Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 74 298
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Силен, остър, влачи шлейф, който може и мъртвите да вдигне.
Joy Joy Joy Joy Умирам!!!! Така не съм се смяла много отдавна!!!! Joy Точно защото идеално разбирам сериозността на арабските аромати.... Онзи ден тествах парфюми на приятелка, които е донесла за себе си от почивка в Дубай и и щом самата тя едва не ме изгони от собствения си дом ,значи работата е много сериозна  Joy Joy
Точно такъв е. Чудовище. Най- силният парфюм, който имам и съм пробвала.

# 391
  • Бургас
Аз си взех Adam Levine преди около 2-3 седмици, тогава беше още по - топличко при нас и не го усещах толкова, ноо ... Тези дни го поносих и е доста тежичък. За по - хладно време си е, но се влюбих още повече в него въпреки, че не е скъп аромат.
И мъж ми го хересва Grinning Чудя се на мъжкия вариант, все го гледам, слагам и махам от кошницата, но май ще го поръчам и него.
Имам и двата от няколко години. Мъжкият ми харесва. Много приятен цитрус /сладък, негорчив грейпфрут/. Дамският купих заради посочената прилика във Фрагрантика с Sensuous Estée Lauder for women но според мен не си приличат и определено не го харесвам.

# 392
Парфимо нямаха ли безплатна доставка над определена сума?

# 393
  • ново
Парфимо нямаха ли безплатна доставка над определена сума?
Имат, но по време на намаления съм забелязала, че я махат.

# 394
  • София
Звъннах до Campomarzio70, ще имат Subversif след две седмици. Оставих си телефона, за да ми се обадят като го получат. Цената му в магазина не е толкова изгодна колкото в сайта на Брекур, но те изобщо не отговарят на съобщенията. Нямам избор, трябва да го имам Smile

# 395
Здравейте!
Има ли някой опаковка или поне да ми снима дъното на Narciso Rodriguez
Pure musk?Днес си го получих от MakeUp.bg, но ми е супер слаб и нетраен и много ме съмнява.
Благодаря предварително!

# 396
  • Пловдив
Здравейте!
Pure musk?Днес си го получих от MakeUp.bg, но ми е супер слаб и нетраен и много ме съмнява.
Благодаря предварително!

Моят е от Дъглас и пак ми е нетраен.

# 397
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря предварително!
Надявам се да съм полезна:
Скрит текст:
Потвърждавам, обаче, че е много нетраен като излъчване.

# 398
Здравейте!
Благодаря предварително!
Надявам се да съм полезна:
Скрит текст:
Потвърждавам, обаче, че е много нетраен като излъчване.

Много благодаря!
Явно просто си е по- слабичък и трябва да се подсили с някой от събратята си от серията For her Simple Smile както е препоръчано.
Иначе са почти идентични опаковките и ако евентуално моят е реплика е доста изпипана визуално.

# 399
Някой поръчвал ли е от  Senso.bg? Мострите ме интересуват

# 400
Съмнявам се да е реплика. Досега от makeup.bg винаги съм получавала безупречни продукти.

# 401
Съмнявам се да е реплика. Досега от makeup.bg винаги съм получавала безупречни продукти.

+1 - Никога не съм се съмнявала в сайта, а имам доста поръчки от тях. Hands Plus1

# 402
Pure Musk и при мен е не само слабичък,но и почти не се усеща,нищо общо с марката според мен,безличен.

# 403
  • На изток от Рая
Нахълтвам в темата с въпрос.
Какво ви е мнението за сайта на Parfimo, видях че имат хубави намаления и се изкушавам за някои неща...
Разгледах старите теми за мнение, имаше оплаквания за изтекъл срок на продуктите, но имаше и положителни мнения, объркана съм. 😀

# 404
Ми това сигурно е сайтът, от който най-много се поръчва, ако беше прочела подробно. Всеки си решава иначе.

Общи условия

Активация на акаунт