💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 993
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Аз ли недовиждам, или не дадоха как Геогри Милков постави топката в ръката, следващият кадър беше просто поставената топка?

# 1 051
Аз ли недовиждам, или не дадоха как Геогри Милков постави топката в ръката, следващият кадър беше просто поставената топка?
Постави я, докато Алекс говореше на Ваня .. просто нямаше близък кадър на поставянето.

# 1 052
  • Испания

Точно. Не дадоха как я постави в ръката.

# 1 053
Много се радвам за Наско, направо Гастанови не можаха да повярват 😂 Не е ли рано за обединение, не искам прабългарите да развалят другите две племена, ще станат интриги сигурно. Юлиян ако го пратят при траките  и започне да се заяжда с близначките и Наско  ще стане лошо... те изобщи няма да му мълчат като другите. Дали ще му измислят прякор? 😂

# 1 054
  • 221B Baker Street
Много се радвам за Наско, направо Гастанови не можаха да повярват 😂 Не е ли рано за обединение, не искам прабългарите да развалят другите две племена, ще станат интриги сигурно. Юлиян ако го пратят при траките  и започне да се заяжда с близначките и Наско  ще стане лошо... те изобщи няма да му мълчат като другите. Дали ще му измислят прякор? 😂
Гнуслиян?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 055
Ами време е за обединение, иначе постоянно 2-3 ма играчи от другите племена трябва да почиват.

# 1 056
Защо млади хора, които живеят в различни области на страната, не говорят правилен разговорен български език, а с такъв як диалект и мякане говорят, че просто е смущаващо?!

И аз това се чудя. По случайност ми се наложи да комуникирам с жители на Петрич и Разлог. Една дума не им разбирах. Къде са ходили на училище, как са завършили, къде са живяли идея си нямам. Шачи, костени, бърливи Flushed никога не бях чувала такива бг думи. Започнах записки да си водя и мой речник, че иначе разговор не мога да поведа.

# 1 057
Юлиян ще се прилепи за близначките и Наско и ако има някоя дружка прабългарска ще развалят рахата на Гастонови..

# 1 058
  • ВАРНА
Защо ли имам плащешо предчувствие че ще свършат още около 20-22 ноември?!   
За разлика от Фермата - около 14 декември.

# 1 059
и сега се чудя спойлера за победителя в играта да не се окаже верен!
Аз този спойлър не съм го прочела. За кого става въпрос? Само да не е Гастон! Rolling Eyes

# 1 060
и сега се чудя спойлера за победителя в играта да не се окаже верен!
Аз този спойлър не съм го прочела. За кого става въпрос? Само да не е Гастон! Rolling Eyes
Спойлер!
Скрит текст:
точно за него писаха, че ще е Grinning и аз не искам... но реално не се знае истински ли е спойлера или лъжлива новина..

# 1 061
Доволен съм, че играта леееко се пораздвижи. Сега със това частично сливане ще стане още по-добре. Колкото и да си кривим душата, трябва да похвалим Юлиан за избора му да номинира Георги.Феновете на "Сървайвър" на това бихме казали blindside Grinning Колкото и да е прост,невъзпитан,груб и прочие и прочие, заслужава да се отбележи факта, че има нотка у него на стратегическа игра, а аз такива хора уважавам малко или много, които не мислят само ден за ден, а гледат в перспектива и са осъзнали, че всички там са конкуренти.Разбира се, Юлиан е далеко от това да бъде уважаван, но ако си изиграе картите правилно, може да стигне напред и да намали негативите около себе си.

# 1 062
В оригиналния формат победителят не се знае до последно, цитирам:

Когато в играта останат двама състезатели, те се връщат в Колумбия за едно последно шоу, заедно с елиминираните състезатели. Тук публиката гласува за състезателя, който иска да спечели играта. През 2008 г. системата беше променена и останалите състезатели гласуваха за победителя. Печелившият състезател обикновено получава награда в брой, докато състезателят на второ място получава нов автомобил.

# 1 063
  • 221B Baker Street
Стоенчо пък на крехките 23 години имал мноооого спечелени медали... ЖДНБ!!!
Щерка ми е на 12 и има над 20 медала, отделно купи и грамоти! Както поне всяко второ дете, което се занимава с някакъв спорт или наука! Тъпчо!

# 1 064
Хората за това са казали " Голям залък лапни, голяма дума не казвай!" - ММА машината го елиминира един инженер😂😂😂, при това в състезание за атлети,  а не по висша математика! Умирам от кеф,  жалко само, че Герги доста достойно прие загубата, надявах се да изоре плажа от яд😈.

Общи условия

Активация на акаунт