Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 410
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Deetron, а как е като трайност и сияж? Някъде четох, че не е особено траен, а по пирамида изглежда много добре.

# 436
Deaton +1 . Примерно Amouage нито в чужбина , нито по три шипове извън ЕС , може да се намери на цена като по тези сайтове.

# 437
  • София
Deetron, от кой сайт е дошъл с капачка Simple Smile

Да, неправомерно е, но дори да имат глоба от КЗК, тя е по- малка от печалбата им. И почти всички магазини предпочитат да правят врътката въпреки глобата.

# 438
  • Sofia
Deaton +1 . Примерно Amouage нито в чужбина , нито по три шипове извън ЕС , може да се намери на цена като по тези сайтове.

Ами Tiziana Terenzi? Grinning
На летището в Анталия мернах цени от сорта на 400-600 евра. По сайтовете - от 150 лв. нагоре.
Ши мъ извиняят физ. магазини. Grinning

# 439
  • София
Deetron, а как е като трайност и сияж? Някъде четох, че не е особено траен, а по пирамида изглежда много добре.
Моите наблюдения са, че се справя много добре. Не е твърде мощен и натрапчив, но не е тих и незабележим.  Намирам представянето му за напълно нормално и приемливо.

The Catcher in the Rye - от -spam292-, но вярвам, че в случя с този бос няма значение от къде ще се вземе - щом бос така са го пуснали, така ще дойде и от различните он-лайн търговци.

# 440
Моля, предложете от някой сайт хубав, но не скъп мъжки парфюм за сезона в по-голяма разфасовка. Някой купувал ли е нещо такова напоследък? Нещо от типа на Terre d'Hermes.

# 441
Моля, предложете от някой сайт хубав, но не скъп мъжки парфюм за сезона в по-голяма разфасовка. Някой купувал ли е нещо такова напоследък? Нещо от типа на Terre d'Hermes.
Това все едно аз съм го питала, от много време се каня...всичко ми е някак еднакво...душих толкова неща напоследък. Искам нещо уау за мъжа, но...не намирам това, което търся.

Получих си едно розово бижу бутилче 30ч-ка Нарцисо ЕДП фор хър от Парфимо- прекрасен е- нямам забележки+ няколко мострички за проба.

Засилих се на Либре от Нотиното, но щом казвате, че намаленията им не струват и аз ще чакам...пък...
Шоко- Бос и аз много го харесах, ама мнооого...на моята кожа "седя" много часове, а не е никак силен, нито натрапчив, дори ме учуди колко време го задържах...И той е в списъка, но...по нататък...

# 442
Моите наблюдения са, че се справя много добре. Не е твърде мощен и натрапчив, но не е тих и незабележим.  Намирам представянето му за напълно нормално и приемливо.

Благодаря  bouquet

# 443
  • София
Моля, сподели ценови таван, за да можем другите да бъдем максимално полезни в идеите.

# 444
Моля, сподели ценови таван, за да можем другите да бъдем максимално полезни в идеите.
Понеже е много нискобюджетно това, което имам  предвид, малко ми е неудобно, но имам своите причини за това, моля да е максимум 50-55 лв.  Знам, че и в такъв ценови диапазон се намират истински добри аромати, но нямам наблюдения. За възрастен човек е.
Благодаря! Може и на ЛС, ако не е удобно да е тук.

# 445
  • София
Calabaza, последно поръчвах Хавана на Арамис, един от любимите ми мъжки парфюми. Свеж и траен.
https://www.parfimo.bg/aramis-havana/?c=2344&f%5Bm%5D%5B%5D= … ms%5D%5B%5D=15879

# 446
calabaza, преди време някой беше подарил на баща ми https://www.fragrantica.com/perfume/Bentley/Bentley-for-Men-Intense-17666.html , доколкото си спомням му харесваше.

# 447
Благодаря ви, сега ще прочета за тях и ще избирам! 🌺

# 448
Включвам се с поредна успешна поръчка от Парфимо - тестер Lancome/ La Vie est Belle en Rose. От лятото съм влюбена в този аромат и го уцелих на добра цена (сега погледнах, че след това са го увеличили с 40 лв ( Dizzy Face ) С парфюма всичко е наред, само по липсата на целофан се разбира, че е тестер.  Според бачкода е произведен преди 6 месеца.

# 449
calabaza, погледни и мъжките аромати на Lalique. Страхотно добре направени състави за цената си. За мен особено LALIQUE POUR HOMME, за който и Дийтрон беше писал, е точно мъжка класика. Даже си представям с него някоя от звездите на киното между 40-те и 60-те на 20 век – Кари Грант, примерно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 20:08 от Базила

Общи условия

Активация на акаунт