Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 41 295
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Именно.
Защо я тормозеше Текин?

# 631
  • Варна
Защото е тъп комплесар. Мисли ,че ще му изневери и ще я загуби. Болен мозък.

# 632

Цитат
Ипек сошла с ума. Верит в то, что Текин больше не ударит ее. Азра, которая представилась Чилем, сказала, что она сумасшедшая. Чтобы не выходила за него. Ипер нехотя ее обидела. Сказала что она знает про семью. Она же в дет.доме росла. Она обиделась. Вышла из машины. Ипек извинилась за свои слова. Азра(Чилем) сказала, что никто в жизни ее не обнимал. Всегда слышала и видела плохие истории. Не видела добра.

Цитат
Ипек дала слово девушкам, что если что-то случится, она им сообщит. Азра(Чилем) сказала, чтобы она его бросила. Обменялись все номерами. Сказала девушкам, что платье не такое. Но он типа сказал, что она в нем красива.

Цитат
Текин и Ипек поженились. Текин заподозрил, что Ипек все рассказала, что он ее бил. Ипек сказала, что не сказала. Но он не поверил. Сказал, что после всего этого они поговорят еще на эту тему.

# 633
  • Варна
А хубаво цапна и Ипек гадината. Поне не си премълча тоя път.
Как й святкаха очите ; ))) Севда умее да играе такива сцени.
Айде - получи си каквото търсеше. Оживял бе - гадината недна. Сега вече май го довършиха ; )))

# 634
Свърши епизода!Пуснаха и фрагмана за 2-ри еп.

https://www.startv.com.tr/dizi/sevgili-gecmis/ekstralar/2-bolum-ilk-sahne

# 635
  • Варна
Да, май това беше. И как пуснаха и фрага -фрас-прас, на бързо всичко  : )))

# 636
Здравейте Момичета,

Изгледах серията с озвучката на руски, но не разбрах вие защо страдате за този
  изверг. Аз не съм от тези , които обичат насилие, но не се притесних от това, че  той си намери майстора.
  На мен серията ми хареса и желая успешен проект на Севдичка.

# 637
Нямам нерви за такива сюжети. "Скъпото минало" ще мине и без мен като зрител. Но ви чета, за да съм в курса но новостите.

# 638
И аз не обичам насилието, но мисля, че със смъртта на тоя изверг и то приключи. Просто такова е началото на тази история. Много ми хареса епизода. Така се отнесох, че забравих за темата.  Laughing Завладяваща история на четирите момичета. А Севда е прекрасна в новата си роля. Поне се отървахме от този изрод. Нямам търпение да се появи  майката на момичетата. Дано и на турските зрители се е харесала първата серия.

Фрага е доста динамичен,не схванах много.

Благодаря ви за компанията, момичета!

# 639
  • Варна
Аз също исках да напиша като Дъгичка, че това беше само в този епизод , за да подхванат историята. И понеже имаше много убити жени в Турция миналата година от мъжете си искат да покажат как изглежда отстрани- с тези извинения на Ипек , с отричането но после реши да се бори, като й поговориха сестрите.

Доста коментари имаше. Харесали са ги май.

# 640
Като първи епизод със запознаване с историята ми хареса!В ТТ доста се коментира!Да видим рейтинга утре!Севда отново е прекрасна! Peace

Ето фрагмана в ЮТуб

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=90qSyyHstys

Момичета,благодаря ви за компания! Hug Hug Hug

# 641
  • Варна
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Валят още коментарите в ТТ : )

Аз мислех, че Синан и Ипек са се познавали като малки. А те изобщо не се знаят.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:00 от BVAR

# 642
И аз се надявам ,че само в първа серия ще си остане това насилие . Браво на актьора .Изигра Текин Комплексара перфектно .Ще видя дали ще ме спечелят за зрител . Аз по начало съм предубедена към всичко ново . За сега съм само на 100 % на Доктора и си чакам Дъщерята на посланика . Все пак ми се иска Миналото ще ме ''завладее '' .Желая успех на сериала и на Севда !
Някой да е още буден и да ми даде линк за Доктора със субки ?

# 643
  • Варна
Фили - на първа страница са линковете.

От Фунда #ЗейАл  Joy

Пишат си за Зейал хората в ТТ : )

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 01:18 от BVAR

# 644
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Честито на именниците днес! bouquet bouquet bouquet

Боби Hug,интересни гифчета на Фунда! newsm10 ЗейАл в новите си сериали-СМ и ЧД! Wink

СМ
Превод на 1-ви епизод
Любимое прошлое | Sevgili Gecmis | 1- я серия С РУССКИМИ СУБТИТРАМИ |
https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456241734%2F2d325bef2 … l_wall_-129812063

качен и тук
https://turkru.tv/lyubimoe-proshloe-1-seriya.html

нова снимка със Севда зад кадър

ДЧ

от официалната страница
- Ние не можем да решим кой е по-сладък: Белиз и Ферман или Онур Туна и Хазал Тюресан за кадър? Wink

ЗЯ

2-ри фрагман в тренда... newsm10

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 08:48 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт