Звездни компромати - Октомври'19

• 264 646
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Европейската приказка на Светлана Гущерова, която прекара по-голямата част от лятото в пътувания с мъжа си, продължава с пълна сила. Ето затова се е трепало момичето...за тоз живот Wink
Скрит текст:

Много ми е интересно, като обикалят цяло лято, какво виждат из другите страни? Ходят ли по музеи, галерии, въобще как си уплътняват времето? Или само плюскат в хотелските стаи, и се снимат Simple Smile

# 2 056
  • софия
Amber Valletta, Christy Turlington
Скрит текст:
Bill Hader, D'Arcy Carden
Скрит текст:
Jessica Alba, Daniel Martin
Скрит текст:
Sylvester Stallone, Kelly Noonan
Скрит текст:
Prince Charles
Скрит текст:

Kate Beckinsale
Скрит текст:
Charlize Theron
Скрит текст:
Queen Letizia , King Felipe
Скрит текст:
Kelly Rowland
Скрит текст:
Ashanti
Скрит текст:

# 2 057
Терон е ужасна с тази прическа. Какво за бога може да накара толкова красива жена да се подстриже по този нелеп начин. Anguished

# 2 058
И аз не я харесвам Терон с толкова къса коса, обаче - знам ли, не съм фризьорка за да давам мнение.
И стилистка не съм за да коментирам облекло, пластичен хирург -  'ептен, ще се въздържам и от коментар за физически дадености.
И то какво стана - в  ''Звездни компромати'' могат да коментират само гореизброените? Как пък не.

# 2 059
Терон е ужасна с тази прическа. Какво за бога може да накара толкова красива жена да се подстриже по този нелеп начин. Anguished

Филмова роля например...Simple Smile

# 2 060
  • Пловдив
Видяхте трейлъра на новия Терминатор  Simple Smile Арни е готин, ама Линда много остаряла...

# 2 061
Все си мисля, че за роля може да се ползва перука. Но пък тя може и да си се харесва така. Щом се е решила на такава промяна. Simple Smile

# 2 062
  • Пловдив
Това трябва да е Маги Джанаварова...поне според постера.
Скрит текст:

тук по-прилича...
Скрит текст:

# 2 063
Следя Маги Джанаварова в Иг,болно слаба е станала.
Вчера бях на постановка,Параскева Джукелова играеше в нея.За първи път я гледам на живо,не ми хареса,на фона на звездния и имидж като добра актриса,бледнееше пре безизвестните актриси и актьори.Или не си е давала зор,или толкова си може.

# 2 064
# 2 065
Деси с тоя поглед слага в малкия си джоб Пениуайз. Само балон ѝ липсва в ръчица. 🤐

# 2 066
Много сладко бебенце Heart Decoration. На мен името ми харесва, добре ми звучи.

# 2 067
  • До морето
Много сладко бебенце Heart Decoration. На мен името ми харесва, добре ми звучи.

И аз взех да свиквам. Не е като Петра-Нели, сепак 🙄

# 2 068
# 2 069
Троян Белисарио и Патрик Адамс са споделили в някакво видео името на дъщеря си - Аурора. Доста време не се знаеше, та затова е новина.

Снимка от сватбата им, която много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт