Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 408
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Вторник направих първата си поръчка от Елинор,Montale Chocolate Greedy, днес пристигна,перфектно опакован.Много съм доволна.

# 481
  • До сърцето...
Намаленията бяха до 50% от 23 до 25 ноември 2018 г.
.. до 30% беше априлската промоция миналата година.

... а от 22 ноември 2018 имаше код, който даваше "-20%"  (не помня до кога, но съм поръчвала с този код на 29.11.18г)

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 15:33 от Радика

# 482
  • Пловдив
Здравейте,
засичали ли сте някъде Jean Paul Gaultier Kokorico EDT?
Никъде не го откривам, освен в Тестери-бг, но не съм пазарувала от там.
Тестерите са МЕНТЕТА! Кокорико е спрян отдавна, жалко. Много го харесвах и в двата му варианта.

Исках да го подаря на мъжа ми, жалко.Другият,който харесваше, Монте Кристо, също вече е спрян.
Чудя се за някой от класическите на Jean Paul Gaultier,
но поне по описание не се доближават до Кокорико.

# 483
  • София
Намаленията бяха до 50% от 23 до 25 ноември 2018 г.
.. до 30% беше априлската промоция миналата година.

... а от 22 ноември 2018 имаше код, който даваше "-20%"  (не помня до кога, но съм поръчвала с този код на 29.11.18г)
-20% беше от 14 ноември до края на месеца по случай 1 година от стъпването на фирмата на българския пазар.
Ето и снимка от намеленията за черен петък от миналата година.
Скрит текст:

# 484
Понеже много четох тези дни за мъжки парфюми и случайно срещнах този https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerla … me-EDT-44762.html където се споменава прилика с Кокорико. Четох и тук във форума хубави отзиви за него.

# 485
Много е добър, но няма никаква прилика с Кокорико.

# 486
  • София
Снощи поръчах от Elfragrance VALENTINO Noir Absolu Oud Essence. Днес го получих. Нямам никакви забележки към парфюма и обслужването от сайта. Бих ги препоръчала. Hands V

# 487
Deetron, а как е като трайност и сияж? Някъде четох, че не е особено траен, а по пирамида изглежда много добре.
Моите наблюдения са, че се справя много добре. Не е твърде мощен и натрапчив, но не е тих и незабележим.  Намирам представянето му за напълно нормално и приемливо.

The Catcher in the Rye - от -spam292-, но вярвам, че в случя с този бос няма значение от къде ще се вземе - щом бос така са го пуснали, така ще дойде и от различните он-лайн търговци.
Deetron, съжалявам, ако въпросът ми ти прозвучи глупаво, но как поръчваш от този сайт 😁 нито през браузър, нито през телефон, ми дава опция за поръчка. И нищо не виждам - контакти, телефон, адрес, опция за регистрация - нищо. Просто парфюми, цена, налично или не и това е. Ще съм благодарна да споделиш.

# 488
  • София
Здравейте! Много харесвам Juliette has a gun mmmm и обмислям да си го купя, но в България, освен един парфюм на L'Artisan не съм купувала друг, нишов аромат.
Може ли да ми препоръчате място или сайт от който мога да закупя или пък да взема да изчакам черния петък, та ако има намаления в сайта им да си го подаря! 😀
Чуденката и съмненията ми идват от това, че в сравнение с цената обявена в сайта, в България излиза доста по-евтин.

# 489
  • Sofia
Моят си го бях купила от Нотино /тогава Ензо/ и си беше наред.

# 490
А аз от венера козметикс и си е ок.

# 491
Понеже много четох тези дни за мъжки парфюми и случайно срещнах този https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerla … me-EDT-44762.html където се споменава прилика с Кокорико. Четох и тук във форума хубави отзиви за него.

Вчера го мернах в Parfium.bg този, сигурно още го имат

# 492
Накой има ли спомен на черен петък Парфимо какви намаления правят,нещо грандиозно ли е? Че те постоянно са в намаления и изобщо отбелязват ли го тоя ден

# 493
  • Балчик
Охоо, Парфимо са заредили много Montale, любимият ми Reд aoud и Vanilla extasy на супер цена-103 лв, не се сдържах.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 07:26 от Джемма

# 494
  • В най - голямото село
Охоо, Парфимо са заредили много Montale, любимият ми Reд aoud и Vanilla extasy на супер цена-103 лв, не се сдържах.
Е днес вече са на по - висока цена. И пак да питам, къде мога да помириша Монтале. Благодаря.
Аз чакам 2 парфюма от Нотино, възползвах се от 15% и безплатната доставка.

Общи условия

Активация на акаунт