възрастен, и всички тези постъпки не му правят чест.

# 44
 • Мнения: 116
Този мъж не те желае вече. Дори си мисля, че всъщност никога не те е желал. Време е за нов живот за теб.

Не е искал да я оставя при забременяването според мен.

Общи условия

Активация на акаунт