Звездни компромати - Октомври'19

• 264 658
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Тази Преслава в Дубай я видяхме няколко страници назад. Галена изобщо не е толкова слаба и с изпити скули като Преса в момента, колкото и да се скулптурира и изпилява снимките.
Сладки Уилям и Кейт в Пакистан:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 15:36 от Blue Turquoise

# 1 486
# 1 487
Тази Преслава в Дубай я видяхме няколко страници назад. Галена изобщо не е толкова слаба и с изпити скули като Преса в момента, колкото и да се скулптурира и изпилява снимките.
Сладки Уилям и Кейт в Пакистан:
Скрит текст:

То това по скоро е за подновяване на темата " Преслава изглежда, като Галена", която явно няма изтьркване и все някой се "обьрква"

# 1 488
Аз ако бях на мястото на мис Кроки,ще ме побиват трески от сега.Къде ще намери градина и училище само за елитно-първородни надарени деца?

# 1 489
Много красиви деца имат Велинова и д-р Е. .

# 1 490
На Тоца яко и хлопа, но аз не разбирам и защо и пишат коментари на контра като се обясняват..

Ей това не го разбирам и аз. Като се буташ да си пишеш с кукумицин, какво очакваш после, благодарности, може би или признание, че не е в час... На мен ми е забавно как ги праща у лЕво наред.

# 1 491
  • Rock & Roll feeling ...
Бебока на Мона Гочев е моя бонбонен фаворит.
Дъщеричката на Орлин Павлов има заложби за екзотична красавица.

# 1 492
  • Viena
Добре,че чете тук.... да има мат'рял... Да знаеш, има и тема за киното, хвърляй и там по едно око!

# 1 493
Тази Банда и на мен ми е позната само от темата. Та защо всъщност се е кръстила Банда 🤔

# 1 494
Личен живот

На 17 юни 2018 г. се жени за бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. На 17 януари 2019 г. се ражда първородният им син – Благовест.

Да разбирам ли, че Батинков е взел Батинкова, понеже вече е била бременна?
Не разбира се. Просто Бести като един надарен ембрион е вземал седмиците по-бързо.

# 1 495
😂😂😂друга с мания за величие, само да попитам тази Андрея онази с късият врат дето е при Гала ли е?
Теди Велинова ме е блокирала, незнайно защо 😢аз съм толкова мила.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 18:40 от Няма смисъл

# 1 496
АндреаТумбаЛумба - да знаеш, че и аз не те знам коя си и не ме интересува кога имаш рожден ден.

# 1 497
Автентичен ли е правописът на Бандата?

# 1 498
  • Rock & Roll feeling ...
Дано цитира и моите коментари за нея
Аз знам коя е

# 1 499
Темата за правописа също до погледне Банда Панда. А в селските пинизи може и да се открие, защото постът й е точно такъв. Елементарен.

Общи условия

Активация на акаунт