Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Оооо превод на СМ!Супер, браво и благодаря!
Дъгичке, мерси много за инфото.

# 661
Здравейте дружки Hug
Танче Heart да ти е честит Калоян .Много да ви радва всички . Flowers Hibiscus След Симеон си имаме още едно царствено име Nature Sparkler
Сега за темата за ,,снахата " .Сладурана и хубавица в лице и с нужда да отслабне в тяло Smiley
Много е млада ,само на 21 ,но знае ли човек ...Както казват подругите по-добре това мило момиче вместо онези разпътни манекенки ,които Онур ,,лайква '' .Ще видим дали е само любов към котките или нещо повече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
  • Варна
От следващата серия на Скъпо Минало

Flowers Cherry BlossomОще линкове към превода:
https://vk.com/club101119462?w=wall-101119462_15193

Фили Hands Plus1
И аз така казвам - много е млада Деврим. Но така може да им е добре. Онур има нужда от мадама, стига е скитосвал с момчетата и гушкал котките Joy : ))). Дали Кадир ги е запознал? Добре седят като размери, че на тоз големия мъж .... Joy джобните гаджета му се губят : ))))
Хахаха това ми стана по-интересно от сериалите : )))) ама няма да ни кажат нищо Relieved

Доктор Чудо
Втори откъс са пуснали.

С руски субтитри:
https://vk.com/video-146971059_456239414

Забранената Ябълка

Джавит Четин Гюнер се присъединява към сериала. Неговия герой се казва Хилми. Той е бившия/настоящ съпруг на Лейля. Участвал е  в "Моята Майка" като  Еймен , като Газанфер във "Великолепният век",  като Доган във "Възкресение: Ертугрул" и др.

Sign Triangular Flag On Post Превода на Ябълката - 53 е пуснат! Hands ClapHands ClapHands Clap Благодаря! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_184461

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 23:16 от BVAR

# 663
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Благодаря за преводите на БГ на СМ,ЗЯ,и на Дъга Hug и Боби Hug,че ги пуснаха,а също и за фрагмана на ДЧ! bouquet bouquet

Днес отново е ден за кино с поредния епизод на ЗЯ! Party

нова пусната вчера...

гледания на фрагманите за новия епизод

нова с Еда

ДЧ
на Онур/д-р Ферман май са му  намалили косата...

- Това е моята мечта! Ако не мога да го направя, ще се откажа от мечтата си да стана хирург. Давам думата си.
- Добре. Не забравяй, че си дал дума.

СМ

Приятен ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 08:51 от Zlatina3

# 664
СМ - твърде много насилие за старт на сериала. Какво мислите? Роклята на Севда беше фантастична- имам предвид свадбената.

# 665
Вики Hug

Пуснали са промото от продуцентската компания-MEDYAPIM

Седмичният рейтинг

1.      Mucize Doktor   % 16,33   13,39 Milyon
2.      Bir Zamanlar Çukurova   % 10,48   8,59 Milyon
3.      Çukur   % 10,14   8,32 Milyon
4.      Kadın   % 8,62   7,07 Milyon
5.      Hercai   % 8,26   6,77 Milyon
6.      Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   % 8,08   6,63 Milyon
7.      Kuzey Yıldızı İlk Aşk   % 7,81   6,40 Milyon
8.      Arka Sokaklar   % 7,52   6,17 Milyon
9.      Savaşçı   % 7,06   5,79 Milyon
10.      Yasak Elma   % 6,80   5,58 Milyon

останалите...дано тази седмица СМ има по-висок рейтинг...
Скрит текст:
11.      Sen Anlat Karadeniz   % 5,98   4,90 Milyon
12.      Benim Adım Melek   % 5,45   4,47 Milyon
13.      Afili Aşk   % 5,19   4,26 Milyon
14.      Kurşun   % 4,70   3,85 Milyon
15.      Zalim İstanbul   % 4,62   3,79 Milyon
16.      Aşk Ağlatır   % 4,54   3,72 Milyon
17.      Sevgili Geçmiş   % 3,96   3,25 Milyon
18.      Kimse Bilmez   % 3,89   3,19 Milyon
19.      Payitaht Abdülhamid   % 3,38   2,77 Milyon
20.      Çocuk   % 2,95   2,42 Milyon
21.      Her Yerde Sen   % 2,82   2,31 Milyon
22.      Benim Tatlı Yalanım   % 2,68   2,20 Milyon
23.      Elimi Bırakma   % 2,67   2,19 Milyon
24.      Kalk Gidelim   % 2,63   2,16 Milyon
25.      Yemin   % 2,53   2,07 Milyon
26.      Vuslat   % 2,17   1,78 Milyon
27.      Seksenler   % 1,75   1,44 Milyon
28.      Beni Bırakma   % 1,50   1,23 Milyon
29.      İkimizin Yerine   % 1,46   1,20 Milyon
30.      Yaralı Kuşlar   % 0,85   0,70 Milyon
31.      Sevdim Seni Bir Kere   % 0,84   0,69 Milyon
32.      Bıçak Sırtı   % 0,74   0,61 Milyon
33.      İncir Ağacı   % 0,57   0,47 Milyon

# 666
  • Варна
Злати : )
Всички си вдигнали рейтинга тази седмица. Ама пак сме в топ 10 Stuck Out Tongue Winking Eye с Ябълката, а Докторите изтрепаха всичко  : ))))

Танер е великолепен и другите допълват с отлична игра.

СМ  - малко трудно ще качат рейтинга, ако продължат така. Историята им не е нещо кой знае какво. А като нямаш добра история, колкото и да са добри актьорите не могат да изнесат тежестта. Диалозите им също бяха клиширанички . . . няма нещо, което да ни изненада. Пак основата е убийство, изоставени деца, лъжи, много лъжи ... Хубава режисура , декори и дрехи имаше. Ама само с това ... не се печелят зрители.
Хубав е слогана - "Благодаря ти минало за всичко, на което ме научи. " - дано да намерят как да го развият.
Развитието на опорните им точки ще реши нещата.

# 667
Здравейте, дружки! doh

На мен „Скъпо минало“ ми хареса. Но аз предварително се стараех да не формирам конкретни очаквания. Да, вярно е, че сюжетът е клиширан – тайни, лъжи, трудно детство, тежки съдби, несправедливости, но съдейки по емоциите които предизвика у мен първата серия, историята ме грабна. Залепнах за екрана и не ми се искаше да свършва. Нямам търпение да се появи и майката на момичетата, защото нейната история е най-драматична. И аз като героините се питам кой  изпрати това писмо на Ипек и защо го направи точно сега. А за турските зрители вече не искам дори да прогнозирам дали ще им допадне, защото те са непредвидими. Каквото-такова и колкото-толкова, това е положението. Пожелавам късмет на нашата Севдичка и останалите актьори, мисля че го заслужават.

Нови промо-снимки за 2 епизод на „Скъпо минало“.

g

g

С това ново време не знам как ще успявам с гледането онлайн, но ще видим.
До довечера!

# 668
Боби Hug

2. Bölüm Fotoğrafları

ПП Дъга Hug,ме е изпреварила със снимките с 1мин.,но няма да трия! WinkТрябва време докато се качат всички от сайта на Стар Тв.! Peace

# 669
  • Варна
Оооо вярно ,че ще почваме по-рано вече!
Злати друг път предупреждава Wink сега ни е оставила да се сещаме сами.

Дъгичке и аз бях без очаквания, но гледам да съм обективна. Иначе много ми се иска Севда да има голям успех.

Защо си мисля , че беше ясно кой е изпратил писмата - чичото - онзи грозил : )))) ( да ме прощава артиста, ама ..... ) , който отиде да спасява Чилем от покрива.

Като им гледам снимките - ако ще го карат с големи разправии и кютеци ....

Сега ще е интересно с какво ще обяснят изчезването на мъжа на Ипек.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:02 от BVAR

# 670
Боби Hug Wink

Ето и хаштага излезе с 1ч. по-рано...

#kaldığımızyerden- където останахме

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 17:17 от Zlatina3

# 671
Добър вечер Момичета,

Едва сега успях да ви изчета, че последните дни имах много ангажиминенти и не можах да участвам  в  дискусията.  СМ      , на мен серията ми хареса и я изгледах на един дъх. Наистина е с доста клишета, но  оттук нататък е много важно как СЦ ще развият фабулата на сериала, за да стане по-интересен.

Вики, хареса ми много сватбената рокля на Севда, пък и другите тоалети не бяха зле. Като си спомня в
                  ЗЯ как я обличаха, беше пълна катастрофа, но и Боби е права, че само с хубави рокли няма да стане.
                   Много ще се радвам ако Севдичка успее с този проект. Що се отнася до писмото, което тя получи ,
                    мисля   че го е писал онзи Грозил, който спаси истинската сестра от покрива.
                    ЗЯ не съм гледала още последната серия със бг субтитри, че нямаше кога.
                    СМ защо си мисля, че Стар ТВ не са много толерантна телевизия и ако рейтинга не е много добър да не
                     вземат да финализират сериала, дано това да не се случи.

Благодаря ви на всички за пожеланията за малкия Калоян, дано от вашите уста стигне до Божиите
                      уши.Flowers HibiscusJoy
                      Мисля тази вечер да се опитам да гледам ЗЯ, но това може да се случи след озета,  дано успея.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 18:21 от Tanita53

# 672
Таня Hug

Линкове за онлайн гледане....

http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/
http://www.tvport.com/kanal/fox-tv.html
и още-https://www.kolaytv.com/fox-tv-canli-10

от сета Еда с бебо,в реала се казва Кузей....

==================

Започна ....

Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug

Халит не каза на Шахика че Йълдъз иска развод...
Лейла накара да спре Кая на бензиностанция,обади се на съквартирантката,не знае какво да прави...

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 19:55 от Zlatina3

# 673
Ех, този Кузей! Разбрах, че това име сега е тренд в Турция - за нас е малко странно да имаш име север, но някъде четох, че е едно от модерните имена сега!

# 674
Шахика явно има подслушвателно в кабинета на Халит, защото чу записан целия му разговор с Йълдъз и разбра за развода!

Йълдъз и Ендер говореха как да продължат...явно им трябва адвокат

реклама

--------------

Кая с Йълдъз-думите от фрага да не живее с Емир,тя не била мислила къде да отиде с дете и майка й....защо Халит живеел с Шахика...попита го за Лейла...той се усмихна Laughing

---------------

Цитат
Кайа - адвокат Йылдыз. Советует ей переехать отсюда. Так, как она живет в доме холостяка. Халит злой на Кайу так, как он помогает Йылдыз развестись. Халита гордость задела. Впервые женщина хочет с ним развестись.
Цитат
Эндер и Йылдыз будут жить в одном доме. Эндер была против. Но Джанер сказал, что они не против. Эндер сказала, что она не сможет выдержать дома ребенка и маму Йылдыз. Джанер прикалывается, что типа ребенок сможет ее назвать бабушкой))
Цитат
“Endo biz geldik.” ''Ендо,ние пристигнахме''

Йылдыз с ребенком и мамой пришли домой к Эндер. Та не совсем довольна этим). Халит ходил на разборки к Кайи. Сказал, что в нем разочаровался. Вместо того, чтобы он попросил прощение у Халита, тот оправдывается. Кайа сказал, что он это делает не только ради Йылдыз, но и ради своей сестры. Он же хотел развестись, но Йылдыз не хотела. А сейчас она хочет и это упростит развод. Но Халит на всех злой.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 21:05 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт