Звездни компромати - Октомври'19

• 263 041
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 315
Тук наистина е копие.
Момоа и Лиса наистина се обличат като клошари, добре го казахте.Противна ми е тя. Него без дрехи и изкъпан.. става Simple Smile Лени по същият начин Simple Smile

# 316
Прекрасна е дъщерята на Деп.

На Момоа женичката не ми харесва, но дъщеря й да. Сигурно и тя като млада е била по - хубава.

# 317
  • София
Скрит текст:
Мариана Попова, много странно изглежда.
Много харесвам такава форма на очите /като на Мариана/, но тук нещо цялостно не е излязла добре.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 01:13 от Maidenly

# 318
Лени Кравиц е всъщност много земен и готин.
От много години е избягал от светския живот и обитава вила на Бахамите. При все че е родом от Ню Йорк, там изобщо не живее в лукс. Не е звезда сред местните, просто води нормален живот.
В момента прави турне и всичките пари щял да дари за възстановяване на острова след последиците от урагана.
Любопитното е, че инструментите си записва сам, а после ги комбинира чрез софтуер и така за всяка песен.
До колкото съм чела, всичките жени са се възползвали доста от него. Последните десет години не съм чувала да има женско присъствие около себе си.

# 319
Джони и дъщеря му на снимките ме разбиха. Много красиви и като две капки вода. Прелест!❤

# 320
  • София
Бриджит Нилсен със съпруга си и детето.
Скрит текст:
Ели Голдинг
Скрит текст:
Кейша
Скрит текст:
Лиъм Пейн с гаджето.
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Джоди Комер
Скрит текст:
Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Пенелопе Круз
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Стивън Спилбърг и Брус Спрингстийн
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Елизабет Хърли
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Пола Абдул
Скрит текст:
Иванка Тръмп
Скрит текст:

# 321
Ужасно подгънат панталон при Иванка. А Ели Г. помислих че е с пижама, докато не видях стилетото.

# 322
Лени Кравиц е всъщност много земен и готин.
От много години е избягал от светския живот и обитава вила на Бахамите. При все че е родом от Ню Йорк, там изобщо не живее в лукс. Не е звезда сред местните, просто води нормален живот.
В момента прави турне и всичките пари щял да дари за възстановяване на острова след последиците от урагана.
Любопитното е, че инструментите си записва сам, а после ги комбинира чрез софтуер и така за всяка песен.
До колкото съм чела, всичките жени са се възползвали доста от него. Последните десет години не съм чувала да има женско присъствие около себе си.

Благодаря за тази информация! Лени аз си го харесвам. Много! Не само песните му...някак си личи че е добър и смирен човек. Джейсън обаче ми е прекалено нарцистичен, много пози, много нещо.

# 323
Тая Джоди Комер как прилича на Емрата...

# 324
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ужасно подгънат панталон при Иванка. А Ели Г. помислих че е с пижама, докато не видях стилетото.

Иванка ми прилича на киборг, колко е висока тази жена?

# 325
  • София
В нета пише, че Иванка е 1,80 см. Като сложи токчетата и ги докарва 1,90.

# 326
  • Далечният изток
Тема с продължение - Кристиян /Митака/ и Джулия вдигнали сватба:
https://fakti.bg/life/413775-mitaka-ot-sofia-den-i-nosht-i-djuli … vatba-snimkivideo

Скрит текст:

# 327
  • Rock & Roll feeling ...
Митака не беше толкова неприятен, колкото Кристиян в реала... С жена му дано не се избият за огледалото, като ги гледам и двамата са зависими.

# 328
  • софия
Този Митак ли говореше на жесток диалект?
В този сериал, колкото пъти съм минавала през него, нямаше един, които да не говори на диалект, но понеже не го следя, да питам. Защото много ме разсмя "Църковният ритуал беше извършен в античната църква "Света София" - традиционно място за венчавки на жителите на столицата."

# 329
  • София
Мадона
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Пинк
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
Джош Дюамел  с гаджето.
Скрит текст:
Крис Хемсуърт
Скрит текст:
Джейк Джиленхол
Скрит текст:
Зоуи Дешанел
Скрит текст:
Майлито се била разделила с онази девойка и сега била с ето този грозник, който пък е бивш на Джиджи Хадид.
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Мена Сувари
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Никол Кидман и съпруг.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт