Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 232
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Въпросния пак се пояи:
https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-this-is-her-eau-de-parfum- … _campaign=product
Много сте заразни...поръчах го без никаква представа какво ме очаква...
И едно такова метнах:
https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-pour-homme-eau … te-za-maje-30-ml/
хаха,  и аз взех една стотачка zadig,  няма омръзване този парфюм, а и в къщи сме няколко жени и излишни количества не може да има  Simple Smile добре, че моите любови към арабски и по-тежки аромати не се споделя от никого и така моето си е мое - чуждото общо Joy

Цените в parfimo ги пипат на всеки час, трябва си дебнене. Този тестер за 3 дни мина през 90+, 58,60,; 55,40;  55; сега пък 59

# 241
  • До сърцето...
Някой ползвал ли е вече ваучера на Нотино, който се предлагаше до скоро при покупка, за -15% от цената? На мен не ми хваща промо-кода, написан на него.
... знам, че не е за продукти в промоция или разпродажба.

# 242
А тези Тримекс парфюми имат ли сайт? Поразрових се, но не открих. Blush

И аз не откривам. Тези дни мисля да мина през магазина и ще ги попитам. Тъкмо да видя и цените как са.

# 243
  • Sofia
Супер. Да споделиш после. Flowers Hibiscus

# 244
  • Бургас
Радика, аз поръчах с този код ако питаш за niche15bg, който се отнасяше само за тази секция. Вече обаче не е актуален.

# 245
  • Sofia
Нямат сайт, само физически магазин,  а цените са като за физически . Предлагаха и Монтал, когато ходих там, но няма много тестери за проба.

# 246
  • 1st floor
Получих имейл от Нотино - имат проблем със сайта. Както и да е - намерих тестер в Парфимо.бг на добра цена. Може ла да се доверя?

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 14:07 от НеПоКоРнА

# 247
  • Sofia
Плюсче за Парфимо. Поръчах Нилските градини, 30 мл. тестер, много сладка бутилчица. Направи ми впечатление, че дойде без тестерна кутия, а увито в хартиен плик, ама не се сърдя. Grinning

# 248
Не знам дали има 30 мл тестер... Или е върнат, или с повредена опаковка, според мен. Кой прави 30 милилитрови тестери?!

# 249
  • Sofia
По-скоро е второто, защото на лепнатия етикет под бутилката не пише тестер никъде. Затова писах, че е и без кутия. Най-вероятно е продукт без кутията, поради причината, която ти написа - че е повредена.
Парфимо нямат такава секция като на Нотино и може затова да го пишат "тестер".

Ама пък го взех за едни къси пари, че и 30-ка, идеалка ми е. Grinning

# 250
Дада, цената му е чудна! Пък и количеството, всъщност. Все повече уважавам малките милилитри.
С удоволствие да си го изпръскаш! 🌺

# 251
  • Sofia
Благодарско. Flowers Hibiscus

Точно, с моето самоналожено вето, 30-ките и 50-ките вече повече ме привличат, лакомията за 100-ци отмина....е, поне за повечето парфюми, други си заслужават големите размери. Grin

# 252
  • До сърцето...
Радика, аз поръчах с този код ако питаш за niche15bg, който се отнасяше само за тази секция.
Някой ползвал ли е вече ваучера на Нотино, който се предлагаше до скоро при покупка, за -15% от цената?

Мисля, че за различни неща говорим. Grinning

# 253
  • Бургас
Радика, вероятно си права. Аз пък днес получих с поръчката код за 15 ЛЕВА намаление от следваща покупка, но не съм го пробвала дали работи. Валиден е до края на ноември. Вароятно и твоят е имал някакъв срок.

# 254
Радика, вероятно си права. Аз пък днес получих с поръчката код за 15 ЛЕВА намаление от следваща покупка, но не съм го пробвала дали работи. Валиден е до края на ноември. Вароятно и твоят е имал някакъв срок.

При мен не работеше... исках да направя още една поръчка като УЖ трябваше да получа 15лв ваучер за следващата, ама нищо не се получи, май почнаха да ни послъгват вече тия от нотино

Общи условия

Активация на акаунт