Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 266
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Да и аз много се издразних на Парфимо за смяната на цената на This is her ,вчера точно да го поръчам за 65лв и хоп цената стана 111 😡 ... еми поръчах го от гет.бг за 61лв! Добра комуникация с гет,веднага се обадиха за потвърждение.
Иначе от Парфимо получих доставка пусната през уикенда, добре опаковани продукти, за 1ви път поръчах от Парфимо, за качеството още незнам,но предполагам всичко ще е точно.

# 226
Извинете за въпроса, защо има такава разлика в цената на This is her ?
Тестерът 100 мл е с цена като на 50 мл EDP.
Кое да предпочета, но да не е менте?
Благодаря Simple Smile

# 227
Купувала съм си го от тук 2пъти, също и мъжкия и не са били ментета. С тестери опит нямам никакъв. 
https://perfume-bg.eu/zadigvoltaire-this-is-her-parfyum-za-zheni … 0-ml-edp-p-13513/

# 228
Моя тестер от парфимо дойде с капачка и кутия.Сигурна съм,че е читав,т.к. съм го тествала.Един от любимите ми е,ама с тази цена,която са му треснали в момента ще чакат...

# 229
И аз имам тестер на This is her, купуван пролетта от Парфимо.Дойде си с кутия, капачка, тогава беше на цена ~62лв..Веднага го сравних с другия ми не тестер, купуван от Дъглас в Германия, -аромат, трайност ,разлики нямаше.

# 230
  • София
Тестерът на This Is Her в Парфимо вече е 54.60 лв. Hands V

# 231
  • в голямото село
Благодаря, че сподели. Купувам тестера на Задиг за  n- ти път и нямам никакво съмнение.Възползвах се отново Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
Благодаря, поръчах и аз Simple Smile
Има един магазин за парфюми - Trimex parfume, на ул. КАЗБЕК 57 в София. Някой има ли представа дали продават оригинални парфюми и дали случайно имат онлайн магазин?

# 233
  • Sofia
Оригинални са. Разговаряла съм дълго със собственичката. Включително може по заявка  да купите нещо, което не е налично в магазина.

# 234
Тази седмица поднових два много любими парфюма   и един нов.
от Парфимо - Voulez-vous coucher avec Moi Eau de Parfum 4x7,5 ml . Пуснах поръчка в сряда вчера си го взех от офис на Спиди. Никакви забележки относно парфюма.
От Парфюм шоп нет -Hermes Galop на много добра цена 1:1 с този който имам и от Долче една нова любов -Sospiro Muse във вариант тестер. Аромата е абсолютно нов за мен, нямам база за сравнение, но винаги имам едно наум относно тестерите за това при възможност ги избягвам но 300 лева за този парфюм мисля са прекалено много!
До сега всичко което съм купувала от Долче е било ок, винаги точни и коректни, надявам се  и с Muse да е така!

# 235
  • Sofia
А тези Тримекс парфюми имат ли сайт? Поразрових се, но не открих. Blush

# 236
Въпросния пак се пояи:
https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-this-is-her-eau-de-parfum- … _campaign=product
Много сте заразни...поръчах го без никаква представа какво ме очаква...
И едно такова метнах:
https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-pour-homme-eau … te-za-maje-30-ml/

# 237
  • 1st floor
Опитвам се да поръчам един парфюм от нотино с намалена цена поради нарушена опаковка. Пише, че има повече от един брой, но като отида в количката вече не е наличен. Опитах и през компютъра, и през телефона. Не става. Не си актуализират сайта ли?

# 238
Опитвам се да поръчам един парфюм от нотино с намалена цена поради нарушена опаковка. Пише, че има повече от един брой, но като отида в количката вече не е наличен. Опитах и през компютъра, и през телефона. Не става. Не си актуализират сайта ли?

Обади им се, приятелко и питай за наличности преди покупки. Wink

# 239
  • 1st floor
В момента съм пред лекарски кабинет и не ми е удобно! Писах имейл сутринта, нямам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт