💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 021
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 885
Е какво толкова като се разбрало че Наско е спечелил? Някой да знае или е видял кое как се е случило, как е протекла играта, какви обрати са настъпили, кой какви стратегии е приложил? Не мисля. На мен лично ми е интересно всичко това, макар и да знам кой е спечелил, защото не съм видяла с очите си как се е стигнало до това. И въобще не мисля, че мога да разчитам и да повярвам на разказа на който и да било, ако ще и да ми преразкаже секунда по секунда цялата игра. Аз искам лично да видя и да си направя моите си изводи. Според мен е излишно това цялото напъване около разкриването на победителя в тазвечершанат игра. Докато не видя аз лично какво е станало, всякакви мнения, догадки, преразказ и анализ на тоя и оня са ми безразлични.

# 886
Ми, то повод за празненство имаме тогава, искам да видя великия ММА- ец как ще рови пясъка от яд 😆, довечера задължително ще гледам😁.
Аз не бях разбрала, защото не успях да прочета всички мнения🙊🙉🙈

# 887
Наско ще обере погледите довечера - и на неговия отбор и на червения Grinning. Представям си физиономиите на всичките. Да му се не надяваш.

# 888
Аз не мога да разбера с какво толкова ги дразни Наско ония, четиримата, дето толкова на сериозно са се взели.
Имаше един епизод, в който Добрин подскачаше, правеше салта и се биеше в гърдите, колко е велик.  А точно беше изгубил играта от Герги. Ми пълен клоун, като трябва да се бори, нищо не прави, а после-  вижте ме колко съм як.

# 889
Той е як да носи тежести, за нищо друго не става.

# 890
Аз казах, че няма да слагам спойлери. Особено през телефона. Достатъчно се съобразих и не написах от кой ще отпадне Наско по-нататък. На който ме му изнася да ме прескача, форум голям все пак.

# 891
Ваня и във ФБ казва, че се е издънил. Сладурче Simple Smile Радвам се, че Гошо отпада Grinning

# 892
Е, айде сега! Изкоментирали сме толкова формати, винаги има спойлери. Ако аз, лично, толкова държах да не знам нищо предварително, просто нямаше нито да пиша,  нито да чета в темите. Винаги някой може да изпусне някакво инфо.

# 893
  • София
Ех,че хубаво! Simple Smile Снощи на промото направо си дадоха Наско как пада,пък тук друго виждам.Нова да си играят да пуснат такъв анонс,направо не мога да повярвам.
А тази игра имам някакъв спомен от Сървайвър-извършват различни действия  с цел да им се дръпне кислорода от мозъка и в същото време трябва да възпроизведат определени цифри в правилен ред.

# 894
Хохохо, някой беше писал, че при подобна игра мозъчната клетка на Геша ритуално ще се самоубие- явно до там се е стигнало😆

# 895
Геша ще си причиня да го гледам само заради Насето. Иначе хич не ми е интересен, ни силата му, ни стратегиите му, ни самоубиващата му се мозъчна клетка. Света е пренаселен с подобни малоумници и според мен нямат и място в такива зрелища. Какво да науча от тоя тапир? Какво ще научи детето ми от играта му примерно?

# 896
Ще научи как не трябва да се прави, да се говори и изобщо- какъв не трябва да става.

# 897
Най-големият майтап ще бъде Гастонови с техните тактики и стратегии да изхвърчат от предаването преди Наско Satisfied

# 898
За мен най-ценното довечера ще са физиономиите на Гастонови като се върне Наско. Ама те май ще гледат двубоя, та няма да стане както би било, ако се върне в лагера сам.
Александър ще изглежда като глътнал бастун, Гадостина като яла отровни гъби както винаги, а Ана Мария като пръднала пред публиката певица.

# 899
Гастонови дали ще викат за Георги?

Общи условия

Активация на акаунт