💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 622
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Някой от екипа е решил да се изгаври с Георги.
След като той се гаври цяла седмица със съотборниците си и самата продукция.

# 1 036
Алекс каза, че форматът навлиза в нова фаза. Елиминационните битки ще са много важни, защото племето, изгубило най-много членове, ще бъде претопено и разпределено между другите племена.
О, значи ще са и първите изгонени от славяните  (предполагам) Grinning
А, за траките се надявам близначките да се обединят с прабългарите, които ще са при тях, за да изгонят Гастонови.

# 1 037
Това Криси освен че е станало като поничка в личицето, така е дресирано в отбора, че няма друга теория за междучовешките отношения, освен втълпеното ѝ докато е расла в залата.

# 1 038
Оф, този Георги голям комплексар- не се радва че Има още една дъщеричка, непременно да каже- третото ще е момче. Ако нямаш син не си мъж?
Когато бях бременна се потресох колко закостеняла е тази идея в българите, че ако нямаш син е голяма драма....
 Като ме питаха какво ще е бебето и аз кажех "момиче" , 80% от познатите ми казваха с ужасно съжаление и съчувствие в погледа-"нищо, другият път ще е момче"....
Да бе? Grinning
Той видимо с радост каза, че вече има две дъщерички! Точно бащите се радват зверски на дъщеричка! Simple Smile Просто искат и от другия пол детенце да си имат. Като има вече две момиченце, иска и едно момченце.
Простак е, но това е друго.. Simple Smile

# 1 039
  • Варна
Гледам предаването от самото начало и повярвайте ми, от толкова много народ не мога да си избера фаворит, който да ми допада или поне да харесвам и подкрепям. Вие успявате ли?

# 1 040
  • Испания
Милите те! Георги бил емоционален, Марешка - също...

# 1 041
  • София
Борсука спомена Амелия-Мира като един от най-силните играчи, само защоти Александра му направи "забележка" преди това, че определя само  играчи жени като слаби. Sweat Smile

# 1 042
Гледам предаването от самото начало и повярвайте ми, от толкова много народ не мога да си избера фаворит, който да ми допада или поне да харесвам и подкрепям. Вие успявате ли?
Не

# 1 043
Колко са сега траките? 6 или 7

# 1 044
Подкрепям двете прабългарки. Много ми хареса как и двете запазиха самообладание в предвид тормоза който им се изсипа.

# 1 045
Колко са сега траките? 6 или 7
7, ама се броят за 6, но то там изначално е сбъркана сметката, което е малоумно.

# 1 046
  • Пловдив
7 са траките.
Другата седмица ли ще стават две племена?

# 1 047
Значи 3-ма ще идат при траките и двама при славяните.
По една от жените ще иде в двете племена. Предполагам, че Роберта ще я пратят при Славяните, а Венци при траките. Мъжете само Стоянчо ми е ясен, че ще е при Славяните - впрочем той отначало трябваше да си е там, а Веско при Прабългарите. Пламен и Юлиян може би Юлиян при траки и Пламен славяни.

# 1 048
Аз харесвам близначките и Наско, Велислава и Роберта. Харесвам и славяните, без Бояна, Марешка и Йоана. Марешка се бори добре, но има нещо тотално увредено в нея. Не харесвам типажа на Бояна. Йоана ми е малко нимфетка всезнайка. Тримата траки ми допадат , защото се забавляват, но и са борбени, както е Роберта, на Велислава и личи, че е работила с мъже и знае две и двеста. Амелия показа дух за битки. Личните ми симпатии са за близначките- и спортни и забавни.

# 1 049
  • Берлин

Не е прикрит - той каза на Юлиян, че прекалява с критиките към жените. А си трае, защото е там не за клюки, интриги и стратегии, а за да се докаже какъв е, какво може, колко е силен и евентуално да победи.
Бигбрадърските драми, конфликти и циркове не би трябвало да са обект на този формат.
[/quote]

Не мисля така. Мекинко и лекинко каза каквото каза. Иначе мълчаливо наблюдава агресията и на Юлиан,и на Георги. За мен тази пасивност е равносилна на съучастие, приемане,съгласие. И човек, в чието лице тук се виждат качества, няма право на такава пасивност. За мен е недостоен човек.
23-годишния...не ми се коментира чак...

Общи условия

Активация на акаунт